DEPARDJE KOD VUČIĆA: Srećan sam što Srbija ne prati EU i ne ide protiv Rusije

DEPARDJE KOD VUČIĆA: Srećan sam što Srbija ne prati EU i ne ide protiv Rusije

4 septembra 2014

SRBIJA FRANCUSKA GLUMAC POSETAČuveni francuski glumac Žerar Depardje, koji boravi u Beogradu, rekao je da je srećan što Srbija ne prati EU i što nije uvela sankcije Rusiji.

On smatra da je Srbija tako pokazala svoju vidovitost jer veruje da će se sitacija rešiti povoljno po zemlju koja mu je dala državljanstvo.

Komentarišući krizu u Ukrajini Depardje je rekao da veruje da će predesednik Vladimir Putin rešiti situaciju na miran način.

Žerar Depardje se obratio novinarima u Vladi Srbije nakon sastanka sa premijerom Aleksandrom Vučićem u Vladi Srbije.

Francuski glumac kaže da je u Srbiju došao zbog kulture, da nije došao ništa da traži već da „želi da upozna humane ljude“.

Kako je rekao sa srpskim premijerom je pričao o vinima jer su obojica ljubitelji istih, ali i o hrani koja ga mnogo zanima. Naveo je i da mu je premijer Vučić poklonio korpu vina i sprske proizvode.

Francsuki glumac danas boravi u poseti Beogradu, a iz Vlade Srbije ide u posetu Jugoslovneksoj kinoteci i Beogradskoj filharmoniji u pratnji minsitra kulture Ivana Tasovca, dok bi u 12 časova trebalo da poseti zgradu Geozavoda u Karađorđevoj ulici gde će ga dočekati gradonačelnik Siniša Mali.

KOMENTARI2 komentara

  1. Dragan Rusofil says:

    Matori Zerar, je Ruski agent u senci. Kao kultura ovo-ono, ma ako i treba da njusne i vidi sta rade ove jajare koje su za jebenu EU... Zivela Rusija + Ziveo Putin

  2. ARTILJERAC says:

    ŽIVELA SRBIJA ŽIVELA RUSIJA ŽIVELI SVI NAŠI PRIJATELJI KOJI DOLAZE U POSETU SRBIJI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *