Директор Лутрије поднео оставку, радници прошли полиграф!

Direktor Lutrije podneo ostavku, radnici prošli poligraf!

30 jula 2015

drzavna_lutrija_srbijeSvi radnici Lutrije Srbije, koji bili uključeni u organizaciju poslednjeg kola Lotoa pristali su da odu na poligrafsko ispitivanje.

Kako saznaju „Novosti“, svi testirani su prošli poligraf. U međuvremenu, direktor Lutrije Aleksandar Vulović podneo je ostavku na tu funkciju iz moralnih razloga, saznaje N1.

Državna lutrija Srbije ranije je saopštila da je na izvlačenju igre Loto 7 od 39, u 59. kolu od 28. juna, došlo do tehničke greške izazvane ljudskim faktorom, odnosno omaškom operatera angažovanog na izvlačenju, tako što je na ekranu greškom ispisan broj 21.

Izvlačenje LOTO brojeva u utorak izazvalo je veliku sumnju kod građana da je sve namešteno. Naime, peti broj kombinacije najpre se pojavio na ekranu, a tek onda je kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja.

Sumnju je izazvalo, posle naizgled regularnog izvlačenja prva tri broja 4, 33, 12, kada je došao na red i četvrti broj odnosno iz bubnja je izvučena četvrta kuglica sa brojem 27, ali se na ekranu najpre pojavio broj 21 a odmah potom 27 kao peti broj.

Na ekranu je, takođe, bio prikazan i broj dobitnika iako peta kuglica zvanična još nije bila izvučena.

KOMENTARI2 komentara

  1. BOB says:

    Zar je neko mislio da će na poligrafu biti drugačije nego što vođa kaže...HAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAAH

  2. Ankica says:

    Sramota, dokle smo dogurali da su sve svetske iole poznatije televizije govorile posprdno o tome kao, evo sta se opet u Srbiji desava sada sa lotom. Postali smo simbol zemlja za sprdnju. Pa ocito nije u pitanju takva ljudska greska kakvu nasi prezentuju vec ona druga namerna, lopovska.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *