ДЕЦЕНИЈАМА ЗНАЛИ ЗА ПАНДЕМИЈУ: Ово је доказ KОРОНА ЗАВЕРЕ, нови светски поредак спрема још једно зло (ФОТО)

ДЕЦЕНИЈАМА ЗНАЛИ ЗА ПАНДЕМИЈУ: Ово је доказ KОРОНА ЗАВЕРЕ, нови светски поредак спрема још једно зло (ФОТО)

7 јула 2020

Причу о томе да је корона део светске теорије завере како би људе затворили у кућама и створили нови светски поредак недавно су добиле нови „доказ“ мурал на денверском аеродрому.

Kолико су дуго планирали корону? Питање је које постави себи сваки путник ауеродрома у Денверу када прође поред чувеног мурала уметника Леа Тангуме.

Аеродром у Денверу је деценијама тема разних теоретичара завера, јер је од великог реновирања непрестано изазивао пажњу контроверзним уметничким делима. После скулптуре Плавог мустанга говоркало се да се у подруму аеродрома свашта крије, јер је изграђен на земљи Индијанаца.

У подруму аеродрома налази се тунел који га споја са планинама Чејена у којима се крије војни аеродром. Ту се, наводно, налази и председнички бункер у случају апокалипсе.

Међутим, недавно се неко сетио да овај аеродорм красе бројни мурали међу којима је и један на којем су приказана деца разних народа. Мурал не би би занимљив да свако дете на лицу не носи маску, какве данас носимо бранећи се од заразе.

Овај мурал је насликан 1994. године! Тада, дефинитивно, маске никог нису занимале осим хирурга и тешко је објашњиво шта оне представљају у визији уметника Леа Тангуме.

Мурал са маскама до фебруара ове године нико није примећивао, јер је у очи падала још страшнија слика на којој су приказани уништени градови, рат и апокалипса какву нико не жели да види пре уласка у авион. Тај мурал са ватром, разарањем и несрећом је део трилогије „Мир и хармонија са природом“ чији је циљ да освести људе у еколошком смислу.

Пошто је мурал са децом која носе маске брзо стигао до медија одмах је демантовано и објашњено да је реч о слици филипинског уметника ЦЈ Тринидада коју је насликао као део серијала „Макскомуникација“ са циљем да се сакупи новац за учитеље на Филипинима. Тринидад каже да је слика завршена у фебруару ове године.

Међутим, ту није крај заверама на денверском аеродрому, јер на плочицама аеродромске хале пише „Аг Ау“ за које многи претпостављају да означавају елементе злато и средбро, пошто је овај крај био познат по „златној грозници“. Теоретичари завера тврде да је то скраћеница за вирус познатији под именом „аустралијски антиген“ који може да збрише људску расу и опаснији је него корона.

Овај аеродром је, иначе, препун симбола илумината и сви се и данас чуде зашто су користили толико директних асоцијација НWО које директно асоцијарију на Нови светски поредак. Због тога многи мисле да ће овај аеродром бити светско седиште када ова организација преузме власт.

Управа аеродрома је прошле године почела нове радове, а у жељи да демантује све теорије завере поставили су постере са ванземаљцима и натписима „Ми знамо нешто“. Посетиоце је забављала скулптура горгоља који говори.

Међутим, ништа не може да промени чињеницу да је овде писта изграђена у облику свастике, као и да је аеродром завршен са 18 месеци кашњења и прекорачио је буџет за две милијарде долара!

Kада је, коначно, отворен сви су на улазу приметили скандалозну плочу са „временском капсулом“ за 2094. годину преко које су уклесани подацим о изградњи и украшена је знаком масона – шестаром и лењиром!

KOMENTARI12 коментара

 1. Cp6a says:

  Уууу, нова доза наркотика. Уживајте.

  • Jovan says:

   Nema narkotika ovde. Svi narkotici su u vlasnistvu CIA i Arnauta! A NEMA ni teorije zavere- ima samo zavere!#!

  • Риста says:

   Уопште ми се мурали тамо не свиђају а видео сам их раније све редом. Ни најмање ме не тангирају, па таман били и неке поруке тамо неких масона. Добро, ја и немам неки уметнички осећај. Кад певам сви кажу еј, ти немораш да певаш, кад хоћу да насликам бојицама кера, испадне коњ, ноте препознајем једну из сто покушаја мада их толико нема...и слично. Србо, брате па јел та корона постоји или не? Ето, ако коза лаже, рог...Па на слици се лепо виде данашњи људи да носе маске. И то све врсте људи на свету. Ако је то наркотик, шта је онда корона пандемија? Ама ништа не тврдим, него се питам питања. Или је неко знао да ће неки штос да се направи и да ће сви носити маске? Корона пандемија је по теби стварна и трагична је истина. По мени,није стварна али јесте трагична истина. По муралу, неко је знао да ћемо носити маске. Нема ту ни завере ни дроге, него чиста здрава памет. Ја не употребљавам дроге, не пијем, не курвам се (више), не једем масну јагњетину и мозак ми још није зарибо потпуно. Таман толико је исправан да видим да је неко платио уметника да направи мурал баш са маскама свих врста људи. Е, тврдим да ту нема коинциденције. Него, ај ти нама објасни шта ти мислиш куда ово са короном води? Шта је следеће?

 2. evandjelist says:

  Neće biti problema ako je još samo jedno zlo. Zlo ne ide samo. Taj zli Knez tame vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti, sve se sprema za poslednji obračun dobra i zla, bitka će se odigrati na Har-Megido brdu, armagedon. Hristos dolazi po drugi put ali sa nebrojenom vojskom nebeskom, i divni grad Boga silnog spustiće se na zemlju, svako od nas će dobiti po delima svojim i pravednost će vladati zajedno sa Hristom čitav jedan milenijum. Gladni pravde nasitiće se. Verujte i spasite se i bićete sa Hristom koji pobeđuje, budite na strani pobednika i vladajte sa Njim. Mi smo seme nebesko ali stvoreni na dzemlji? Deca Oca našeg nebeskog? Da. Mi smo takvog porekla govori nam i Biblija samo treba to da shvatimo, poverujemo i spasimo se. Postoji klauzula to je Hristos!

 3. zaliv.net says:

  Pa ako krenemo ovom linijom tu nema kraja, znamo svi da ima onih koji su ubedjeni da je zemlja ravna i tome slicno...znaci ako neko nesto odvali treba da se svi zapitamo da li je to istina umesto da se zapitamo da li je taj ko lupa normalan!?

  • Mixa says:

   Evo, ja se pitam da li si ti normalan, pošto mnogo lupaš?!

 4. persida says:

  Pogledajte mural, vidite li da su svim nacijama zacepljena usta, na svakoj maski je oznaka odredjene nacije. To se ostvaruje, negiranje nacija i stvaranje Novog svetskog poretka.

  • sveta says:

   mislim ad je ovaj odgovor najbliži istini. U pitanju je i vremenska kapsula koja je postavljena na 2094 godinu a nosi oznake Masona. To je ono šta nam Novi svestki poredak u kome i oni učestvuju spreio scenario .maske ili zatvorena usta , svi smo jedna naciaj , kojom vlada svetska vlada . A i dana sse govori o protivnicima globalizacije / satanisti i suverensiti / hrišćani / hrišćanstvo .

  • bilje says:

   Jos plus su oteli nasu SVETU ZEMLJU... kod Urosevca napravili Kolajder spojili sa cernom u Swici da bi svugde po svetu pravili vestacke pozare i potrese...Citava svetska populacija moze stati opstati samo na jednom kontinentu npr.Austaraliji... Imaju para za finansiranje vakcina dok deca umiru od gladi u Jemenu Africi ........................................imamo mi nase pramide treba ih potopiti

 5. Ja says:

  Cuj, da osvesti ljude o ratovima i zagadjenju? Pa ko time upravlja ako ne krupni kapital, odnosno sacica zlokobnih stvorova, cije je bogatsto nepojmljivo i koji nisu od juce to sto jesu, vec se ta moc proteze generacijama unazad? Oni na tajnim sastancima planiraju ratove i epidemije, a mi treba da se osvestimo, nakon sto naravno prihvatimo kriivicu?

 6. Gagi says:

  Naravno da se uvek sve znalo i planiralo. Svi mi zivimo u jednoj hipnotickoj pozorisnoj predstavi koja se bez prestanka odigrava vekovima. Glumci te predstave su hipnotizeri i iluzionisti koji se povremeno menjaju kada im opadne glumacka energija, zbog raznih faktora. Reziseri tih predstava su uvek isti vekovima unazad ,taj svoj dar prenose odabranim kadrovima koje obucavaju u svojim duboko konspirativnim centrima. Onda ti reziseri nameste da je I sv. rat izazvao Gavrilo Princip a II neki propali slikar koji je nekim nebeskim cudom za kratko vreme sam napravio onakvu armiju i pokorio pola sveta. Onda nam samim nebeskim providjenjem u krilo sletese Marx i Engels i donesose novu ideologiju koja nas je onako ranjene dodatno razapela i osakatila.Onda promenise dekor nove predstave pa nam u novoj ubacise glumatanje o nekim ljudskim pravima i zivotnoj ravnopravnosti. Tako nastade neki novi deo predstave koji mora da bude pod drzavnom apanazom i svih zaposlenih, jer i oni moraju da budu ravnopravni iako su lenji i nesposobni, ali, reziser je tako odlucio. Danas je to pozoriste na rubu propasti, glumci dolaze pijani i znojavi na predstave, osilili su se i cesto neuverljivo improvizuju tekst, i njima je vise dosadilo to glumatanje pred publikom koja je sve zahtevnija i nepristojnija. Reziser i njegovi pomocnici se hvataju za glavu, sta im je ciniti, sta sada da izmisle da bi ponovo stvorili onu lepu harmoniju i tisinu koja je nekada vladala kod publike. Duboko svesni da im ponestaju ideje za nove predstave i da su glumci sve losiji, razmisljaju kako da predstave odrzavaju na daljinu i da nemaju posla sa nedolicnom publikom. Na ruku im idu nove tehnologije koje su inace i veoma unosne pa je spasenje na vidiku. Jedini je problem kako da naviknutu publiku na zive predstave razjure iz pozorista, seti ce se oni vec necega. Poseduju oni vekovnu mudrost kako se manipulise publikom, mozda im se posreci pa se ta publika nekako masovno razboli i umanji im teret sa grbace.

 7. sveta says:

  mislim ad je ovaj odgovor najbliži istini. U pitanju je i vremenska kapsula koja je postavljena na 2094 godinu a nosi oznake Masona. To je ono šta nam Novi svestki poredak u kome i oni učestvuju spreio scenario .maske ili zatvorena usta , svi smo jedna naciaj , kojom vlada svetska vlada . A i dana sse govori o protivnicima globalizacije / satanisti i suverensiti / hrišćani / hrišćanstvo .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u