ДЕО МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ СПРЕМА ЖАРИШТЕ НА KОСМЕТУ: Желе да скрену пажњу са дешавања у Црној Гори!

DEO MEĐUNARODNE ZAJEDNICE SPREMA ŽARIŠTE NA KOSMETU: Žele da skrenu pažnju sa dešavanja u Crnoj Gori!

19 februara 2020

Deo međunarodne zajednice, koji ne želi stabilnost na Balkanu, u narednom periodu ponovo će pokušati da otvori novi konflikt na Kosovu i Metohiji, kako bi se skrenula pažnja sa Crne Gore i velikih narodnih litija.

Navodno, na tom planu se uveliko radi, a sve za cilj ima da se otvaranjem novog žarišta na KiM, natera Srbija da se izoluje od dešavanja u Crnoj Gori i da se pokuša uneti razdor u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.Jasno je da je narodno jedinstvo i sloga i zajedništvo u SPC kamen spoticanja onog dela međunarodne zajednice koji podržava aktuelni režim u Crnoj Gori.

Zato je plan da se pritisne Srbija vezano za rešavanje statusa na KiM, kako bi se problem iz Crne Gore i medijska pažnja preselili na njima poznatiji teren.

Srpsko jedinstvo, koje nije narušeno raznim medijskim spinovanjima u Crnoj Gori, kao i odlučni i jedinstveni stavovi SPC, nateralo je one strukture van Crne Gore da se dodatno aktiviraju.

Pošto je sva medijska i svaka druga pažnja regiona usmerena na Crnu Goru, u narednom periodu ćemo biti svedoci pokušaja da se reflektori onih kojima ne odgovara narodna i crkvena sloga, upere u drugom pravcu.

Zato je Kosovo i Metohija idealna u njihovom scenariju pokušaja slabljena uticaja SPC u Crnoj Gori. Računaju, igranjem na tu kartu, da bi moglo doći do trzavica u samoj Crkvi, da se veštačkom krizom otupi oštrica narodnog nezadovoljstva u Crnoj Gori.

KOMENTARI2 komentara

  1. krojač says:

    Glupo i besmisleno!

    • Ivana says:

      A sve kako kaže Vučić nama prijateljske države Evrope koja nema alternativu. Pomogli ustašama očistiti Krajinu i Hrvatsku od Srba. Odvojili Crnu Goru od Srbije sad žele uništiti i pravoslavlje u Crnoj Gori, odvojili Kosovo huškaju muslimane Raške oblasti. Ukratko hoće da nas zatru ceo narod a izdajnik i dalje trubi o Evropi koja nema alternativu a narod kukavički glup i ćuti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *