ДИКИЋ покушао да изврши самоубиство!?

ДИКИЋ покушао да изврши самоубиство!?

15 новембра 2016

bratislav-dikic-jutjub

Бивши командант Жандармерије Братислав Дикић, ухапшен због сумње да је покушао да изведе терористички напад у Црној Гори, покушао је да изврши самоубиство.

Дикић је, према сазнањима „Дана“ из Завода за извршавање кривичних санкција, поломио стакло на прозору ћелије у којој се налази, након чега је покушао да пресече вене.

У намери да се убије спречили су га командири ЗИКС-а.

Инцидент се догодио нешто пре 17 часова. Наиме, осумњичени за тероризам јуче је неколико часова провео у Специјалном државном тужилаштву, где су вештачени мобилни телефони, његов и његових наводних саучесника, преноси портал „Ин4с“.

Према незваничним сазнањима, бивши командант је неколико пута тужиоцу рекао да не може више да издржи подметања и ситуацију која се створила после хапшења због нечега што, како тврди, није починио.

Како је био у веома лошем стању, Дикић је по повратку из тужилаштва одведен код лекара. Након прегледа враћен је у ћелију.

Свега неколико минута касније командири су чули ломљење стакала и утрчали су у његову собу. Дикића су затекли крвавих руку, након чега су алармирали управу затвора у Спужу. Хитно је превезен у Ургентни центар на указивање лекарске помоћи.

Дикића су у Клинички центар Црне Горе довезли службеници ЗИКС-а и специјалци. Бројна униформисана лица обезбеђивала су болницу све док је осумњичени за наводни тероризам био на указивању лекарске помоћи. Из Клиничког центра је „Дану“ незванично саопштено да Дикић има површинске повреде по рукама и телу, а синоћ је након указане помоћи у Ургентном центру враћен у ЗИКС пошто није у животној опасности.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI6 коментара

 1. Vujadin says:

  Pokušaj samoubistva iz zasjede, vrlo originalno.

 2. Alpinist says:

  To je uradio sigurno zato što je nevin. Malo morgen.

 3. Kome zakon u topuzu leži... says:

  Ko je u Crnoj Gori nevin? Tužilaštvo i vlada? Kada više ne mogu da se podnesu ,oni u Srbiji naprave novi kriminalni klan i amortizuju svo zlo koje su institucionalizovali u Crnoj Gori, a nas ubijaju moreći nas svojim otrovnim ličnostima i svime što one čine u svakodnevnom životu. Uskoro u Crnoj Gori neće biti ljudi, već samo kriminalaca i sponzorisanih. I , naravno, Mitropolit Amfilohije kao veliki duhovnik, rodoljub i prorok će ,do kraja svog zemaljskog puta, pokušati da Gospodu prinese žrtvu naporno odvajajući "kukolj od žita".

 4. branka says:

  tako se Srbija oduvek oduzivala svojim generalima,a sada su na vlasti najgori od najgorih!

 5. Apis says:

  Kome zakon u topuzu! Vas komentar je pun pogodak, Bravo!

 6. Aleksandar says:

  Da je do nevinosti Milo i njegova komletna DPS sekta bi odavno izvršili ritualno kolektivno samoubistvo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u