ДЕМОНСТРАНТИ У КАЗАХСТАНУ ПРИЗНАЛИ: Добијамо новац!

DEMONSTRANTI U KAZAHSTANU PRIZNALI: Dobijamo novac!

7 januara 2022

Uhapšeni demonstranti u Šimkentu, trećem po veličini gradu u Kazahstanu, priznali su da su dobijali pare kako bi učestvovali u protestima, izjavio je prvi zamenik gradonačelnika tog kazahstanskog grada Šangis Mukan.

„U toku je hapšenje provokatora. Oni tvrde da su im davali pare kako bu učestvovali u protestima. Takođe su rekli i da su im davali energetska pića zbog čega su gubili kontrolu nad sobom“, naveo je Mukan.On, međutim, nije pojasnio ko je davao pare ljudima koji su učestvovali u neredima.

Takođe je pozvao građane Šimkenta da obrate pažnju na svoju decu, a tačnije na mlađu populaciju grada kako se kojim slučajem ne bi našli sa suprotne strane zakona.

Podsetimo, prethodno su mediji saopštili da je do sada likvidirano 26 osoba, dok je skoro 4.000 osoba privedeno tokom nereda u Kazahstanu.

Protesti u Kazahstanu izbili su 2. januara zbog drastičnog povećanja cene gasa, ali su potom prerasli u nemire.

KOMENTARI3 komentara

  1. Beli Orao says:

    To isto sad uraditi i u Ukraini , osloboditi ruske Ukrainci i pobiti ukro ustaše i strane plaćenike !!!

  2. Gospodi Pomiluj says:

    To isto treba da priznaju i političari u Srbiji jer svi oni dobijaju novac sa zapada bilo da su na vlasti ili u opoziciji, čak i narodu bace po koju mrvicu pomoći možete misliti koliko onda para imaju? Na kraju ne da smo ušli u evropu već smo ušli u novi svetski poredak a i dalje se pazimo da nas neki ne nagazi kao pijan govno.

  3. Ovcoizovani covid idioti says:

    Ma hajde, ko bi to pomislio...;-))) Al nije novac sa Zapada,tj.sigurno nisu dolari i tako to :-))) Ljudi se prodaju za dolare, svoju buducnost, porodice, sve,a uskoro ce likvidiran biti i ostace bez icega sto su kroz mito primali od zapadnih propalica. To vazi i za nase kolabiracioniste fasizma, dr.Konjine itd.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *