ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: ДПС и Мило спремни да уведу диктатуру

DEMOKRATSKI FRONT: DPS i Milo spremni da uvedu diktaturu

31 oktobra 2016

crna-gora-34t45

Opozicioni DF ocenio je kao „skandalozno ponašanje“ odluku DIK da proglasi konačne rezultate parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, koji su održani 16. oktobra.

U saopštenju DF se osporavaju glasovi za proglašenje izbornih rezultata dvoje članova DIK-a, Bafte Mavrić iz Ulcinja i predstavnika NVO sektora u Komisiji Vlada Dedovića. Za Mavrić se navodi da se protiv nje vodi postupak zbog korupcije, a za Dedovića da nije autentični zastupnik NVO sektora.

Za Centar za monitoring i istraživanja, čiji je Dedović predstavnik, se navodi da je pod uticajem Agencije za nacionalnu bezbednost.

Na osnovu toga što je DIK, na sednici prošle noći, uz glasove Mavrić i Dedovića, usvojila odluku o proglašenju izbornih rezultata, DF ocjenjuje da se Demokratska partija socijalista sprema da uvede „diktaturu“.

Prema oceni DF, i ovi parlamentarni izbori su „pokradeni“ i zato je, kako je saopšteno, potrebno da opozicija ujedini sve svoje snage, da zaboravi na međusobne razlike, da bi se, kako se navodi, Crna Gora „oslobodila od smrtonosnog zagrljaja kriminalne i korupcionaške hobotnice DPS“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *