Diler droge izmislio da je ranjen na Egzitu

Diler droge izmislio da je ranjen na Egzitu

15 jula 2013

PištoljMiroslav K. (28) iz Loznice ranjen je u subotu po podne u obe noge u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, ali umesto da pomoć potraži u novosadskoj bolnici, on se tek oko 23.30 pojavio u privatnoj beogradskoj klinici, piše Kurir.  “Lekarima u Beogradu rekao je da je bio s prijateljima na Egzitu, da mu je na Petrovaradinskoj tvrđavi prišla nepoznata osoba i bez ikakvog povoda i razloga ispalila nekoliko metaka! Miroslav je ranjen u obe noge, a meci su mu polomili levu potkolenicu i desnu natkolenicu“, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Osoblje privatne klinike odmah je obavestilo policiju, a Miroslav je inspektorima ispričao istu priču, što su potvrdili mladić i devojka iz Loznice koji su Miroslava dovezli do Beograda. “Veliki broj inspektora odmah je počeo da pretražuje Petrovaradinsku tvrđavu. Međutim, nisu uspeli da nađu mesto pucnjave i policajci su shvatili da do pucnjave uopšte nije došlo ni na Egzitu ni na Tvrđavi! Umesto toga, utvrđeno je da je Miroslav došao u petak u Novi Sad i iznajmio stan u kojem je prodavao marihuanu! U subotu su u stan upala trojica napadača starih oko 18 godina i ranila ga, posle čega su napadači pobegli. Kao potvrdu ove priče, policajci su našli veliku lokvu krvi u stanu, ali i u stepeništu i pasažu“, kaže Kurirov izvor.

Sagovornik Kurira dodaje da će protiv Miroslava K. biti podneta prijava zbog lažnog prijavljivanja i zbog trgovine drogom, dok će protiv mladića i devojke iz Loznice, koji su Miroslava prevezli u Beograd, prijava biti podneta zbog prikrivanja dela. Vlasnik stana u kojem se dogodila pucnjava takođe je iz Loznice, a stan je tokom trajanja Egzita izdao Miroslavu. Otkako su se Miroslav i njegov prijatelj nalazili u stanu, vlasnik, kako saznajemo, nije dolazio i policija ga je obavestila o pucnjavi.

“Vrata stana su sigurnosna i blindirana, tako da je neko morao da pusti trojicu napadača, što znači da se Miroslav i napadači poznaju“, kaže vlasnik stana.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *