ДЕЈАН ЛУЧИЋ: Стотину стараца влада овим светом – НИШТА НИЈЕ KАО ШТО ИЗГЛЕДА (ВИДЕО)

DEJAN LUČIĆ: Stotinu staraca vlada ovim svetom – NIŠTA NIJE KAO ŠTO IZGLEDA (VIDEO)

3 novembra 2020

U Jajincima kraj Beograda je streljano 82.000 Srba i ne zna se koliko hiljada Jevreja. Srbija plaća skoro milion evra godišnje odštetu za genocid koji su izvršili Nemci i Hrvati. Hrvati za taj zločin ne plaćaju ništa.

Albanci na Kosovu su pobili hiljade Jevreja a Jevreji danas uče da su ih Srbi ubijali.Škole su fenomenalan sistem za zaglupljivanje ljudi. Mi učimo u školi da je nafta nastala od mrtvih dinosaurusa, učimo u školi da smo se u 7. veku doselili na Balkan, učimo da smo pismenost dobili od Ćirila i Metodija a Sloveni su živeli po celoj Evropi. Kako su to Ćirilo i Metodije učinili, možda preko Jutjuba i interneta?

Mi smo oduvek pismeni, ovde je Vinča bila, bila je pismenost, naša azbuka.

Bio sam kod Semira Osmanagića, on je sa bosanskim piramidama napravio svetsko čudo. On je dokazao da su lavirinti u bosanskim piramidama 30.000 godina stari.

Lavirinti su napravljeni od betona i taj beton je bolji od današnjeg. Betonske ploče su teške po 8-10 tona i očigledno su napravljene od strane nepoznate civilizacije.

Svi sukobi na planeti su režirani od strane grupe od stotinak staraca koji izmišljaju viruse, koji manipulišu sa političarima i obaveštajnim službama. Manipulišu novcem i štampaju ga bez pokrića.

Najbolji recept je da kineska obaveštajna služba smakne ove režisere.

Ostatak izlaganja pogledajte u video prilogu.

VIDEO:

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Kad imade vremena da ih prebrojis. Stotinak kazes?. Ne rece ko su. Ako mislis na tajna drustva-ima ih na hiljade samo u Americi. Novac ne stampaju oni vec privatne banke. One obozavaju ked neko "od autoritete"skine sa njih odgovornost i prebaci je na ne vidljive" lose momke". Samim tim sto su nevidljivi i ne poznati borba protiv njih je ne moguca. To je scenario simplifikovanog misljenja. Svet je daleko komplikovaniji od sto staraca. Kontinenti,drzave,vlade,multinacionalne kompanije,drustva religije, sirotinja, milijarderi, lordovi, kraljevi sve je to Fabric koji cini svet. Sto staraca mogu samo da obraduju sto grobara. Za presto ili vlast sinovi su ubijali oceve,brat brata,sin oca. Da su "starci" stvarno mocni nasao bi se neko sa pretenzijom da sedne u njihovu fotelju. Fantazirati je dozvoljeno. Samo ako nije namerna dezinformacija.

  • Rista says:

   Svaka čast, Grozni! Zaista sam prijatno iznenađen zbog ovih zdravih i normalnih reči i razumevanja.

 2. persida says:

  Ako oduzmemo lazova Lucica, ostaje 99 staraca. Idi begaj, bre, dosadio si i Bogu i narodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *