ДЕЈАН ЛУЧИЋ ОТКРИО: Десиће се нешто велико, ЕВО О ЧЕМУ ЈЕ РЕЧ… (ВИДЕО)

DEJAN LUČIĆ OTKRIO: Desiće se nešto veliko, EVO O ČEMU JE REČ… (VIDEO)

2 januara 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Dejan Lučić, publicista, geopolitičar i teoretičar zavere. Govorilo se o trenutnoj političkoj situaciji u svetu, kao i poziciji Srbije u svetu. Lučić je otkrio šta se to sprema u svetu i da je to nešto veliko. O napetoj situaciji između Zapada i Istoka…

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI18 komentara

 1. Budi Bog s nama says:

  Da, to veliko je u punom jeku, nama ide u prilog da se ne dešava ništa spektakularno, jer to onda ide sve gore kako za nas tako i za sav svet. Ali konačno i ono najsoektakularnije ipak biće i veoma dobro, a to je dolazak pravednog i večitog carstva Božijeg kada će svako od nas primiti platu svoju po delima svojim.

  • Deda Micko says:

   Kad ti budes primio platu, javi da znamo.

   • Budi Bog s nama says:

    Znaćemo svi mi u isto vreme jer će se u isto vreme otkriti naša dela pred Bogom, a ti mu i sada budi ugodan, da dobiješ koliko i danas lepu penziju deda Micko.

  • Sasa says:

   Hristos dolazi i carstvo bozije AliluJah..amin

 2. Miraš says:

  Da li će se u 2019 godini isprazniti kasica - NATO prasica??? Promene u Francuskoj i šta če one doneti svetu, samo su načeli tu temu. Lučić pretpostavlja da će Francuska povući priznanje Kosova i da će slično uraditi i Italija. Još je interesantnije šta bi nakon odlaska Makrona i nakon novih izbora Francuska preduzela u pogledu članstva u EU i NATO. Ako Francuzi pokrenu Frexit, onda neće biti više unije, pa gde će nas onda mudri vođa voditi??? Zatim čak i da ne pokrenu odmah izlaz iz NATO alijanse zbog finansijskih poteškoća mogu da umanje plaćanja NATO-u što bi još više opteretilo SAD u pogledu finasiranja te alijanse. Italija je takođe u problematičnoj finansijskoj situaciji i ona može da ne plaća ili da manje plaća svoje obaveze prema NATO-u.

 3. Slobodanka says:

  Dejan je pretpostavio da će 17.01. prestati sedenje Srbije na dve stolice. Da li je Vučić uopšte sedeo na dve stolice? On je stalno na jednoj te istoj zapadnoj stolici, a moskovska stolica mu treba da održava nadu da će se jednom vratiti na našu domaću stolicu tj. počeće da štiti interese Srbije. Što nije za tako viskog gosta gosta iz Rusije organizovao posetu Kruševcu gradu i ručak nalik na Kneževu većeru? Nego ga vodi da poseti na brzaka tek slepo crevo Banstol. Kako stvari stoje zbog uvodjenja takse 100%, formiranja vojske Kosova, itd. neće biti ni najavljene Vašingtonske večere kod Trampa, ali sa ovim neće biti ni nove Kneževe večere, ni stoti deo od one nekadašnje Lazareve.

  • rajko says:

   Tako je, Slobodanka. Ova poseta Putina je igra da se zamažu oči Srbima kako bi nekako progurali ubrzano priznavanje države Kosovo. Kobajagi neće Murat, on to igra igru sa zapadom, jer ne sme naglo da prekine odnose sa njima. Ali oni svi zajedno zapravo igraju igru sa nama. Svima izgleda treba Kosovo baš takvo kakvo je, sa baš takvim šiptarima kakvi su, kloaka, po kojoj se valja sva moguća prljavština, sav kriminal, droga, oružje i drugi nelegalni proizvodi. Ukratko kanalizacija cele Evrope i sveta. Gde će ako ne na teritoriji Srbije? Neće valjda u sred neke njihove okupane, uredjene, nafrakane i nalickane nemačke, francuske, holandije...? Šiptarima je sve dobro jer su oni iz sasvim drugog civilizacijskog kruga, kao da su došli sa druge planete, a nas su premlatili, otrovali, ponizili, oklevetali, ubedili da ne vredimo pišljiva boba, pa će i sa nama uz malo muratovih veština lako izaći na kraj. Bar tako misle. 'Ajde da vidimo šta će biti dalje.

 4. Zoran says:

  Posto vidimo da su misljenja obojice da ove proteste organizuje Britanija, zasto Lucic nije pitan hoce li Vucic da prizna Kosovo?

 5. Pravnik says:

  Hoće li Vučić da prizna Kosovo? Zbog toga je i "doveden" na vlast. Kažem ”doveden”, jer izbore nikad i nije dobio. Koliko puta Vučić treba da na svim medijima (na kojima proklamuje protestantizam, ruži i blati Srbe, veliča Murata, kome ni jedan srpski junak ne može ni skute da ljubi) Kosovo nazove državom, da bi neko shvatio koje su mu namere? Ukidanjem svih institucija države Srbije na Kosovu i Metohiji, potpisivanjem protivustavnog Briselskog sporazuma, Vučiću još mentori traže potpisivanje tzv. pravno obavezujućeg sporazuma sa Kosovom, a samo nepismenom nije jasno šta taj sporazum znači. Znači akt veleizdaje, nezapamćen u istoriji Srbije, ali i sveta. Ako je iko kvalifikovan da taj akt nazove pravim imenom to je akademik Kosta Čavoški, koji je to u nekoliko navrata i učinio, ali nikad na javnim medijskim servisima, kojima je zakonska obaveza blagovremeno i istinito informisanje građana, umesto besomučnih laži koje plasiraju. Organizovaće i izbore i referendum, kojim će po ko zna koji put pokrasti izbornu volju građana sa 1.700.000 glasova onih koji su davno otišli na onaj svet, i bez glasova gradjana iz dijaspore, kojima se samo za vreme Vučićevog šestogodišnjeg samovlašća pridružilo više od 300.000 mladih, bežeći glavom bez obzira iz opljačkane i ponižene Srbije. Čiju politiku sprovodi dovoljno ti je Zorane pročitati prvi članak na pogtalu GETO SRBIJA. Eno ti i slike glavnog sponzora Vučićeve politike i onih njemu dragih lica iz NVO čiju politiku sprovodi. Isto taj portal davno je objavio članak pod naslovom KOMADANJE SRBIJE!IZNENADNA POLITIČKA I FINANSIJSKA PODRŠKA ZAPADA UVEK JE VEZANA ZA IZDAJU... Pročitaj bar podnaslov tog članka i videćeš da se sprovodi u delo upravo ono što je u njemu napisano. Ni na jednoj TV stanici nećeš čuti ništa osim Vučićevog celodnevnog samohvalisanja o onome što u Srbiji ne vidi niko osim njega.

  • Zoran says:

   Znam ja da je on doveden, da nije dobio izbore i da mu dozvoljavaju diktaturu kao u veme Broza. Ali je problem sto se urednik Novosti pravi nevest da ove proteste u Beogradu organizuju stranci, a nikako da pita Lucica o Vucicu i Kosovu. Izgleda da je urednik Novosti, svesno ili ne, zapadni covek.

  • Budi Bog s nama says:

   Da li je doveden na vlast samo da bi priznao Kosovo? Kosovo je priznato u okviru Srbije po zvaničnom ustavu, po današnjim priznanjima priznaju ga Amerika i nato zemlje u većini, šta to znači? Da će uskoro Kosovo priznati Srbiju kao svoju? Hardinaj je obećao rušenje Av i uspostavu svoje vlasti u Beogradu, mi nemamo adekvatnu vojsku ni da se odbranimo, oni je imaju da bi napali. Mi ne smemo da reagujemo i kada nam živalj na Kosovu skapava, a oni imaju odrešene ruke i uslove slobodno postavljaju. Da li je u stvari zato Av doveden na vlast? Da sve izgubimo? Moguće, dakle ne samo Kosovo i Metohiju već i Beograd i Novi Sad. Sve se smanjilo sve se suzilo a mi smo po tradiciji postali vazali kao i nekada pod Turcima. Koja je razlika nije TURK nego NATO i AMER. Istorija se ponavlja, čitali ste da je Vronski išao da brani Srbe u srpsko-turskim ratovima, i Rusi nas ne odbraniše. Znači treba nam da trpimo danak u krvi i još mnogo godina robovanja dok se ne javi diplomatija poput Mihajla Obrenovića, da li je to možda današnji AV? Teško, jer se isti zapravo divi caru Muratu. Sada treba proveriti da li se i Mihajlo divio caru Muratu?

   • Deda Micko says:

    Samo ne Karadjordjevici, oni su banditi i masoni, daleko im lepa kuca.

    • Popara Dorcol says:

     Bas tako

 6. Euqaliptus says:

  Neverovatno,ovde sve sam go ekspert do eksperta i prorok do proroka.Svaka vama čast kako ''prosipate pamet''.

  • Deda Micko says:

   Kad se i bivsi patrijarh bavio baba Vanginim poslom, sta ocekivati od obicnog sveta?

 7. Dragan pik-panta says:

  Oće li Karađorđeviti vratiti Beli dvor ili će Srbija da ratuje u tihom okeanu?

 8. petrovgrad says:

  Znao sam opet je Vučić kriv. Najveća je njegova krivica što se iselilo 40 posto Šiptara sa Kosova, pa ih sada ima ispod 700000 a za vize čekaju oko 100.000. Medju nama rečeno i Ja bi podelio krivicu sa njime oko Šiptara.

 9. Popara Dorcol says:

  Ovom Lucicu treba oduzeti pravo na internet . Uskoro ce nam pricati da je zemaljska kugla ustvari ravna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *