ДИКИЋ покушао да изврши самоубиство!?

DIKIĆ pokušao da izvrši samoubistvo!?

15 novembra 2016

bratislav-dikic-jutjub

Bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, uhapšen zbog sumnje da je pokušao da izvede teroristički napad u Crnoj Gori, pokušao je da izvrši samoubistvo.

Dikić je, prema saznanjima „Dana“ iz Zavoda za izvršavanje krivičnih sankcija, polomio staklo na prozoru ćelije u kojoj se nalazi, nakon čega je pokušao da preseče vene.

U nameri da se ubije sprečili su ga komandiri ZIKS-a.

Incident se dogodio nešto pre 17 časova. Naime, osumnjičeni za terorizam juče je nekoliko časova proveo u Specijalnom državnom tužilaštvu, gde su veštačeni mobilni telefoni, njegov i njegovih navodnih saučesnika, prenosi portal „In4s“.

Prema nezvaničnim saznanjima, bivši komandant je nekoliko puta tužiocu rekao da ne može više da izdrži podmetanja i situaciju koja se stvorila posle hapšenja zbog nečega što, kako tvrdi, nije počinio.

Kako je bio u veoma lošem stanju, Dikić je po povratku iz tužilaštva odveden kod lekara. Nakon pregleda vraćen je u ćeliju.

Svega nekoliko minuta kasnije komandiri su čuli lomljenje stakala i utrčali su u njegovu sobu. Dikića su zatekli krvavih ruku, nakon čega su alarmirali upravu zatvora u Spužu. Hitno je prevezen u Urgentni centar na ukazivanje lekarske pomoći.

Dikića su u Klinički centar Crne Gore dovezli službenici ZIKS-a i specijalci. Brojna uniformisana lica obezbeđivala su bolnicu sve dok je osumnjičeni za navodni terorizam bio na ukazivanju lekarske pomoći. Iz Kliničkog centra je „Danu“ nezvanično saopšteno da Dikić ima površinske povrede po rukama i telu, a sinoć je nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru vraćen u ZIKS pošto nije u životnoj opasnosti.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI6 komentara

 1. Vujadin says:

  Pokušaj samoubistva iz zasjede, vrlo originalno.

 2. Alpinist says:

  To je uradio sigurno zato što je nevin. Malo morgen.

 3. Kome zakon u topuzu leži... says:

  Ko je u Crnoj Gori nevin? Tužilaštvo i vlada? Kada više ne mogu da se podnesu ,oni u Srbiji naprave novi kriminalni klan i amortizuju svo zlo koje su institucionalizovali u Crnoj Gori, a nas ubijaju moreći nas svojim otrovnim ličnostima i svime što one čine u svakodnevnom životu. Uskoro u Crnoj Gori neće biti ljudi, već samo kriminalaca i sponzorisanih. I , naravno, Mitropolit Amfilohije kao veliki duhovnik, rodoljub i prorok će ,do kraja svog zemaljskog puta, pokušati da Gospodu prinese žrtvu naporno odvajajući "kukolj od žita".

 4. branka says:

  tako se Srbija oduvek oduzivala svojim generalima,a sada su na vlasti najgori od najgorih!

 5. Apis says:

  Kome zakon u topuzu! Vas komentar je pun pogodak, Bravo!

 6. Aleksandar says:

  Da je do nevinosti Milo i njegova komletna DPS sekta bi odavno izvršili ritualno kolektivno samoubistvo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *