ДИРЉИВА ПОРУКА ИВАНЕ ШПАНОВИЋ ПОЛИТИЧАРИМА И НОВИНАРИМА!

DIRLJIVA PORUKA IVANE ŠPANOVIĆ POLITIČARIMA I NOVINARIMA!

22 avgusta 2016

Spanovic 456Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da se njena izjava o podršci koju dobija od države ne odnosi na izjavu vaterpoliste Andrije Prlainovića, koji je po osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, rekao da osvojene medalje nisu proizvod sistemskog ulaganja i na kraju zamolila političare i novinare da puste sportiste da budu sportisti.

– Gospodo novinari i političari ja sam sportistkinja i moje zadovoljstvo i nezadovoljstvo nije kampanja, podrška ili kritika vlasti, to je moje mišljenje koje mi vi tražite. Isto važi za sve moje kolege, vrhunske sportiste, koji takođe imaju svoje mišljenje o odnosu prema njima i sportu kojim se bave. I zato pustite nas da budemo ono što želimo i volimo i radimo punog srca. Jednostavno i skromno da budemo Sportisti. Hvala i nadam se da je ovim stavljena tačka na bilo kakvo dovođenje mene i mog imena u spregu sa politikom – navela je Španović.

KOMENTARI11 komentara

 1. Marko says:

  da bas je ''dirljiva''. Slihtara pickoustova,sto ne kaze da ju je on finansirao da ide na OI i da je jedina dobila ekstra klasu za let u Rio! Nijedan drugi sportista nije,niti reprezentacija nisu dobili ni dinar!

  • stari says:

   A ti znas govno smrdljivo MRSSS!

 2. Vukovar 91. says:

  "Ja ssmo radim svoj posao"...to su neobicno korisni ljudi, ali iskljucivo za sebe.

 3. vlada says:

  U ovoj zemlji,sve kako tako funkcionise jer 15 do 20 ljudi radi svoj posao i PREKO SVOG POSLA,cesto,iz svog dzepa vadeci pare da nesto urade!

 4. Cvele says:

  Trebalo bi sportisti da preuzmu državu i da je oni vode jel poseduju borbeni i pobednički duh za razliku od gubitnika na vlasti koji se samo zadužuju,kradu i uništavaju državu.. Jer u zdravom telu zdrav je duh a u telima nezdravih političara ničeg dobrog nema.

 5. Žika says:

  ...radujemo se upesima naših sportista ali za ovu malu Srbiju to su veliki izdaci i treba pustiti te talente moćnim ,,parajlijama" a sa tim izdacima za sportiste trba otrgnuti penzionere i gladne od konteinera jer ipak kvalitet života je važniji...

 6. rade says:

  Gde ste OLOSI kada su izbori? U misju rupu se zavucete i nema vas a sada jedete govna! MA JEDITE CENZUS PATKOJEBCI!

 7. Bojan says:

  Nije zvaka za seljaka. Je...la vas politika. Ti bi da se sa tvojim liderom slika? Pljujete na sve zivo ko da ste retardirani. Pustite sportiste na miru!

 8. Beli Orao says:

  Hoce goveda da se kite tudjim cvijecam ,medaljama i uspijehom da ga sebi prigrabe, to vam rade i zapadni mentori isto iako i oni ne ulazu u sport nista ali zato grabe lovu i aplaudiraju na binama kao da im je drago! Lazno radovanje i gluma samo ih interesuje orden da prikace na svoj rever kao da su oni zasluzni!takva su i nasä politicka goveda.

 9. Za Srbiju says:

  Ova izjava je naručena politička propaganda. Ivana, Ivana. Bolje ti je da ćutiš i da se držiš onoga što umeš najbolje da radiš.

 10. srboljub says:

  ostalo par komujnara koji srbiju blate i unistavaju treba vise gledati u srbiju i opstanak a ne u igre srbija se ljulja na koncu srbiji trebaju verni politicari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *