ДЕЈАН ЛУЧИЋ: „Срби, пут под ноге, па у Москву“ (ВИДЕО)

DEJAN LUČIĆ: „Srbi, put pod noge, pa u Moskvu“ (VIDEO)

19 marta 2018

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS koja se emituje svake nedelje u 21:00 čas, bio je Dejan Lučić, publicista, geopolitičar i teoretičar zavere. Govorilo se o trenutnoj političkoj situaciji u svetu, kao i poziciji Srbije u svetu.

(Intermagazin)

KOMENTARI5 komentara

 1. goksi says:

  Treba slušati gospodina Dejana Lučića! Svaka mu je zlatna!

  • Cachou says:

   DB-ovac po zanimanju siri abrove i stvara konfuziju u narodu.Sve po zadatku da bi "Vlast"lakse vladala i manipulisala mase.On je stvarno ubedjen da je 86% srba decerebrirano i da veruje u njegove gluposti.A mozda je i u pravu s obzirom sta srbi sve biraju i posle trpe.Tip mnogo Googl-a po internetu i onda otkriva neke tajne i zavere.Prividja mu se svasta."Ko ima vizije treba pod hitno da potrazi lekara" citat(Altbundeskanzler Helmut Schmidt).

   • Kolovrat says:

    I na kraju bude kako kaze. On ne prica od juce od kad ga ti pratis, nego godinama u nazad, mlatne po nesto A to sto je debejac, bojle je nego da bude sektas cie, pa ti se kosi sa sa stavovima!

    • kiki_ ćeraćemo se says:

     Ali šta kaže, ili je nekad napisao? Šta on zaista kaže, i kome je šta to pomoglo? Čita novine kao svi ostali pa iz toga priča dok gostuje po emisijama. On nije sektaš? A Srbiji predlaže da osniva svakakva udruženja, otkud Srbiji pare, lobi i slično? Tera nas u masone kao to je dobro, ali nema veće sekte i to sekte koja se odrekla Hrista, sekta koja namerava da obnovi hram u Jerusalimu gde će sam đavo da se zacari. Pre bih pozvao uličnog muzičara u svoju emisiju.

 2. kiki_ ćeraćemo se says:

  Idi ti malo na goli otok zajedno sa bratom Mićunovićem jer ste obojca prolupali i radite protiv ove lepe naše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *