ДЕЈАН МИРОВИЋ ОТКРИО: Ево зашто ми бране улазак у моју Црну Гору! ЕВО ЗАШТО МИЛОГОРЦИ ВОДЕ РАТ ПРОТИВ СРБА И СРБИЈЕ (ВИДЕО)

DEJAN MIROVIĆ OTKRIO: Evo zašto mi brane ulazak u moju Crnu Goru! EVO ZAŠTO MILOGORCI VODE RAT PROTIV SRBA I SRBIJE (VIDEO)

18 decembra 2018

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je prof. dr Dejan Mirović, pravnik. Mirović, rođeni Baranin, objasnio je zašto mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Takođe, otkrio je zašto je trenutno ovakva situacija u Crnoj Gori i što se režim Mila Đukanovića okrenuo protiv Srba i Srbije.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI7 komentara

 1. rajko says:

  Nisam naišao na Antonićev osvrt na Konstantinovićevu "...palanku", ali sam pokušao da pročitam samo "delo", ne toliko zbog konstantinovića, koliko zbog latinke perović koja ga veliča u nebesa i napisala mu predgovor. I konstatovao upravo isto što i vi ovde kažete: tamo se ništa ne razume, ni kod konstantinovića, pa samim tim ni kod l. perović. Samo povremeno eruptira srbomržnja kao simptom ozbiljnog oboljenja. I konstantinović i l. perović su ljudi bez ikakvog dara za bilo kakvu intelektualnu aktivnost, ali forsirani od brozovog režima jer su bili istorodna zajednica ne-srba, tj. antisrba i srbomrzitelja. Oni su brozu bili potrebni za sprovodjenje njegovog zločinačkog nauma, a oni su mu se, svesni svoje nesposobnosti i tupavosti, podastirali kako je naredjivao. Pa im ostala navika.

 2. milorad says:

  Milo se klima ko truo zub,zato on divlja po CG,STRAH JE TO.

 3. Vesko says:

  Dukanovic namjerava da vlada Crnom Gorom dok je ziv!! Kao i Tito. Ista je to matrica komunisticko-ustaska, antisrpska i prozapadna, pro-NATOisticka. To je sasvim jasno. Jedino sto nije jasno je kada ce se njegovi mentori umoriti od njega i sta ce se desiti kada odluce da je vrijeme za njegovo uklanjanje sa vlasti. Ugurao je Crnu Goru u NATO i oni sada nemaju osjecaj urgentnosti da moraju da puste Crnu Goru u EU Rajh kako bi otklonili uticaj Rusije, on je sebi kupio malo vremena licno ali je zaustavio Crnu Goru na tom putu u EU Rajh. Oni sada taktiziraju sa njim, i ne zele mozda odmah da ga sklanjaju sa scene da ne bi druge vazale na Balkanu zastrasili sta ce im se desiti ubrzo nakon obavljanja takvog teskog i znacajnog posla za njih. On izgleda i ne sluti da bi uvlacenje Makedonije u NATO ubrzalo isticanje njegovog roka valjanosti za njih. Kao sto je i uvlacenje Crne Gore u NATO usporilo prijem Crne Gore u EU Rajh. Isto se desilo i Turskoj, da je bila van NATO oni bi je vec primili u EU Rajh, kao i Albaniju. Kosovo je takoder pod okupacijom NATO tako da ne da nece uci u EU Rajh, koji se raspada ionako, nego ne mogu da dobiju ni liberalizaciju kretanja...Pouka je da jednom kada okupiraju teritorije sa NATO te teritorije vazala gube gotovo svaku politicku vaznost za njih, jer su time otklonili uticij Rusije pa ne moraju da zure sa prijemom tih vazala drzavica u njihova Carstva i pristupu njihovim fondovima, jer su u pitanju siromasne i opljackane drzavice koje su njima realno na finansijskom teretu, a iz kojih dolazi veliki broj opasnih kriminalaca i veliki broj ilegalnog oruzja koje se koristi protiv tih drzava, kao sto smo vidjeli u nekoliko primjera kada su ti teroristi po njihovim gradovima koristili oruzja sa Balkana...

  • Velika Metla says:

   Vesko,u "milogori šiptogorskoj" ti je danas najlakše biti čovek! I to najbolji! Konkurencije nema!

 4. Velika Metla says:

  Eeeeeee,moj Dejane...............,niko ti nije kriv što nisi kriminalac,i narko diler,jer SAMO takvi mogu da idu kod Mila Đukaja i njegovih podguznih ne muva nego mušica!

 5. Pastrovic says:

  "Bando", cestitka za komentare!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *