ДЕЈАН ЛУЧИЋ ПРВИ ПУТ ОТКРИО ТАЈНЕ: „Руси у Србију премештају призводњу С-300! Ево шта ће бити са Косовом! Зна се ко ће бити Милов наследник!“ (ВИДЕО)

DEJAN LUČIĆ PRVI PUT OTKRIO TAJNE: „Rusi u Srbiju premeštaju prizvodnju S-300! Evo šta će biti sa Kosovom! Zna se ko će biti Milov naslednik!“ (VIDEO)

23 februara 2020

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ na RAS televiziji, autora i voditelja Ratka Dmitrovića, bio je Dejan Lučić. U emisiji je Lučić izneo mnoge informacije i otkrio mnogo zanimljivih stvari.

Po prvi put je otkrio šta će biti sa Kosovom i da je Milo Đukanović pušten niz vodu i koga je Amerika odredila za njegovog naslednika.

Dejan Lučić je takođe izneo informacije čiji su agenti Pacoli, Kurti i Tači.

POGLEDAJTE CEO INTERVJU SA DEJANOM LUČIĆEM:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI43 komentara

 1. Istina booli says:

  Lučič opet sve zna....problem je jedino šta se njegovo laprdanje skoro nikada ne ispuni

  • Moma says:

   Dejan Lucic je pre vise godina govorio o migrantima koji ce nagrnuti u Srbiju i opet neki kao sada ti su slicno reagovali. Danas su zanemeli jer se to stvarno i desilo , bas kako je opisao D. Lucic !

   • Mama ima momu says:

    Extra, ono što i sam vidiš ne mora Dlučić da ti objašnjava. On se trudi da bude pozitivan u vezi Srbije ali ide slobodnoumetnički u obe moguće krajnosti. Kada pogledaš posle na sat vidiš da si izgubio vreme sa njime slušajući tandarabroć.

 2. Marko st says:

  Dejo probio na masu pa smercuje malo.

 3. Kulak says:

  Nema šanse da padne Đukaj dok njegovi lobisti drmaju Beogradom.

 4. Rale says:

  S-300 SE VIŠE NE PROIZVODI. .:)))

  • persida says:

   More, ako Lucic naredi, ce ga prave opet.

   • Njegos says:

    Kurti nije Rom,vec pripadnik haplogrupe L.Pripadnici haplogrupe L su bili i Njegos i Pekic.Pripadnici haplogrupe L su Dravidi-beli ljudi.Haplogrupa L vlada Srbijom.

    • persida says:

     Ja sam da haplogrupa WC vlada grupom L. Da li je moguce da ste svi toliko prolupali.

 5. Ivana says:

  Hrvatski igrač u Srbiji kao mnogi.

  • Istina booli says:

   A tvojoj glavi igra mozak rokenrol.....

  • persida says:

   Deder, daj dokaz, ukazi na neki detalj, ovako samo lupas.

   • Ivana says:

    Istina booli@ persida@ ustaše šta ste se odmah osetili prozvanima, pa nisu vam baš svi Srbi glupi i ne veruju vašim podmetanjima.

    • Istina booli says:

     Ivana ustaša ti je čača, ja sam Slovenac. A inače isti ste četnici i ustaše isti balkanci

     • Filip says:

      Jedan od najpoznatijih Slovenaca bio je četnik!

      • punca says:

       Da , ali samo jedan .

       • Filip says:

        Čuj samo jedan...Vladimir Vauhnik, Karl Novak, Jaka Avšič, Anton Kokalj....ovo su samo zapovednici. Bilo je mnogo Slovenaca u četnicima.

        • Istina booli says:

         U svakoj naciji ima fašista, jedni su bili domobranci a drugi četnici. I jedno i drugo gamad

         • Filip says:

          A ustaše najveće fašiste si zaboravio da pomeneš, jeli ustašo?

          • Istina booli says:

           Filipe koliko si predvidljiv, da slažem se ustaše su največi. Ti je sad srce na mestu? Več sam napisao srbi i hrvati ste isti, pa to i vi tvrdite, zar ne srbijančino. I zapamti več jednom, ja sam iz prelepe Slovenije, dođi malo da vidiš kako izgleda normalan život u normalnoj državi. Bogu hvala, šta smo otišli

          • Filip says:

           Ako su ustaše najveći fašisti, a sigurno jesu jer njihovi zločini i genocid se ne mogu porediti ni sa jednim na kugli zemaljskoj, onda Srbi i Hrvati nisu isti! Pozdravljam te mrzitelju slovenački, fašisto slovenački!

          • Istina booli says:

           Filipe ja te ne mrzim, ja te samo žalim, mržnja su srbska posla. Ti mrzis mene i ceo svet, jer istina boli. A šta se tiče največih zločina, pa i srbi su pokazali ko su i šta su u 90-ima, 45 godina posle 2 rata. Svi zmo bili zatečeni, šta su neki srbi bili sposobni raditi od Vukovara do Kosova. Znam vi ste se samo branili dok ste počeli na ovčari klati ranjenike, pa sve do Kosova. Vi se uvek branite, dok koljete.....Nije muški ali je srbski Filipe jadni moj.

          • Filip says:

           Da napomenemo da je taj rat 90' godina započela Slovenija! A sto se tiče mržnje i opterećenosti drugim narodom, ti si došao na srpski sajt da širiš mržnju, a ne ja na slovenački sajt!

          • Istina booli says:

           Filipe, da malo znaš o istoriji, znao bi zašto je Slovenija otišla i šta se je dešavalo krajem 90 naprimer na zadnjem kongresu SKJ, gde su svi slovenački amamndmani bili odbijeni zbog srbskog nacionalizma i shvatili smo da nema budučnosti za nas s takvom srbskom politikom, a šta se mržnje tiče to radiš ti sa ostalim fašistima na tom sajtu, a ja samo upozoravam na činjenice i istinu, JER ISTINA DOSTA ČETO BOLI TAKVE KAO ŠTA SITI.....JER VUKOVAR, DUBROVNIK, SARAJEVO, SREBRENIVA ITD SU SRAMOTNE STRANE SRBSKE ISTORIJE I PRESTANITE LAGATI SEBE TO JE JAKO JADNO I NIJE MUŠKI,

          • Istina booli says:

           I ako si muško, odgovori na činjenice koje navodim. A možda si Filipa, pa zato ne umeš odgovoriti na moje argumente. Pa naravno Slovenija je započela rat, kao šta srbska žena koja napušta muškarca, jer je propalica i želi bolji život, napušta njega, a on ju dobro prebije ili ubije. Za prosečnog balkanca, sama je kriva, šta ga je napustil, zar ne ? Tako smo mi započeli rat proglašenjem "razvoda", a JNA je izašla iz kasarni i krenula na goloruk narod tenkovima. SVAKA ČAST

          • Filip says:

           Činjenice su da je TO Slovenije prvo opkolila kasarne JNA, preuzela granice i zamenila znakove SFRJ, pa tek onda proglasila nezavisnost. Prvi ubijeni je bio vojnik JNA. U prevodu, zena ubije jedno dete, proba da otruje muža i onda napusti porodicu. E to ste vi, vi ste ta žena. To su činjenice! Očekujem da ti sad izmisliš i slažeš nešto! To vam je u krvi! Izbiće i Treći svetski rat, i u tom ratu ćete biti fašisti kao u prva dva, a nakon rata ćete tražiti savez sa Srbima koji će biti pobednici. Istorija se uvek ponavlja, vi ste uvek fašisti i gubitnici.

          • Istina booli says:

           hahahahahahah Filipe želim ti da brzo ozdraviš, znaš zašto. Ja sam 26.06. 91 bio u kasarni u Ljubljani, gde smo posle proglašenja neovisnosti, dobili komandu, da je Slovenija napadnuta iz Italije i Austrije i tako smo tenkovima izašli bez problema iz kasarene Na Roški v Ljubljani, gde su nam se suprostavili obični ljudi, koji su fičama i tamičima radili blokade. Dok sam to video izašao sam iz tenka, a srbski oficir mi je zapretio streljanjem, ako napustim tenk. Seri nekome, ko nije bio svedok događanja. ILi ne znaš ili ne želiš znati. Inače sve to je bilo snimljeno sa strane TEL. Ljubljana.Tenkovi ne da su izašli bez problema iz kasarni iz Slovenije, nego i iz Karlovca Varaždina i krenuli na obične ljude. Sramotno i srbsko....

          • Filip says:

           Hahahahahahaha...napadnuti iz Italije i Austrije...hahahahahaha! Jedina istina je da je TO Slovenije napala JNA, a da je JNA htela mogla bi da pregazi Sloveniju za jedan dan. Hahahahahaha...snimila televizija Ljubljana, jel to ono "PITAJ BRATA LAŽOVA"! Kao što si rekao, vi ste žena koja je ubila svoje dete, htela da otruje muža i onda napustila porodicu! Fašisto....ne zaboravi da si ti došao na srpski sajt da mrziš Srbe, to je za vas Slovence normalno! Uvek ste bili i uvek ćete biti fašisti!

          • Istina booli says:

           Izvini kako velika srbija?hahahahahhahaha baš ste jadni srbine moj.....I izvini šta smo napali Subotici i sravnali ju sa zemljom...ILi su srbi Vukovar? KO to danas zna, hahahahahhaha jako zabavan sajt, NEPROCENJIVO ALI SRBSKO

          • Filip says:

           Napali ste Srbiju i 1914 i 1941 godine...napašćete vi opet! Jednom fašisti, uvek fašisti! Nastavi da čitaš srpske sajtove, imamo veliki uticaj na tebe, pišeš na srpskom jeziku! Jedino mrziš kao fašista Slovenac!

          • Filip says:

           Fašisto, kako je rekao Rupel: "Mi Slovenci i Hrvati smo bili na pogrešnoj strani u Prvom i Drugom svetskom ratu"

     • punca says:

      Podrzavam .

     • Pera says:

      Kakve razlike ima izmedju ustasa i slovenaca ? I vi ste nam pobili decu kad su vamol naredili vasi vlasnici, kao sto vekovima rade ustase ! Dva puta smo vam pravili drzavu i iz zahvalnosti ste nam ubijali mlade ? Nema nikakve razlike izmedju vas i ustasa koji su se prodali katolickom djavolu! Kakva razlika izmedju kucana i tudjmana ? Sve ista prodana govna.

    • persida says:

     Devojko, imas probleme sa zivcima ako mislis da su svi ustase osim tebe. Ponavljam, daj makar neko nagovestaj zasto Lucic radi za Hrvate. Ja sam gledala vise njegovih emisija i nisam to primetila. Spremna sam da cujem, a ne da te pljujem.

 6. Slobodanka says:

  "Zajednica šiptarskih opština" - svidja mi se ovo Lučićevo vidjenje. Mi nažalost zaboravljamo, ali poručio nam je to davnih dana Ivan Gundulić: "Okreće se kolo sreće, vrteći se ne pristaje, tko bi gori, sad je doli, a tko doli, ka gori se kreće". Da li ovaj kratki stih može da stane u glavu vladara malivuka? Malivuk je sam po sebi pogrešan jer kad smo mi na točku doli on baš tada bespametno jurca da napravi rešenje za KIM.

 7. punca says:

  U POLITIKI SE NE DESI NIŠTA SLUČAJNO - SVE JE UNAPRIJED BRILJANTNO IZPLANIRANO , kao i 90te u Sloveniji . Putin je branio titovo partizansko pionirsko punco , Tito 74te dao zakletvo .

  • Slobodanka says:

   Ne laži i ne podmeći, jer početkom 90-tih je bilo: Putin iz Berlina, a Zlovenci ka Berlinu. Sa Putinom ste tada bili na suprotnim stranama. Godine 1990 i 1991 kad je tvoja Zlovenija napuštala Jugoslaviju i kretala se ka EU rajhu, u to vreme godine 1990 Putin je morao da napusti Berlin. A na političkom planu te 1990 godine Putin je bio tek asistent na matičnom univerzitetu u Lenjingradu na kom je i diplomirao. Putin verovatno zna koliko vredi jugoslovenska partizanija, a jako malo vredi što je najpre dokazala zlovenačka i rvatska partizanija. Sudbina malih naroda često je da njihove vodje budu brzi preletačevići i kvislinzi.

 8. Zoran says:

  Ratko previse ceni Cosica zbog njegovog pokajanja. Mozda je Cosic neki raritet po tom pitanju u Srbiji, ali ne zasluzuje nikakvo postovanje. To ti je kao da Ratko postuje Vucica ovog sada(ili onog ranije) jer je sada drugaciji od onog u vreme Slobe. Ima jedno pravilo: Ako covek danas ovakav, a posle nekog vremena suprotan jer se pokajao, verovatno je da je lose procenio i ono vreme tada i ovo sada. Cosica dana podrzavaju i pljuvaci na Srbiju i neki kao Ratko, znaci suprotnosti. Svako od njega moze da uzme sta mu volja, ali u sustini od bnjega nema sta da se uzme pametno.

  • Gagi says:

   Ljudi moji, ima ona Bore Djordjevica gde on otpeva "Necu da budem clan mafije". Stvari su prilicno jednostavne, postoji kameleonski kontinuitet u karakteru naseg naroda. Svi ovi "strucnjaci" i "intelektualci" su nekada cutke gledali rastakanje Srbije i nisu pisnuli,gledali su svoju g..u i "sigurnu" komunisticku egzistenciju. Kada je taj prevarantski projekat propao a Srbi potom iskasapljeni, svi "visokoumni" su potrazili novo utociste. To utociste su pronasli u Srpskom nacionalizmu jer su osetili da sada tu mogu ponovo da sacuvaju svoju g..u. Slican je istorijski period kada smo bili pod okupacijom Turaka, tada je takodje bilo onih koji su "saradjivali" sa okupatorskom silom, odmah posle povlacenja Turaka su bili najveci Srbi koji nikada nisu drzali jatagan u svojoj ruci. To je nazalost tako, danas borci za Srpstvo koji su ginuli na Pastriku i Kosarama protestuju po Beogradu jer nemaju hleba da jedu, oteli im zasluge moralni profiteri i verbalne patriote. Isti ovi koji se danas kunu u Srpski patriotizam, od kojih nismo u stanju da zivimo, sutra bi presli na ideologiju novog marsovskog pokreta kada bi ovi dosli sa te planete. To bi obrazlozili "novom naprednom ideologijom" kao sto su radili i sa komunistickom ideologijom. Svi ovi "intelektualci" koji misle dobro Srbiji su obicni zivotni profiteri, nista drugo. Jedina uteha nam moze biti ta sto su svugde u svetu takvi na odgovornim pozicijama pa nasa muka nije jedina. Mozda se nesto promeni u energiji covecanstva nakon sto su naucnici utvrdili da se zemljina kugla "nakrivila' i menja polaritet, inace, da se duhovni olos promeni - to nije moguce.

 9. Perat says:

  Pa kad vec dotakosmo slovence, evo za mladje narastitaje istinu o njima : Jos 1965 godine su izolovali tita jer su smatrali da je pod uticajem Jovanke. Tada su pocele privredne reforme koje je predvodio cijas kardelj sa pepicom. Njemu su dali u zadatak, jer je do tada tito dobio od cionsta oko 60 milijarde dolara, koje je uglavnom sprckao sa svojom kamarilom. Onda je kardelj trebao da nas natera da radimo, do tada je bilo, lezi leba da te jedem ! Preciznije receno, presipanje iz supljeg u prazno ! Prvu reparaciju od nemaca su dobili titovi generali u mercedesima 190 D. Onda su neki trazili americka kola i dobili su sevrolete. Kad je Staljin pobio svu masonsku bagru u Rusiji, cionisti su izgubili eksperimentalnu Rusiju, pa su onda tita podmetnuli nama da nastavi eksperiment, sto je on zdusno ucionio, kad je uz pomoc silnih ubistava dosao na vlast. Eksperiment je bio da se skupe mnogi narodi da zajednicki zive, kako bi lakse vladali svetom kada stave antihrista za vladara sveta. Posto je rec o slovencima, stari evropski istoricari smatraju da su oni poslovenjeni nemci. Kad je svinja dolanc dosao za ministra sup, a odmah je predao spiskove nasih obavestajaca i kosa cijasima ! Zaboravih da stavim na pocetak, kad su tito i kardelj, tada je bio kidric, stvorili novu jugoslaviju, mlinove i ostalu industriju su razmontirali iz Srbije i preneli u sloveniju, koja nije imala ni ar pod zitom ! E to su vam braca slovenci, koji ce morati kad tad da plate izdaju !

  • Perat says:

   A ako se neko pita kako su izolovali tita : svi direktori novina su morali da dolaze kod kardelja na raport, gde su dobijali naslove i podnaslove sta da pisu, a tito je tako ,,saznavao,, kako mu narod zivi. Jovanka mu je sve prevodila i dugo nije verovao sta mu rade.

 10. gojko says:

  ovaj lik udavi vise sa istom pričom.Aman više crni papa ,beli papa,kisindzer,dilindzer,crno plemstvo, belo plemstvo,agenti od uticaja,cia,bia,masoni,iluminati e da zaboravih najvaznije hazare.Menjaj temu bre guši ćitaoce.

 11. Zaliv says:

  Ovom coveku zaista ne bi trebali davati prostor u medijima, on poput corave koke ponekad kljucne nesto inace vecina sve same gluposti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *