Дијета која топи килограме: Ево у чему је цака

Dijeta koja topi kilograme: Evo u čemu je caka

22 jula 2017

Nećete moći da poverujete koliko je ova dijeta sa jajima efikasna, a pritom će vas prilično dobro zasititi!

Ova magična dijeta sa kuvanim jajima je veoma brza i sjajna. Videćete rezultate za samo 15 dana. U toku ovih 15 dana, moraćete da napravite pauzu od 2 dana nakon svakog petog dana (tako da dijeta uključuje 21 dan zajedno sa odmorima).

Nakon što završite sa dijetom, izgubićete 7-15 kilograma. Trebalo bi da znate da se ova dijeta ne preporučuje ljudima koji imaju različite hronične bolesti.

Poznato je da su jaja bogata proteinima. Svako jaje sadrži 6,28 g proteina. Sadrže i 9 bitnih aminokiselina koje su od velike važnosti za telo: histidin, izoleucin, leucin, licin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan i valin, kao vitamine A, B2, B12, B5, D i E.

Hrana koja je bogata proteinima je sjajna za skidanje viška kilograma. Jaja su pogodna da se prevari apetit. Postoji mnogo dijeta sa jajima, ali sve imaju isti cilj. Ovaj način je najefikasniji i najjednostavniji.

Prvi dan – Za doručak: bela kafa, 1 kriška pšeničnog hleba, kuvano jaje. Za užinu: 1 voće po izboru. Ručak: 150 g kuvanog belog mesa, supa od povrća, zelena salata sa iseckanim jajetom. Užina: 1 voće po izboru. Večera: 1 mala tunjevina, parče pšeničnog hleba, paradajz.

Drugi dan – Za doručak: bela kafa, parče pšeničnog hleba. Užina: voćni jogurt. Ručak: 150 g bele ribe, pileća supa, 100 g salate od paradajza (sa maslinovim uljem). Užina: 2 kuvana jaja. Večera: supa od povrća, parče pšeničnog hleba.

Treći dan – Za doručak: bela kafa, parče pšeničnog hleba, 1 mala pašteta. Užina: 2 kuvana jaja. Ručak: 200 g špageta sa ćuftama, goveđa supa, zelena salata. Užina: voćni jogurt. Večera: omlet od 2 jaja, parče pšeničnog hleba.

Četvrti dan – Za doručak: šolja čaja, parče pšeničnog hleba, kašika putera, kašika organskog meda. Užina: 1 voćka po izboru. Ručak: 200 g govedine, spanać supa, zelena salata. Užina: voće po izboru. Večera: parče pšeničnog hleba, zeleni biber, 50 g kuvanog pirinča, 100 g piletine

Peti dan – Za doručak: čaša limunade, parče pšeničnog hleba, viršla, kašika senfa. Užina: kuvano jaje. Ručak: 150 g piletine, 100 g kuvanog graška, parče pšeničnog hleba. Užina: voćni jogurt. Večera: parče pšeničnog hleba, 2 parčeta salame, salata po izboru

Nakon 5 dana odmorite 2 dana i ponovite proces još dva puta, sa regularnim odmorom.

KOMENTARI



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *