ДИНКИЋ СЕ ВРАЋА У ПОЛИТИКУ: Улази у коалицију са политичким противницима

DINKIĆ SE VRAĆA U POLITIKU: Ulazi u koaliciju sa političkim protivnicima

4 juna 2017

(foto: Youtube printscreen)

Mlađan Dinkić preko Boška Ničića ubedio Veroljuba Stevanovića da napravi koaliciju sa Srpskom naprednom strankom

Mlađan Dinkić, bivši lider URS i ministar finansija, vraća se u politiku, i to preko svojih saradnika na lokalu i vladajućeg SNS, ekskluzivno saznaje Kurir!

Prema rečima našeg izvora, upravo je Dinkić ubedio Boška Ničića, lidera Pokreta za Krajinu i gradonačelnika Zaječara, da napravi koaliciju sa SNS, a sada to isto radi i sa Veroljubom Stevanovićem u Kragujevcu.

(Kurir)

KOMENTARI7 komentara

 1. goran says:

  Samo nam fali jos ova bankarska lopina.

  • Srecko says:

   Dokle je vasti dotle i slasti ne pitam za cenu !

 2. miroslav says:

  Ovo moze samo u Srbistanu. Ovaj lik koji bi trebalo da ide na robiju zbog teskih prevara i pljacki sada je Vucicev prijatelj.Sto se kaze nasla rupa zakrpu. Ili s kim si onaki si.

  • Đjuro Pucar says:

   Pa šta je tu čudno,oba ista i mo je veći zlotvor nije baš lako odvovofiti.

 3. Moma says:

  Samo tako, samo tako, Dinkića u prve redove te će Srbija postai novi Kongo. Umesto da leži u Požarevcu i da plevi krompir u Zabeli, on šemira srpsku poitiku. Tu je ta Vučićeva kratovidost, nastavio je u celostu Dinkićevu koncepciju, a posledica svega ovoga biće još veći redovi srpskih lekara, inženjera, majstora varilaca, građana bez kvalifikacija pred vratima stranih ambasada. U Srbiji će ostati političari i penzioneri i po neki bezvoljnik. Povratnici će se vratiti da posete samo grobove svojih dragih. Smrtnost će se uskoro uvećati na 80.000 više umrlih od novoređenih a broj u glas im spiskovima će i biti veći za 1.000.000 od realnog broja živih građana pri čemu će nas ministarka ubeđivati da su spiskovi apsolutno u redu. laži će biti iste ali će se numerički uvećati, za vlasti je to sasvim sve jedno.

 4. Panker says:

  Dobro jutro, oni su ucestvovali na lokalnim izborima kao GG, a onda napravili fuziju sa SNS. Vesti kasne.

 5. električar says:

  "Ubica se uvek vraća na mesto zločina" ... Eto, kad bi bilo "policije" (političke volje (mnogo smešan termin)) lako bi ga sačekali jer, opet će "prste da zavlači u med". Takvima milijarde nisu dovoljne, oni su ustvari bolesnici ... Ali, naše psihijatrijske bolnice su očigledno pretrpane, a država nema pare da ih održava, pa tamo definitivno nema mesta. Znači, svi bolesnici ostaju medju nama ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *