ДЕЈАН ЛУЧИЋ ОТКРИВА: Нотр Дам запаљен на исти начин као српска црква у Њујорку! ЕВО KО СТОЈИ ИЗА СВЕГА

DEJAN LUČIĆ OTKRIVA: Notr Dam zapaljen na isti način kao srpska crkva u Njujorku! EVO KO STOJI IZA SVEGA

25 aprila 2019

Pisac i publicista Dejan Lučić kaže da je katedralu Notr Dam, kao i srpsku crkvu u Njujorku i džamiju Al Aksa zapalio „onaj ko vlada svetom“.

– Oni koji žele da izazovu sukobe između hrišćana i muslimana. Vrlo je jasno. Tenzije između muslimana i hrišćana se sistematski podgrejavaju u Evropi, doseljavanjem muslimana iz Afrike i Azije, što će u jednom trenutku dovesti do sukoba dve religije, a treća će se smeškati – rekao je Lučić.On je rekao da se sada zna da iza „Islamske armije“ stoji Hilari Klinton i Duboka država, a da su u tehničkom smislu novac davali CIA, Katar, Saudijska Arabija, UEA…

– Ko je napravio islamski fundamentalizam u Iranu a od Homeinija babarogu koja plaši i druge muslimane i hrišćane… pa vladari iz senke! Uvek ti vladari iz senke stoje iza terorističih akcija – rekao je Lučić i dodao da oni stoje i iza paljenja Notr Dama.

On je povukao paralelu između paljenja srpske crkve Sveti Sava u Njujorku i Notr Dama.

– Crkva se zapalila kada je narod izlazio, gore na tavanu. Isto tako je zapaljena srpska crkva Svetog Save u Njujorku. Zapalila se kada je narod izašao, zapalio se gornji nivo, drvo je gorelo… – rekao je on u emisiji „Intervju“ medijske kuće Centar.

(Srbija Danas)

KOMENTARI4 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pa zna se ko su svetski teroristi-muslosi i smrdonogi kauboji, samo oni. Rusi i Kinezi su lek i za jedne i za druge.

 2. samostalan says:

  A sto ne rece ko je, nego vrdas placenice Lucko.

 3. triglav says:

  hahaha, hazarski prorok, on baš sve zna.

 4. Budi Bog s nama says:

  Pa da, reko je on kako naravno zna ko je to sve zapalio na isti način: "Onaj koji vlada svetom." Ali onaj koji zaista vlad svetom govori u knjizi Otkrivenja da će zapaliti trećinu ovog nevernog sveta, popaliti trećinu šuma, zatrovati trećinu rečnih izvora, reka i mora, i da će pobiti trećinu stanovništva u koje spada Lučić neverni. I tu je zaista sve detaljno objašnjeno zaštoje to tako? i kako se spasiti. Novinari ne mojaju da zovu Lučića da bi mu postavljali neko pitanje, to isto mogu i sami da naklapaju i razvijaju zabludu po Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *