„ДЕСИО СЕ СКАНДАЛ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА“

„DESIO SE SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA“

28 maja 2021

Milan Knežević, lider Demokratskog fronta ocenio je da je Krivokapićevo nepotpisivanje temeljnog ugovora skandal neviđenih razmera.

On je u emisiji „Fokus“ na TV B92 rekao i da to znači da Zdravko Krivokapić nema nameru da potpiše taj ugovor.

„Radi se o prvorazrednom skandalu za koji Krivokapić nema podršku Demokratskog fronta, nema podršku ni Crkve, a ni podršku glasača koji su nam dali glas kako bismo rešili odnose sa SPC. Baš kad mislite da Krivokapić ne može da napravi novi skandal, desi se skandal neviđenih razmera. Što samo potvrđuje da on ne može da obavlja ovu funkciju“, rekao je Knežević.

Krivokapić je počeo da saopštava uslove da bi potpisao temeljni ugovor, ističe Knežević, i dodaje da je to jasan znak da je pod nečijim uticajem.

„Rečeno je da će ugovor biti potpisan odmah posle vaskršnjih praznika, pa je onda odloženo, juče je došao da potpiše Temeljni ugovor, a onda je tražio da to bude drugog datuma u Cetinju. Tako da očigledno da Krivokapić nema nameru da potpiše Temeljni ugovor“, ocenio je Knežević.

KOMENTARI16 komentara

 1. Uskok says:

  Demon-kratija- kad ti poture svog kandidata a ti mu daš glas misleći da je tvoj.kukavno Kukavičije jaje zvano krivokapić.

  • Željko says:

   Susjedi samo da vas napomenem da od 2006. država Crna Gora je neovisna država i nije dio Srbije, a niti će ikada biti više !

   • jovan says:

    O kukavno Srpstvo ugašeno, zla nadživjeh tvoja svakolika, a s najgorim hoću da se borim! Da, kad glavu razdrobiš tijelu, u mučenju izdišu členovi… Kugo ljudska, da te Bog ubije! Ali ti je malo po svijeta te si svojom zlošću otrovala, no si otrov adske svoje duše i na ovaj kamen izbljuvala? Mala ti je žertva sva Srbija od Dunava do mora sinjega? Na tron sjediš nepravo uzeti, ponosiš se skiptrom krvavijem; huliš Boga s svetoga oltara, munar dubi na krst razdrobljeni! Ali sjenku što mu šće trovati te je u zbjeg sobom uniješe među gore za vječnu utjehu i za spomen roda junačkoga? Već je u krv ona prekupata stoput tvoju, a stotinu našu! Viđi posla cara opakoga, koga đavo o svačemu uči: “Crnu Goru pokorit ne mogu ma nikako da je sasvim moja; s njima treba ovako raditi…” Pa im poče demonski mesija lažne vjere pružat poslastice. Bog vas kleo, pogani izrodi, što će turska vjera među nama? Kuda ćete s kletvom prađedovskom? Su čim ćete izać pred Miloša i pred druge srpske vitezove, koji žive doklen sunca grije?

 2. Gospodi Pomiluj says:

  Pa to mu je valjda ta demokratija? Evro im je valuta a car im je Knez Tame iz Brisela, uskoro će i nama to tako.

 3. Simon Saivil says:

  Krivokapić je crnogorski Koštunica. Sličnost između ova dva skorojevića je zapanjujuća.

 4. sumadinac says:

  uzeo vakcine od nas dzabe, mi mu pravimo autoput za dzabe da razvija turizam, prodaje cigare opet u srbiji, uveo sankcije rusiji..ja ne znam ko je ovde lud? ne znam sto ga zvali, a vec kad ispao smr.d sto ga nisu najurili..

 5. goran says:

  A dođe da moli da dođemo na more u CG. Sisaj ti vesla neću ja.

  • petar says:

   ma srbine zapovedno - da ispunimo zahtev za dzabe trazio ruske sputnik vakcine i dobio. i sutradan uveo sankcije rusiji -pa ova turncoat, prevrtljivi kaput treba bojkovati, prodali bi nas samo tako...

 6. Za Srbiju says:

  Zabraniti Krivokapiću da uđe u bilo koju crkvu SPC. Nije dostojan.

  • jovan says:

   Pa on je i deo RAZARANJA I UNISTENJA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, I VASCELOG PRAVOSLAVLJA! On pod komandom Vatikana i Nato fasista sprovodi hiljadugodisnji plan unistenja Srpake i Ruske pravoslavne crkve! Cepanje na "makedonsku", "crnogorsku", nije im uspelo "hrvatsku" pa su proterali Srbe iz Krajine, to je i razlog OKUPACIJE KOSOVA I UNISTAVANJE SRPSKE HRAMOVE, I PROTERIVANJE SRBA SA KOSOVA! To je razlog ratova 90-ih, kao i cepanje Velike Rusiije na 20 nato drzava, kao i progon Ruske Pravoslavne Crkve u Ukrajini, ostalim delovima. Rat u Ukrajini je deo iste BANDE, kojoj trenutno sluzi Krivokapic kome su nadsefovi vatikan i natofasisti, a u CG su mu sefovi Abazovic-Becic, i onaj "rektor" na Cetinju. Sve po planu hiljadugodisnjem, "a moje pleme mrtvijem snom spi"!!!

 7. Beli Orao says:

  Staro kljuse brozova škola , taj je blokiran na stotki i nemože da juri 150 ! Zamjenite ga i u staro željezo !

 8. persida says:

  Pa, glupe Srbe vozaju Crnogorci, vozaju ih Hrvati, vozaju ih Siptari, vozaju ih Bosanci. Neminovni zakljucak je da su Srbi na Balkanu najpametniji.

 9. garo says:

  Krivokapic = Djukanovic

 10. Mir brate mir says:

  Ipak ljudi, mi ne možemo kriviti krivokapića jer ne može sve na prečac potrebno je vremena jer je još uvek jaka suprotna struja, čovek je lepo poručio "Dajte nam vremena" pa nekom prigodnom zgodom vezanom za Amfilohija i njegovo delo. Strpljenja bre ljudi, šta znači jedan potpis i jedan ugovor? Možda baš ništa. I šta mi zaista očekujemo da se reši potpisom?

  • sumadinac says:

   pa ti si budala. znas sta znaci, da sad ovog momenta moze bilo ko da udje u crkvu u c.g. da istera svestenika ili ako dobra lokacija da gradi lokal, eto to znaci, jesi ti pao sa marsa. ako nisi upucen sta se desavalo i zasto milo pao citaj i pokrij se usima..

 11. kojic jovan says:

  Hvala ti Zeljko.Nisam do sada znao da je Monte Negdro drzava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *