ДЕЈАН ЛУЧИЋ ТВРДИ: У Црној Гори ће почети рат, умешаће се Србија и Албанија (ВИДЕО)

DEJAN LUČIĆ TVRDI: U Crnoj Gori će početi rat, umešaće se Srbija i Albanija (VIDEO)

7 januara 2020

Događaje u Crnoj Gori prekrivaju klasičnim spinom u Srbiji, pa cela država priča o otetoj devojčici a ne o događajima u Crnoj Gori.

Vučić je trebalo da ode u Crnu Goru ranije i preduzme nešto povodom sve težih nasrtaja crnogorske vlasti na Srbe a sve pod patronatom NATO i zapadnih službi da bi uništili pravoslavlje.U toj igri je i vaseljenski patrijarh a ta igra je počela tako što je prilikom rušenja kula bliznakinja u Njujorku srušena i grčka crkva. Isplaćeno je 10 miliona dolara i to u Vaseljensku patrijaršiju odakle novac nije otišao. FBI je ucenio patrijarha pod pretnjom hapšenja.

Sa puterom na glavi ucenili su patrijarha a Milo Đukanović ima fabriku putera na glavi. On mora da svađa crkvu i narod. On je krenuo u bitku u kojoj ne može da pobedi jer je krenuo u rat protiv boga.

Žuta kuća u Albaniji je prevara, tamo se ništa nije dogodilo. Organi Srbima i Albancima su vađeni u Bondstilu i privatnoj bolnici Sali Beriše albanskog političara a sve to je organizovao Bernar Kušner.

Srpska crkva ima moćno oružje protiv Mila a to je anatema njega i njegove porodice, što Milo ne može preživeti.

Ukoliko dođe do rata u Crnoj Gori, krenuće i Albanci da podele teritoriju i zaokruže Veliku Albaniju.

Međutim Lučić predviđa da će Crnogorci zatražiti vojnu pomoć od Srbije, što bi trebalo iskoristiti i uzeti sever Albanije koji je bio srpski a jug dati Grcima.

Ovo je video intervjua a ostatak pogledajte u video prilogu:

 

KOMENTARI19 komentara

 1. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Bože me sačuvaj, sve šta ispriča, ajde nekako, ali da će CG da traži pomoć od SRB a ne od NATO to već ni Milo nije sanjo ni u svom najgorem cg snu. Dakle ta predviđanja su preopterećen Lučkov um i previše tarot karata uz gledanje u kafu. Svaka njemu čast što je toliko dosadan ali ga već svi znamo kao svoj džep, cilj mu je da nas nešto iznenadi, zabezekne i zapanji ali je samo glava na tom svom panju, koja priča.. srbi brate, mož da bidne, al ne mora da znači..

  • Željko says:

   Koja budala susjedi ovaj vaš "analitičar"! Susjedi sami ste vi sebi najveći neprijatelji jer dok je vama najveća "zvezda" Ljuljeta ( Luna ) Đogaj ( Đogani ) i njena majka Razija ( Anabela ) Bukva ( Atijas ) i dok ste " Reality state " sve je to odlično za nas , vaše "prijatelje" u regionu!

   • Za Srbiju says:

    Svakako smo bolji od PROXY STATE, kao što su susedne države.

  • Rusofil says:

   Glupane mislio je na srbski narod.

  • Nikols says:

   Tako ste mu se smejali i 1998-me kad je napisao knjigu “ Islamska Republika Nemačka “ , pa šta bi !?

 2. Ivan Grozni says:

  Ko jos pametan moze da veruje sta ovaj "analiticar" lupeta. Od rata nema nista. Sto bi CG trazila da se Srbija mesa kad ima iza sebe dvadeset osam zemalja NATO. Srbija nema snage da sebe odbrani a kamo li da se mesa u tudje ratove. Sva buka oko nabavke aviona i PVO sistema je jedna velika samo obmana. Sta leti iznad Srbije a da je nase? Cela ujdurma oko CG je da se podigne rajting Vucicu i Milu. Opet ce Milo i Vucic piti Dom Perinjon u Rizu u Parizu i smejati se nasim glupostima. Sta ce se desiti kad prestanu MOLEBDANI I SETNJE? Hoce li se dati ultimatum da se zakon povuce ili ce ostati po starom?. Amo se da ultimatum onda ce morati da se ima niacin da se natera crnogorska vada da odstupi od namera. Koji je to navin i ko ce ga sprovesti? Nisan pesimista ali problem se resava do kraja. Ne moze se narod izvesti na ulice a onda vratiti kucama dok problem outage isti. Sta je resenje.

  • Mile says:

   Rešenje je da taj zakon bude povučen i da neMilo ode sa vlasti.

 3. persida says:

  Lucic moze da lupeta 24 sata dnevno, sve dok ga slusaju. Problem pocinje kad ljudi predju na neki drugi kanal.

 4. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Sve lepo, ali Milo izračunao i ima dobre savetnike sa zapada - evrope i amerike, i sa istoka Vartolomeja izdajnika pravoslavlj - da je tek 1924 crkva postala srpska, a to kaže i treba ispitati kako je do toga uopšte i došlo (on ne zna), pre 1924 bila je crnogorska crkva, pa bi on malo curik. Povratak u budućnost. E može mu se, čovek se proračunao. Ovo će se sasvim sigurno i dogoditi u CG i na KiM, a Srbi sa svojim narodom i crkvom pod jednu šljivu u suprotnom idemo na vrbe.

 5. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Kornjača sa Galapagosa ovo nije predvidela, on komentariše - šta bi bilo kad bi bilo. A nešto mora i da bude. I sve to mož da bidne, a i ne mora da znači - zna narod naš.

 6. Suri Cat says:

  Godpodine Lučiću potražite pomoć kod nekog dobrog psihijatra.

 7. petrovgrad says:

  Lučić nije naučnik, ali publicista jeste. Najbolji je od svih. Njegove teze i predpostavke, argumenti i činjenice su neoborive. To što je napisao mnoge je vreme već potvrdilo. Vrhunski je publicista.

 8. James Bond says:

  Lucic je pravi namazani publicista. On toliko lupeta, da je skoro svih 100% promasio cinjenica koje su trebako navodno da se dese po njegovim recima. Kroz takve marketinske trikove on uvek progura usput i knjige koje izdaje radi bolje prodaje. Ko nadje vremena nek pogleda njegove intervjue iz proslosti i uverice se.

 9. Lepi Cane says:

  Ispravite u tekstu, Bog se piše velikim početnim slovom.

  • persida says:

   Samo ako se odnosi na konkretnog boga, pa je u pitanju sinonim. Inace, bog je opsta imenica i nema razloga za veliko slovo. Na primer: Videces ti svoga boga. Ovde se bog moze odnositi na mnoge bogove, pa nema razloga za veliko slovo.

 10. persida says:

  Dejan Lucic -- mason papucic.

 11. Zoran says:

  Treba pokrenuti Srpsku vojnu silu,pokoriti sve i vratiti Dusanovo carstvo.Izaci na tri strane mora i uspostaviti novu iperiju na Balkanskom polu ostrvu.Tada ce u Srbiji biti mnogo bolje.

  • Archelay says:

   Nemojte tako o caru Dusanu,ako ima Boga,molim vas jer izgubitcete i to sto sada imate jer,podzite na Hratcanima u Pragu pa cete videti ciji je bio taj Car.On je i Grcku pokorio ali Grci ga uopste ne pominju.Zasto?Zato sto znaju ko i sta su bili Filip i Alksandar Makedonski.

 12. Archelay says:

  Po Lucicevoj teoriju"Srbi i Rusi su isti narod.A posto Eskimi su Rusi onda i Eskimi su Srbi".Onda,zasto bi Srbi ginuli u Crnoj Gori ako Eskimi bi mogli to sa lakocom da udese stvar?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *