ДИПЛОМАТСКА СВАЂА! Чепурин „очитао лекцију“ Скоту на Копаонику

DIPLOMATSKA SVAĐA! Čepurin „očitao lekciju“ Skotu na Kopaoniku

8 marta 2017

134419_slicica-2_f

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin održao je na Biznis forumu na Kopaoniku pravu lekciju iz istorije američkom ambasadoru Kajlu Skotu.

Skot je, naime, ocenio da Rusija i SAD po određenim pitanjima imaju iste interese, a po drugima se razmimoilaze. Svakako, kako je konstatovao, to neće promeniti neke činjenice, niti dovesti do toga da SAD zaborave sve što se dešava.

– Rusija je anektirala teritoriju jedne druge države i prekršila međunardne obaveze. Preduzeli smo određene korake, kao i EU. Mislim da taj element naše politike neće biti promenjen- kazao je Skot.

Čepurin je na to odgovorio da neće da se svađa sa prijateljem Skotom, ali da ima osećaj da se neko prikazuje kao „majka Tereza, kao svetac“, ali da se zna da to nije tako.

S tim u vezi pomenuo je da je Palmira razrušena, da su rušeni Vijetnam, Bliski istok.

– Da ne govorim o Ukrajini, zna se da je bilo uloženo 5 milijardi da deo Ukrajinaca ustane protiv Rusije. To je bila zemlja u procvatu, a sada je tamo haos. Ko je to uradio. Ko je suršio Sovjetski Savez i Jugoslaviju. Nisu to bile loše zemlje- ocenio je Čepurin.

– Vi bi trebalo da imate razumevanje da se u SAD promenila vlast i da znamo šta je sve traženo od strane SAD. Ali nemojte izigravati učitelja koji je tu da kaže šta jeste demokratija. Hajde da se ne mešate, i tako će mnogi biti zadovoljni – u dahu je ispričao Čepurin.

Nakon ovog izlaganja usledio je aplauz u sali, a američki ambasador Kajl Skor do kraja panela nije odgovorio Čepurinu na ovu lekciju.

Na ovom panelu učestvovali su i nemački ambasador Aksel Ditman, i ambasador švajcarske Filip Ge i ambasador Kanade u Srbiji Filip Penington.

KOMENTARI8 komentara

 1. goran says:

  Skot nije samo skot, nego skot-amater.

  • soko says:

   sta skot mozedrugo biti nego skot,dripac,zlikovac varvarsko ponasanje,samo jedno zna sad. i nista vise

 2. Garavi Srbin says:

  Istina je jedna i ona uvek pobeđuje! Petljanija i laž su kratkog veka !!!

 3. Miroslav says:

  Na Kopaoniku, kod Koleta zvanog tri evra, skupio se sav srpski sljam koji je opljackao ovu zemlju.Kakvi ekonomisti, kakav biznis forum to su lesinari ove zemlje, hiljade godina robije je malo za zlo koje su nam naneli.

  • Jovan says:

   Tako je brate!!! Na kopaoniku sem Cepurina(jedini srbin na tzv.forum) skupio se sav otpad srpski i strani! Zamisli da Vlahoviic i ostali ekonomisti i politicari iz 2000. kijima je mesto na dozivotnoj robiji zbog UNISTAVANJE SRPSKE PRIVREDE, BANKE, .. vode taj tzv. DEBILSKI DAVOS, KOJI JE ISTO SKUP BAGRE NOVOG ROBOVLASNICKOG PORETKA. Njihovi zakljuci su uvek isti fa robovi rade sve vise po 12-16h na dan a da oni imaju AVIJONI, KAMIJONI,.. Ta bagra radi za teroristicke PRIVATNE BANKE I PRIVATNE VOJSKE PLJACKASA COVECANSTVA.

 4. Beli Orao says:

  Svaka ti se pozlatila Bratko Čepurinu!!!

 5. Jovan says:

  Svaki novinar i politicar Amerikanac ili Englez su kao Skot! A Cepurin je rekao samo ISTINU I JEDINO ISTINU!!!

 6. Petković Željko says:

  Volim kad su odgovori kratki i jasni ovaj put u vidu molbe. "Molim Vas ne mješajte se najviše će te nam pomoći". Na žalost mješaju se znaju dobro oni zašto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *