ДЕСНИЧАРИ У СРБИЈИ бесни Вучићевим избором!

DESNIČARI U SRBIJI besni Vučićevim izborom!

16 juna 2017

Odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da mandat za formiranje Vlade Srbije da agresivnoj LGBT promoterki Ani Brnabić izazvala je zgražavanje u javnosti. Posebno nezadovoljni su predstavnici patriotskih stranakka i udruženja koji su žestoko kritikovali takvu odluku.

Lider SNP Naši Ivan Ivanović kaže da je Vučić popustio ucenama sa zapada i da je Srbija protektorat.

Ivan Ivanović (Foto: SNP Naši)

– Ako već moramo da ispunimo svaku sitnicu koju od nas zapad traži, lepo da se izađe i objasni narodu da smo kapitulirali i da smo protektorat zapada, da se ne igramo više… – napisao je on na društvenim mrežama.

Nezadovoljan je i lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović.

Miroslav Parović (Foto: NSP)

– Izbor Ane Brnabić na mesto premijera Srbije ninakoji način neće doprineti političkoj stabilnosti zemlje. Ne zbog njenog seksualnog opredeljenja već zbog njenog političkog opredeljenja. Večeras sam na stranačkom skupu pred prepunom salom opštine Novi Beograd rekao da sam uveren kako nas uskoro očekuju vanredni parlamentarni izbori što će biti poligon za dodatnu destabilizaciju i politiku podela u društvu – kaže Parović.

Lider Srpskog  sabora Zavetnici Stefan Stamenkovski optužio je Vučića za državni udar.

Stefan Stamenkovski (Foto: Zavetnici)

– Danas je u Srbiji izvršen državni udar. Predsednik Republike je za mandatara buduće Vlade predložio osobu koju u Srbiji u najmanju ruku niko ne poznaje i čiji rezultati ne mogu biti analizirani jer nije mogla da stigne da ih ima, osobu koja nema podršku građana Srbije niti srpske javnosti – rekao je juče Stamenkovski.

Najbrutalniju kritiku na račun Vučića i Brnabićke izneo je Obraz.

Mladen Obradović, Obraz (Foto: Jutjub)

– Naša istorija nas uči da nijedan izdajnik na tlu ove svete zemlje nikada nije odneo konačnu pobedu — pa neće ni AV. Zato, nema mesta malodušnosti! Nema odustajanja! Nema predaje! Pozivamo sve iskrene rodoljube da javno istupe i osude predlog postavljanja Ane Brnabić na mesto premijera. Pozivamo poslanike u Skupštini Srbije da ne glasaju za njen izbor. Pozivamo narod na buđenje iz stanja obamrlosti i sluđenosti medijskim obmanama. Neka bude borba neprestana! – poručuju iz Obraza.

Predsednik Dveri Boško Obradović kaže da izborBrnabićke predstavlja totalnu predaju Srbije Zapadu.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

– Sada su i na mestu predsednika i na mestu premijera osobe koje za sve što su uspeli u politici duguju Zapadu. Sada ostaje da vidimo šta će Srbija sve morati da plati, preda i proda zbog njihovog dolaska i opstanka na vlasti. Takozvana „ekspertska“ okupacija Srbije govori da Vučić totalno predao Srbiju Zapadu, suprotno volji i svojih birača, birača svojih koalicionih partnera i velike većine građana Srbije – rekao je on.

Vladan Glišić iz Srpske mreže rekao je da je od uvek tvrdio da je Aleksandar Vučić „pederski lobista“.

Vladan Glišić (Foto: Jutjub)

– Vučić je izvršio politički harikiri time što je gopodinu Brnabić dao premijersko mesto a to će skršiti popularnost koju ima u narodu – rekao je Glišić.


Oslobođenje

KOMENTARI



3 komentara

  1. jaja ture says:

    Gospodin premijer (buduci) Brnabic je znaci pristao da prizna nezavisno Kosovo, AV se povukao na predsednicki polozaj, on ce samo promeniti ustav i nece biti kriv, Dacic progutao knedlu i pojeo jos ponesto ali nece biti ni on kriv i eto nama kraja sage o Srbiji...

  2. Trifun says:

    Ana ce raditi za nas 100%. Zapamtite sto sam vam rekao.

  3. Prva linija says:

    ko god bio, predsednik,premijer, ko god pokusa da uvede sankcije rusiji i srbiju u nato moze slobodno da racuna na... mi nismo crnogorci, mi nismo makedonci, a ko smo i na sta smo sve spremni za slobodu neka procitaju, istoriju su pisali krvlju i svojom i nasom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *