ДАНСКА ПОЛИТИЧАРКА „ЗАПАЛИЛА“ СКАНДИНАВИЈУ: „Шведска ће постати…“

DANSKA POLITIČARKA „ZAPALILA“ SKANDINAVIJU: „Švedska će postati…“

2 maja 2019

Danska političarka sa desnog krila, Marie Krarup iz Danske narodne stranke (DPP), u svom intervjuu za švedski magazin Fokus govori o svom stavu o Švedskoj.

“Kada Švedska propadne i prestane biti Švedska, to će uticati i na nas ostale” – kaže ona.Švedsku imigracijsku politiku opisuje kao slabu.

Švedska “ne razume koliko je opasna masovna migracija” – prema njenim rečima, a susednu zemlju vidi kao primer odvraćanja od pravih nacionalnih vrednosti.

“Kada Švedska propadne i prestane biti Švedska, to će utcati i na nas, i nećemo više moći zadržati zajedničke pasoše između naših zemalja” – naglasila je ona Fokusu.

“Imamo mnogo toga zajedničkog sa Šveđanima, i mi smo bliski, ali kad de facto postanu arapska Bliskoistočna zemlja, više nećemo imati toliko toga zajedničkog.”

Fokus takođe piše da Krarup i DPP ne žele da migranti uče danski ili rade, već da ih što pre pošalju kući.

„Ako dobijete azil, dobićete odobrenje za privremeni boravak, a zatim ćete boraviti u Danskoj dok vas ne pošalju kući. I trebate biti spremni da budete poslati kući u bilo koje vreme” – kaže ona.

Završila je intervju rekavši časopisu kako su bile šokirane njene kolege kada su posetili švedski grad Malme i videli geto i zločine vlastitim očima.

Parlamentarni izbori u Danskoj održaće se najkasnije do 17. juna ove godine.

(Novi-Svjetski-Poredak.com)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Velika Metla says:

    Put kojim se kreće Švedska najbolji je primer svim "šabanima" ovoga sveta kuda vodi multi-kulti sHranje i globalizam! Ko želi da vidi,naravno! Slepcu je uzaludu pokazivati prstom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *