Дечак који је нестао, пронађен мртав!

Dečak koji je nestao, pronađen mrtav!

15 juna 2015

Stefan_620x0Ronioci Žandarmerije MUP-a Srbije našli su telo u reci Karaš, koje prema opisu odgovara nestalom dečaku Stefanu Iliću, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

MUP nema potvrdu da se radi o nestalom dečaku, a sledi identifikacija i obdukcija.

Policija, kako je rečeno, nastavlja istragu.

Dvanaestogodišnji Stefan je u subotu nestao u Banatskoj Subotici, a policija je, odmah po prijavi počela sa opsežnom pretragom tog, ali i okolnih mesta.

Policijske patrole su se nalazile na svim prilazima Banatskoj Subotici, detaljno su proveravana sva vozila dok su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali reku Karaš.

Potraga za dečakom obavljena je i u susednim mestima tako da je policija i u Pančevu i Beloj Crkvi ispitivala sve koji su se dovodili u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom.

Svi granični prelazi su strogo kontrolisani, uspostavljena je saradnja i sa rumunskim kolegama, a fotografija sa opisom dečaka je bila na svm elektronskim medijima.

Inače, Stefan je poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva.

KOMENTARI2 komentara

  1. Mare says:

    Auuu... Pa koji su to gadovi mogli detetu da urade. SMRTnA KAZnA ZA POCInITELJA ILI POCInITELJE OVOG nEDELA. Moje saucesce porodici

  2. Miticus says:

    Decko se verovatno utopio, igrajuci se. Isto se desilo u mom mestu, gde su dva decaka, vracajuci se iz skole, igrali se pored reke, pa su kasnije cucnuli na samoj obali i pricali i jedan se okliznuo i upao. Mislim da je ovde samo decji nestasluk i radoznalost. Zalost je velika za ovaj mladi zivot.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *