ДЕЦА КЛИЧУ „АЛАХУ АКБЕР“: Злослутне сцене у Босни (ВИДЕО)

DECA KLIČU „ALAHU AKBER“: Zloslutne scene u Bosni (VIDEO)

11 januara 2022

VEĆ par dana, sarajevskoj javnosti glavna okupacija je Republika Srpska i proslava 9. januara, dok istovremeno ćute na uznemirujući defile u Bužimu.

Sada već tradicionalno svake godine u Bužimu okupljaju se uniformisani, maskirani Bošnjaci koji uz povike Alahu akbar i uz ratne zastave Armije BiH defiluju i tako demonstriraju silu.Zbog obilježavanja 9. januara iz Sarajeva danima zovu razne ambasade i traže od njih osuđujući stav. Međutim. danas kada uznemirujuće slike po ko zna koji put dolaze iz Bužima i kruže društvenim mrežama, javnost ostaje nijema i o svemu ćuti, prenosi portal večernjenovosti.ba

Dovoljno govori činjenica da ni jedan medij nije izvijestio o dešavanjima koja su se desila u Bužimu. Naime, u ovom defileu mogu se primjetiti i osobe koje su obučene u uniforme Oružanih snaga BiH.

Sve navedeno je od velike važnosti, jer je ministar odbrane BiH Sifet Podžić naredio pokretanje postupka protiv zamjenika Mirka Okolića i još pet pripadnika OS BiH zbog njihovog prisustva i učestvovanja u svečanoj paradi povodom obilježavanju 9. januara, Dana Republike Srpske.

Dok su povodom Dana Republike Srpske u Banjaluci defilovaje legitimne formacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u Bužimu je malo šta legitimno.

Oni koji su navodno zabrinuti za omladinu u BiH koji zbog nje protestuju u gradovima širom Evrope pod parolom „za mir u BiH“ ipak nisu primjetili veliki broj mladih ljudi koji učestvuju u ovoj bužimskoj tradiciji i tako šalju krajnje zabrinjavajuću poruku.

KOMENTARI9 komentara

 1. Beli Orao says:

  Da uzmemo cifru fantazije 8.000 ovaj put biće ih 800.000 !

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   Ovcoizovani su.

 2. padre says:

  Aja mislio,da je "Alahu akbar"!

  • Stefan says:

   A di je badnjak???

 3. Ovcoizovani covid idioti says:

  Smesni su.

 4. Badnjak says:

  Ma šta vam je, samo ih povukla đedina vjera, pa krenuli u badnjak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *