Đilas: SNS, pored Vučića, nema ništa

Đilas: SNS, pored Vučića, nema ništa

3 јула 2013

Dragan ĐilasU pitanju „velike koalicije“ Demokratske stranke (DS) i Srpske napredne stranke (SNS) nije ključno ko je iz evropske Srbije prihvatljiv Aleksandru Vučiću, nego kakav Vučić je prihvatljiv evropskoj Srbiji, ocenio je lider DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i poručio da “velike koalicije“ ne može biti dok uz Vučića bude išla i cela SNS.

“Šta ako se neko zapita: Šta nam to nudi SNS, osim Aleksandra Vučića“? Upravo tog trenutka čitava njihova apsolutna vlast raspuknuće se kao balon od sapunice“, tvrdi Đilas u autorskom tekstu za magazin “NIN“.

On je ocenio da mnogi veruju da imaju veći koalicioni potencijal od DS, zato što bi se „jeftino prodali“, a ima i onih koji znaju da politički više neće postojati ako se
napravi „velika koalicija“.

“Za sve njih imam dobru vest. Za nas pitanje „velike koalicije“ nije pitanje ko je iz evropske Srbije prihvatljiv Aleksandru Vučiću, nego kakav je Aleksandar Vučić prihvatljiv evropskoj Srbiji“, naveo je Đilas i dodao da nema dilemu.

Sve dok uz Vučića bude išla i cela SNS, od Tomislava Nikolića preko Milana Bačevića, Gorana Kneževića, Aleksandra Vulina, Velimira Ilića do onog iz pečenjare ili ljubitelja kubanskih cigara koji je pola familije zaposlio na Železnici, “velike koalicije“ ne može biti, naglasio je lider DS.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u