ДЕВОЈЧИЦА ОД 15 ГОДИНА ПЛАЋЕНИ УБИЦА НАРКО КАРТЕЛА – Толику суровост не можете ни да замислите (ВИДЕО)

DEVOJČICA OD 15 GODINA PLAĆENI UBICA NARKO KARTELA – Toliku surovost ne možete ni da zamislite (VIDEO)

12 oktobra 2019

Ubica jednog od kolumbijskih narko-kartela koja sebe naziva Đavolica, hladnokrvno je rekla pred kamerama britanske televizije “Kanal 5” da uživa da ubija ljude (čak i trudnice) i da će to raditi do kraja svog života.

Kolumbijka, čije pravo ime nije otkriveno, učestvovala je u kontroverznoj emisiji “Uzimanje droge iz zabave” (Doing Drugs For Fun) u kojoj četvoro ljudi iz Velike Britanije koji povremeno uzimaju kokain odlaze u Kolumbiju (najveći proizvođač kokaina na svetu) da razgovaraju sa ljudima koji su deo narko lanca i vide kakve su posledice prozivodnje droge koju oni smatraju zabavom.“Đavolica” je u razgovoru sa Britankom Šanel (25), jednom od četiri učesnika emisije, otkrila da je deo kartela postala sa 15 godina. Govoreći prekrivenog lica, rekla je da je u kriminalni svet uvučena zbog jezive “ubiti ili biti ubijen” stvarnosti koja čini kolumbijsku svakodnevicu, ali i da joj se sve to svidelo.

– Svidelo mi se što sam plaćena da ubijem. Volim to ludilo. Nisam volela kada sam bila mala devojčica, ali već od 15. godine sam počela da uživam u tome – kaže ona.

Na pitanje zgrožene Šanel kada je poslednji put ubila nekog, detaljno je objasnila i kada i kako se to dogodilo. Prema njenim rečima, njena poslednja žrtva je momak koji je odbio da ubije nekog drugog.

– Pre osam dana ubila sam momka jer nije želeo da ubije nekog drugog. Isekli smo ga u komade, stavili u kesu i bacili u reku i doviđenja. Niko ga više neće videti – rekla je ona.

Ubica je potom govorila o životu u Medeljinu, kolumbijskom gradu koji je u središtu nasilnih ratova između kartela koji pokušavaju da kontrolišu trgovinu drogom.

Mirno je objasnila prestravljenoj Šanel da je morala da ubije svog rođaka da bi spasila sopstveni život i rekla “zabole me…” što je zaklala trudnicu i desetine muškaraca.

– Nastaviću dok sama ne budem ubijena, sve to ne bude to. Nema povratka nazad – rekla je ona.

“Uzimanje droge iz zabave”

Serijal “Uzimanje droge iz zabave” (Doing Drugs For Fun) prati četvoro Britanaca koji koriste kokakin na putovanju širom Kolumbije na kojem treba da vide kakav uticaj njihova zabava ima na ljude koji žive u toj zemlji.

Pored sastanka sa članovima zaraćenih kartela, učesnici serijala razgovaraju i sa lokalnim stanovnicima, vlasnicima farmi koakina i loklanim vlastima koji su otkrili da je poražavajući broj dece uvučen u kriminalni način života. Deca koja nisu uvučena u kartele, biće prodata u seksualne svrhe.

Gledaoci “Kanala 5” bili su zgroženi intervjuom hladnokrvnog ubice.

– Ubila je momka jer je odbio da ubije nekog drugog? Luciferova ćerka je Kolumbijka – jedna je od komentara.

– Ovaj program nekada je bio dobar… nadam se da će ga ponovo emitovati za deset godina kada neki od njih bankrotiraju, izgube porodice i imaju ozbiljne mentalne probleme. Jer to se zaista i događa, u stvarnom životu – napisao je drugi komentator.

KOMENTARI3 komentara

 1. milorad2 says:

  ah lepote "demokratske" kolumbije koja šalje pomoć narodu venecuele protiv "tiranije"...Gde ćeš veću tiraniju od narko kartela podržanih od američke vlade. Pa predsednik kolumbije je narko diler koji direktno radi sa pentagonom na punjenju prefinjenih USA surli.Cela amerika je narkomanska država ludaka.

 2. persida says:

  Vrlo uskoro, ovo ce biti i srpska stvarnost. Raspojasano drustvo bez autoriteta, drustv tzv. demokratije, osudjeno je na propast.

  • padre says:

   Kako bez autoriteta, šta će ti veći autoritet od navijača, kad oni nešta traže, cela se politika ukenja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *