ДЕЈАН ЛУЧИЋ ТВРДИ: Ускоро преокрет! Албанија ће бити подељена, а и Хрватска ће изгубити територије! ЕВО ШТА ЋЕ ПРИПАСТИ СРБИЈИ (ВИДЕО)

ДЕЈАН ЛУЧИЋ ТВРДИ: Ускоро преокрет! Албанија ће бити подељена, а и Хрватска ће изгубити територије! ЕВО ШТА ЋЕ ПРИПАСТИ СРБИЈИ (ВИДЕО)

17 јуна 2019

Билдеберг група не одлучује, они се само окупљају да продискутују о задатој теми. Разлика са Трилатералом је што су овде убачени људи из Азије.

Ана Брнабић је била на састанку Билдерберга једном и онда су проценили да она није калибар за даље инвестиције. То је учињено по налогу странаца који владају Србијом која је окупирана тврди Дејан Лучић.Наше тајне службе контролишу Американци, Енглези контролишу полицију а Немци војску.

Примећујете да руских служби овде нема присутних. Долази нови руски амбасадор па ћемо видети да ли ће повећати утицај или ће остати маргинални.

Постоји тајни савет у Британији који даје предлоге британској круни која даље даје парламенту на узвршење. Слично је и у другим краљвским породицама у Европи.

У Шведској они немају никакав утицај а Шведска води политику самоуништења јер доводе мигранте а тајна полиција ствара десничарске организације.

Најважнији човек Билдерберга је Kисинџер који покушава да сачува свет од лудости дубоке државе у Америци која напада Трампа. Kисинџер брани Трампа јер већину у врху дубоке државе познаје пошто ју је он и формирао.

Медлин Олбрајт је лезбејка и преко ње Албанци лобирају тако што су јој довели Фљору Читаку.

Ми морамо да лобирамо код Трампа да у кључном тренутку повуче признање Kосова а то је могуће са лобирањем у Kонгресу.

Kосово мора да нестане јер су је направили сатанисти као што ће ускоро да нестане и Хрватска која мора да изгуби Далмацију јер Србија мора да изађе на топло море. И Италијани траже своје јер им је из Истре протерано 350.000 људи са територије Хрватске што су одрадили усташе у сагласности са Титом.И Албанија ће бити подељена на два дела, од Дубровника до Валоне ће да буде српско, а од Валоне на доле Грчко.

Ако се то не уради Албанија ће постати муслиманска џихадистичка држава и биће врло опасна за Европу јер је ту језгро џихадизма и вехабизма који се финансира из Саудијске Арабије.

Дуго смо ми веровали да су муслимани на Kосову атеисти а нису. Погледајте на Гуглу у петак како су им џамије препуне и како се клањају а то су они Албанци који су пре 20 година причали да су атеисти и заклињали се у Енвера Хоџу.

Исламизација Kосова иде у корист Срба јер ће се Европа пробудити, у Француској ће доћи Марин Ле Пен на власт која ће дати подршку Србији и повући ће признање Kосова.

Kључно је да Трамп повуче признање Kосова јер онда сва друга признања постају бесмислена.

У Црној Гори одузимање имовине српске цркве је само увод да то исто почне на Kосову јер ће то исто урадити и Приштина па ће српски манастири постати власништво државе Kосово.

Ми имамо подршку папе, он је на нашој страни пошто је направио договор са руским патријархом Kирилом о међусобном подржавању и супротстављању исламу. 9.000 католичких цркава је затворено у Kанади а исто се догађа у Европи.

Рушење католичких цркава из 17. века у Француској сведочи да је варваризам постао део Европске Уније.

Америка губи трку на свим пољима и полако пада. Повукли су се из Авганистана, па из Сирије. Америци прети грађански рат и дубока држава се припрема за то а шта ће се догодити погледајте у видеу:

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI27 коментара

 1. persida says:

  Ovaj lupeta vise i od Vucica. Ko mu daje ovoliki medijski prostor i sa kojim ciljem?

  • Zoran says:

   'Lupali" meki i pre 20 godina da EU ne moze da uspe.

  • Popara Dorcol says:

   Da!!! Sa kojim ciljem? I ko mu daje podrske I mesto da tandrce. Kada procitah 9000 katoliclih crkava je zatvoreno, odakle ovaj broj, od Pape??? Ali opet ovoga neko izdrzava, ko?

  • Dulle says:

   Slazem se sa opaskom za medijski prostor. Ponekad me i nasmije,zvuci kao naucna fantastika,zabavne su mi te teorije kao i teme paralelne istorije. Ali ovo sto on prica je prestrasno ako covjek stvarno misli tako,ako ne cilja na neuke slojeve koji citaju njegove knjige,i tako pravi marketing za sebe.

 2. persida says:

  Prica sta ce se desiti, a onda kaze: Ako se to ne desi, onda… Koja budala.

 3. Željko says:

  Kultna sarajevska grupa "Crvena jabuka" ima jednu pjesmu čiji dijelovi kažu "sanjati, ne mogu ne mogu ti to uskratiti..." je poruka za ovog "stručnjaka i eksperta"!

 4. теоретичар says:

  Скупо одело, кравата, мејкап, скупи ђозлуци(маде ин талија-знам, ја носим такве)шизура...Шизура а ла лазански. Па изгледа му не иде лоше. Још да набаци амерички шиз осмех...Само не знам када су се Амери повукли из Авганистана и Сирије? Погледајте нешто интересантно. Додуше, ја понекад зирнем на шпијуна и посматрам или ФОКС или СИЕНЕН или већ шта ми прво наиђе, па знам. Начин причања, понашања на сцени испред камера, театралност али наизглед опуштеност, самосвест, изглед и ама баш све што гледате данас на медијима, дакле стајлинг, све је то Амерички изум. Цео свет копира, мајке им га спалим. Имал неко нешто друго, своје? Сви ТВ студији су гола копија америчких. Има само један мали фалинга. Амерички ударни репортери, а таквих сваки студио има бар двоје троје, имају плату око 30 милиона долара годишње. АЛИ, човек лепо говори. Све, ама баш све оно што би ми желели. Дакле, испуњава нам све жеље. Само да није оног свелику метлу - "...ništa ne verujem..........ama baš ništa! Hoću da vidim prvo DELA..."

  • теоретичар says:

   Да не помислите да се фалим - Јесте носим такве талијанске наочаре и коштају између 800 и 1200 евра. Ове данас носим већ осам година. Значи, коштају ме преко 100 евра годишње. Јел има неко да изнајмљује јевтиније? Дошло време за нове. Лагане ко перце. Заборавиш да их имаш. Кад скочим у реку, заборавим да имам наочаре па морам да плаћам клинце около да ми их пронађу. Кад ме добро сагледају, клинци посумњају у моју добру вољу па ми траже паре унапред. Ни клинци више нису шта су били. Све се то поамериканизовало и поглобализовало. Али зато немам никакав стајлинг. Кад је врућина, ја правим кратке чакшире тако што отсечем ногавице на дугачким чакширама маде ин пакистан. Часна реч. Једном давно купим кратке панталоне маде ин чајна и обучем их само једном. Нису ни принети мојем изуму. Мислим, ја све ово на штиво нашег Дејана. А волео бих да је у праву па макар ни гаћа немао.

   • Cp6a says:

    Имаш кинеске за до 300 динара, са стакленим сочивима. Одличне су. Носим их отприлике исто као ти. Једино ако ти не треба нешто посебно, нпр. цилиндри, различите диоптрије и сл.

 5. Za Srbiju says:

  "Mi imamo podršku Pape ..." Nije normalan. Naprotiv, naš najveći neprijatelj, Vatikan stoji iza svih ovih naših nesreća i ima cilj da nas samelje. To radi otkad postoji. Cepanje SPC u hrvacku, makedonsku i crnogorsku crkvu, a uskoro i kosovsku. A to su samo prelazni oblici do katoličke. Vatikan radi temeljito i dugoročno. Papa je bio u Sarajevu, Sofiji, Skoplju. Gde njegova noga kroči, to je vatikansko. Đukanović dobio direktive u Vatikanu da rasturi SPC i kroatizuje Crnu Goru. Carigradski patrijarh je sluga Vatikana. A muslimanski svet je saveznik, odnosno vatikanska pešadija. EU je vatikanska tvorevina, a NATO moderni krstaši. Inkvizicija traje i dan danas, preobučena. Svako zlo dolazi odande, od Kneza Tame.

  • Ivana says:

   Od prve do poslednje reči sve tačno 100%

 6. Sasulja says:

  Ovaj je prolupao i nema mu pomoci.

 7. Karital says:

  Odavno sam rekao da će srbi izdati ruse.

  • Cp6a says:

   Пусте жеље кромањонске.

 8. Vitez says:

  Читао сам прва два дијела романа "Исламска република Немачка" и док сам читао све ми је било на нивоу научне фантастике али након што се догодила мигрантска криза сјетио сам се да је све то било описано у овим романима који су унапријед предвидели многе ствари.

 9. Nićifor says:

  Ni jednu knjigu ovog gospodina nisam pročitao, ali mi se čini da je daleko bliža vizija onoga šta očekuje ovaj ludi svet islamskog eshatologa Imrana Hoseina, koji je objavio više od deset knjiga, a čini mi se i da je bio diplomata u UN. Čovek je bio prošle godine i na ovim prostorima, upozoravajući pravoslavce i muslimane da se okrenu Rusiji, jer ih drugi iskorišćavaju za svoje potrebe, a na štetu i pravoslavaca i muslimana. Ima više njegovih priloga na Jutjubu, pa bi bilo pametno svakom da ga posluša. Nažalost, čini mi se da se stvari odvijaju upravo u pravcu koji on predviđa, tumačeći Kuran onako kako ga oni koji nemaju pojma šta ta sveta knjiga propoveda sasvim pogrešno tumače, na nesreći i svoju i ostalog pravednog sveta.

 10. Linta Miodrag Nindža Kornjača says:

  Dogodine u Kninu i Prištini.

 11. Budi Bog s nama says:

  On je priznao kako je templar i mason, dakle nije srbin, a sada je i baba vanga i nostradamus i to što vidi gleda kroz čašu vode, najnoviji oblik čaranja. Di nađoste još i ovog zvekana?

  • persida says:

   Zvekan prodaje nadu i tako pravi pare. Gde ima budala, ima i novca.

 12. Mik says:

  Ja sam mislio da je od Splita nase, smanjilo se na od Dubrovnika?

 13. Darinka says:

  Šarlatan....šta reći za čoveka koji sam za sebe kaže da je mason ?

 14. Istina says:

  Dobro je informisan ali da li će baš tako biti pitanje je...

 15. well says:

  aga baga trumapum pum tata trrrrr puf!!!!!!! pa kako mozete biti tako glupi, s'ovakvima Srbija je vec usla na listu ugrozene vrste koji rizikuju da nestane zauvek.

  • Istina says:

   ...dok je srba biće i Srbije... a nije mi jasno čemu se raduješ kada uskoro dolazi nova kriza Evrope i Amerike...?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u