ДИПЛОМАТСKИ СKАНДАЛ У ЊУЈОРKУ: Американци пресекли телефонске жице Русима

DIPLOMATSKI SKANDAL U NJUJORKU: Amerikanci presekli telefonske žice Rusima

19 januara 2021

Generalnom konzulatu Rusije u Njujorku isključene su juče sve telefonske linije, saopšteno je u ruskom konzulatu.

– Od 18. januara američka strana je isključila sve gradske telefonske linije Generalnog konzulata. Periodično nastaje internet – rekao je upućeni izvor.U vezi s tim, po njegovim rečima, ruski državljani imaju veliki problem, ako žele da pozovu konzulat.

Kako navodi izvor, američka strana se poziva na tehničke probleme.

– Navodno, ne mogu da reše problem već dva dana. To se nikad nije dešavalo. Mi nemamo, jednu ili dve linije, već veliki broj. Kao da su isključene sve ođednom – dodao je on.

KOMENTARI3 komentara

  1. radmila says:

    Tehnicki problemi su samo u njihovim glavama.

  2. M says:

    Glupo a jednostavno pitanje glasi:-"Zašto to odmah Rusi nisu napravili i USA ambasadi ili konzulatu u Rusiji"?!?Kakva je to Ruska birokracija,država,efikasnost,respektabilnost?!?Ispod svakog pristojnog nivoa!

  3. milorad 5 says:

    taman kad pomislm da su dotakli dno civilizacije i kulture amerikanci me opet iznenade,jedina ružna stvar u svemu ovome je u tome što pokazuje nivo DIVLJAŠTVA u toj državi i garanutuje ozbiljne užase kada krenu da pale i osvajaju po svetu, jer ako vlada i agencije te države ovo rade šta očekivati od običnih ljudi.Sreća to divljaštvo će prvo oni da iskale jedni na drugima jer takve podivljale horde kada ostanu bez resursa prvo se poubijaju medju sobom ako nema BRZE pljačke u okolini, a NEMA JE u ovom trenutku:)ONI NEMAJU VIŠE VREMENA ISTEKLO IM JE:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *