ДИПЛОМАТСКИ СКАНДАЛ: Министар Селаковић опозвао амбасадора у Пољској! ПОТПИСАО ПОДРШКУ ЛГБТ ЗАЈЕДНИЦИ

ДИПЛОМАТСКИ СКАНДАЛ: Министар Селаковић опозвао амбасадора у Пољској! ПОТПИСАО ПОДРШКУ ЛГБТ ЗАЈЕДНИЦИ

19 маја 2021

МИНИСТАР спољних послова Никола Селаковић одлучио је да Никола Зуровац, амбасадор Србије у Пољској, буде хитно враћен у нашу земљу.

Зуровац је, како се сазнаје, потписао писмо подршке пољској ЛГБТ заједници са још 40 амбасадора других земаља, али о томе није обавестио министра Селаковића.Последица овог догађаја је та да је отказана уговорена посета Селаковића Пољској.

– Зуровац је потписао писмо дан уочи посете Селаковића Пољској. То је наишло на негативну реакцију тамошњих конзервативних власти, тим пре што земље региона, Мађарска, Румунија и Бугарска, нису подржале писмо. Због овога је отказана посета министра спољних послова Пољској која је требало да буде реализована данас и сутра – наводи извор.

Селаковић је напослетку донео одлуку о опозиву амбасадора Зуровца, а његов повратак биће тема на сутрашњој седници Владе Србије.

(Блиц)

KOMENTARI4 коментара

  • garo says:

   ... da, pocev od predsednika, premijera itd !!!

 1. petrovgrad says:

  Neverujem da će se vratiti u Srbista, možda se Zurovac i uda za nekog u Nemaćku ili Beć što bi rekli naši sa privremenog rada u Haustriji.

 2. Pendrek says:

  Pederski lobi je i te kako jak. Zar nije npr. Boris Tadic sa Nebojsom Krstic uhvacen jos u doba kada je isao u gimnaziji pa ih neko uhvatio na delo? Homoseksualizam tek ce da cveta u Srbiji nazalost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u