ДЕЈАН ЛУЧИЋ: ОТKРИЋУ ВАМ ТАЈНУ! Судбина Kосова је већ одређена стварањем нове УНИЈЕ! (ВИДЕО)

DEJAN LUČIĆ: OTKRIĆU VAM TAJNU! Sudbina Kosova je već određena stvaranjem nove UNIJE! (VIDEO)

19 marta 2020

Dejan Lučić, publicista i teoretičar, gostujući na RAS televiziji, izneo je informacije do kojih je došao u vezi sudbine Kosova i Metohije.

Po tvrdnjama Lučića, sudbina tzv. Kosova je već određena stvaranjem nove unije u Evropi. Ta unija biće sonovana u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO U KOJEM DEJAN LUČIĆ OTKRIVA SUDBINU KOSOVA:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI11 komentara

 1. Velika Metla says:

  Objasni Lučiću narodu zašto Lavrov ne dolazi u posetu Srbiji? Ta tkzv "unija" se neće desiti pre nego Putin i Tramp skinu kriminalce s vlasti u Srbiji,Crnoj Gori,Albaniji i ostalim banana državama u "regionu"! Putin i Tramp znaju da su sve vlasti postavljene u poslednjih 30 godina postavljene od kriminalaca,iliti "sorošoida",u celoj Evropi,a pogotovo na Balkanu. Dolazi im kraj!

 2. npk says:

  Ma ovaj samo izmišlja nove teorije, pa po logici neka od njih sa te gomile bi trebala da se nekad ostvari! Posle 30 godina predanog rada postao je dosadan kao baba u apoteci...

 3. A says:

  Lucic lupeta, sve sto predvidi ne ostvaruje se.

  • Dragutin says:

   Isti ste, ti, on i Slobodanka!

 4. Kosovac says:

  Kada ga ovoliko vas pačavrite, mora ovaj Lučić nešto i da vredi.

  • Jovo Veselinovic says:

   rusija digle ruke od beograda

   • persida says:

    Upravo tako, Slobodanka na aparatima.

  • A says:

   Sto je babi milo, to joj se i snilo.

 5. Slobodanka says:

  Jednostavnije je. Zar Lučić ranije nije govorio da treba pratiti trag novca?! Dok je Tramp u Beloj kući Klintonovi i njima bliski iz američkog budžeta neće više dobiti novac za tkzv. Kosovo. Naročito ne za razvoj energetike jer u tim poslovima na Kosovu hteli su da učestvuju Klintonovi. Zašto bi Tramp preko tkzv. Kosova finansirao Hilari Klinton i njen klan, a Hilari optužuje Trampa da je u zaveri sa Kremljom da bi ga time sklonila sa vlasti. Detaljnije nađite u tekstu: "Tramp neće da preko Kosova* finansira svoje političke protivnike demokrate"

  • Slobodanka says:

   Kad ovo pročitate onda posle toga saslušajte još jednom ove Lučićeve prognoze. Neke od njih uklopiće se u dalji razvoj događaja, ali ne baš tako brzo kao što je on rekao 06 juna u Beogradu...

 6. Nekad citao says:

  Nekad sam citao ovog lika i kupuvao njegove knjige. Posle videh da se nista ne desava sto covek prica i batalio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *