ДЕЛОВИ УKРАЈИНЕ ПОСТАЋЕ ДЕО РУСИЈЕ, АЛИ НЕ И ЦЕЛА ЗЕМЉА! Руски аналитичар објаснио зашто ће бројни региони ОДЈАВИТИ KИЈЕВ!

DELOVI UKRAJINE POSTAĆE DEO RUSIJE, ALI NE I CELA ZEMLJA! Ruski analitičar objasnio zašto će brojni regioni ODJAVITI KIJEV!

25 septembra 2020

Rusija ne namerava da pripoji celu Ukrajinu, kako tvrde mnogi ukrajinski političari, pokušavajući da zaplaše stanovništvo sopstvene zemlje.

Međutim, dalji razvoj situacije u ovoj državi preti da dovede do odvajanja novih teritorija od nje, koje bi tada mogle postati deo Ruske Federacije.Niko neće zauzeti samo zapadnu, već i istočnu Ukrajinu, rekao je ruski analitičar Pogrebinski, ukazujući da je za Moskvu sada Ukrajina nepotreban teret koji se može pokazati preteškim.

Analitičar je u potpunosti isključio mogućnost da se Ukrajina, koja je propala zbog posledica Evromajdana, pridruži Ruskoj Federaciji, jer je preveliki teret.

Međutim, uprkos tome, politikolog je priznao da će kao rezultat nastavka agresivne politike Kijeva prema Donbasu slediti radikalniji scenario.

Pogrebinski je ukazao na verovatnoću da bi u slučaju negativnog razvoja događaja teritorija Donbasa mogla da postane deo Rusije.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Rista says:

    E, nasmeja me. To kao kad bi Merika rekla "Nećemo mi pripojiti celu Srbiju američkoj bazi na KiM. Samo Rašku, Vojvodinu i Kosovo!" Ali ako znaš da je to zaista moguće da se dogodi, što ne znači i da će se dogoditi, onda to nije baš utešno. Kao i izjava Sahranabinskog braći Ukrajincima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *