Дикић у притвору почео штрајк глађу и жеђу

Dikić u pritvoru počeo štrajk glađu i žeđu

18 oktobra 2016

bratislav-dikic-1_620x0

Branilac bivšeg šefa srpske žandarmerije Bratislava Dikića, advokat Milan Petrović rekao je za podgoričke „Vijesti“ da je njegov klijent negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret i da je u pritvoru počeo štrajk glađu i žeđu.

U Višem sudu u Podgorici je ranije danas počelo saslušanje osumnjičenih za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori, a prvi je saslušavan Dikić, prenose Vijesti i dodaju da se saslušanje obavlja na predlog Specijalnog tužilaštva radi određivanja pritvora.

Po nalogu Specijalnog tužilaštva u predizbornoj noći uhapšeno je 20 državljana Srbije, među kojima i Bratislav Dikić.

Njega tužilaštvo sumnjiči da je vođa kriminalne grupe zajedno sa Aleksandrom Sinđelićem koji je izbegao hapšenje i nalazi se u bekstvu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja odredilo zadržavanje do 72 sata za Dikića i još 13 uhapšenih, a šestoro je pušteno nakon saslušanja.

Iz tužilaštva su saopštili da sumnjiče uhapšene da su početkom oktobra u Srbiji i Crnoj Gori formirali kriminalnu organizaciju, s ciljem uticaja na zakonodavnu i izvršnu vlast u Crnoj Gori.

„Sumnja se da je plan ove organizacije bio da u vreme proglašenja rezultata na parlamentarnim izborima, uz upotrebu oružja, napadnu okupljene građane ispred Skupštine Crne Gore i službenike Uprave policije, a da potom zauzmu prostorije Skupštine, s namerom da proglase izbornu pobedu određenih političkih partija“, piše u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva.

KOMENTARI4 komentara

 1. Batina says:

  To samo idiot moze da povjeruje.

 2. Kulak says:

  Povećati pensije u Srbiji odmah!

  • Jozo Stepo says:

   S obzirom na tog budalu Dikića, mislim da je potrebnije povećati penise u Srbiji, jer nigdje muškarca, sami ćobani. :D

 3. Jozo Stepo says:

  hahaha! Ispao budala pa sad od sramote štrajkuje. hahaha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *