ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: НАТО вежба у Црној Гори је политички притисак и брутално мешање у унутрашње ствари!

DEMOKRATSKI FRONT: NATO vežba u Crnoj Gori je politički pritisak i brutalno mešanje u unutrašnje stvari!

6 novembra 2016

crna-gora-nato

NATO vežba u Crnoj Gori u trenutku kada se pregovara o sastavu nove crnogorske vlade predstavlja svojevrstan pritisak, kako na politički život zemlje, tako i na izbor njenih građana, saopšteno je iz opozicionog saveza Demokratski front (DF).

Iz DF-a kritikuju to što je zamenik generalnog sekretara Alijanse Rouz Gotemeler, nakon što je primila raport od „domaće NATO agenture, izdala komande svojim poslušnicima za hitno uspostavljanje skupštinske NATO koalicije“.

„Ne mareći hoće li uvrediti zdrav razum većinske Crne Gore i hoće li izazvati opravdani gnev građana, Gotemelerova je po običaju visokih NATO činovnika nastavila da se brutalno meša u unutrašnje stvari ove zemlje“, navodi se u saopštenju funkcionera DF-a Marine Jočić.

Ona navodi da stvar postaje komplikovanija ako se u obzir uzme da se u susednoj Srbiji istovremeno izvodi vojna vežba ruskih, beloruskih i srpskih vojnika.

„To što predstavnicu NATO alijanse ne interesuju problemi građana, pa ni sudbina Crne Gore nije nikakva novost, ali to bi svakako moralo da interesuje većinu političkih stranaka koje imaju dobru priliku da uspostave novu vlast bez DPS-a i daju novu nadu ovom napaćenom narodu“, navodi Jočić.

Izvor: Srna.rs

KOMENTARIJedan komentar

  1. Alpinist says:

    Crna Gora je nova članica NATO-a, htjeli to neki ili ne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *