DIVLJA PLEMENA: Albanci planirali i uspeli da prekinu meč

DIVLJA PLEMENA: Albanci planirali i uspeli da prekinu meč

15 oktobra 2014

sp tuca_620x0Fudbalska utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je večeras u Beogradu pred kraj prvog poluvremena nakon što je došlo do incidenata jer se iznad terena pojavio mali leteći objekat sa provokativnom zastavom velike Albanije!

U trenutku kada je srpski fudbaler Stefan Mitrović uhvatio zastavu, na njega su nasrnula dvojica albanskih fudbalera u pokušaju da mu je otmu.

Tada je došlo do opšte gužve na terenu, utrčalo je i nekoliko navijača, pa je sudija Martin Etkinson iz Engleske pozvao igrače u svlačionicu i prekinuo meč.

Incident na stadionu Partizana tokom utakmice Srbija – Albanija izazvao je i organizovao Orfi Rama, brat albanskog premijera, nezvanično saznaju “Novosti”. On je pre nekoliko trenutaka uhapšen. Prema našim informacijama Rama ima američki pasoš.

Ekstremisti koji su izazvali prekid meča došli su iz Albanije. Na energično insistiranje ambasadora iz EU organizatori utakmice morali su da ih puste na stadion.

Kako prenose naši izvori bespilotna letelica puštena je sa crkve u Humskoj ulici, a Ramin brat upravljao je njome daljinskim upravljačem iz VIP lože.

Daljinski upravljač je pronađen kod Orfi Rame.

KOMENTARI7 komentara

 1. Robert Lucas says:

  You should take his organs out and sell it on the black market ;-)

 2. Miško says:

  Naivnosti našoj i naših bezbednosnih službi nema kraja!? Ovo je čist ISLAMSKO TERORISTIČKI INCIDENT sa tim DRONOM! Ovo je provokacija pred Vojnu paradu i doplazak Putina! Takvi DRONOVI se realno i koriste za terorističke akcije, mogu da nose ubojita sredstva!!!!! Šta rade naše bezbednosne službe! I NIJE SLUČAJNO da je provokator BRAT OD PREMIJERA, namernu analogiju prave sa bratom od premijera Srbije!!!

 3. Za Srbiju says:

  Uradili su nas ko majmune. Još jedan poraz od albanaca. Tako su mogli i da provozaju bombu. Smena ministra policije, odmah. Kako će ovu provokaciju i napad na Srbiju, da objasni patetični premijer?

 4. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se moje da su......... says:

  Vučiću, kad već spremaš vojnu paradu za Putina, počni nakon ovoga da spremaš armiju,uz pomoć Putina, da oslobodi Kosovo i da jednom zauvek poztamanimo govna.

 5. bucka na dijeti says:

  sramota za naše državne organe i organe bezbednosti, kod nas ostavke nadležnih ministara nikad nisu bile opcija, ali ovo je prevršilo svaku meru, ako je zaista letelica došla sa crkve ...

 6. Kiril says:

  More trebalo da gi zdrvat od mavanje site što počnuvaat na Š, vaka lesno si pominale stvarno! Pozdrav od Makedonija. 3:0 za Srbija

 7. Kiril says:

  More trebalo da gi zdrvat od mavanje site što počnuvaat na Š, vaka lesno si pominale stvarno! Pozdrav od Makedonija. Bratot na albanskiot premier imal dalečinski upravuvač vo race za toj dron! 3:0 za Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *