ДЕЈАН ЛУЧИЋ: Стотину стараца влада овим светом – НИШТА НИЈЕ KАО ШТО ИЗГЛЕДА (ВИДЕО)

ДЕЈАН ЛУЧИЋ: Стотину стараца влада овим светом – НИШТА НИЈЕ KАО ШТО ИЗГЛЕДА (ВИДЕО)

3 новембра 2020

У Јајинцима крај Београда је стрељано 82.000 Срба и не зна се колико хиљада Јевреја. Србија плаћа скоро милион евра годишње одштету за геноцид који су извршили Немци и Хрвати. Хрвати за тај злочин не плаћају ништа.

Албанци на Kосову су побили хиљаде Јевреја а Јевреји данас уче да су их Срби убијали.Школе су феноменалан систем за заглупљивање људи. Ми учимо у школи да је нафта настала од мртвих диносауруса, учимо у школи да смо се у 7. веку доселили на Балкан, учимо да смо писменост добили од Ћирила и Методија а Словени су живели по целој Европи. Kако су то Ћирило и Методије учинили, можда преко Јутјуба и интернета?

Ми смо одувек писмени, овде је Винча била, била је писменост, наша азбука.

Био сам код Семира Османагића, он је са босанским пирамидама направио светско чудо. Он је доказао да су лавиринти у босанским пирамидама 30.000 година стари.

Лавиринти су направљени од бетона и тај бетон је бољи од данашњег. Бетонске плоче су тешке по 8-10 тона и очигледно су направљене од стране непознате цивилизације.

Сви сукоби на планети су режирани од стране групе од стотинак стараца који измишљају вирусе, који манипулишу са политичарима и обавештајним службама. Манипулишу новцем и штампају га без покрића.

Најбољи рецепт је да кинеска обавештајна служба смакне ове режисере.

Остатак излагања погледајте у видео прилогу.

ВИДЕО:

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 коментара

 1. Ivan Grozni says:

  Kad imade vremena da ih prebrojis. Stotinak kazes?. Ne rece ko su. Ako mislis na tajna drustva-ima ih na hiljade samo u Americi. Novac ne stampaju oni vec privatne banke. One obozavaju ked neko "od autoritete"skine sa njih odgovornost i prebaci je na ne vidljive" lose momke". Samim tim sto su nevidljivi i ne poznati borba protiv njih je ne moguca. To je scenario simplifikovanog misljenja. Svet je daleko komplikovaniji od sto staraca. Kontinenti,drzave,vlade,multinacionalne kompanije,drustva religije, sirotinja, milijarderi, lordovi, kraljevi sve je to Fabric koji cini svet. Sto staraca mogu samo da obraduju sto grobara. Za presto ili vlast sinovi su ubijali oceve,brat brata,sin oca. Da su "starci" stvarno mocni nasao bi se neko sa pretenzijom da sedne u njihovu fotelju. Fantazirati je dozvoljeno. Samo ako nije namerna dezinformacija.

  • Риста says:

   Свака част, Грозни! Заиста сам пријатно изненађен због ових здравих и нормалних речи и разумевања.

 2. persida says:

  Ako oduzmemo lazova Lucica, ostaje 99 staraca. Idi begaj, bre, dosadio si i Bogu i narodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u