ДИВЉАК: Лажни митрополит „црногорски“ ударио старицу (ВИДЕО)

DIVLJAK: Lažni mitropolit „crnogorski“ udario staricu (VIDEO)

10 septembra 2015

t455z56zuStarica stala ispred njega Dedeić je zamahnuo svom snagom i udario je, a onda potom još jednom.

Mitropolit nepriznata Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) Mihailo Dedeić, kome je svetovno ime Miraš, udario je danas krvnički stariju ženu dva puta u lice.

Kada je starica stala ispred njega Dedeić je zamahnuo svom snagom i udario je, a onda potom još jednom dok je prolazio pored nje.

Incident se dogodio uoči javne rasprave o Nacrtu zakona o verskim slobodama koja je danas trebalo da se održi u Kotoru, prenose Vijesti.me.

KOMENTARI9 komentara

 1. Apis says:

  Nije mitropolit onaj sto ga proglasi Milo nego onaj koga proglasi Crkva kao institucija. Maras je obican klosar, crkveni otpadnik koji pokusava da ismejava crkvu i veru. Realno on ismejava Crnu Goru i sve sto kreira moralni degenerik Milo Đukanović. Takozvani crnogorci da imaju mrvu svesti i obraza umlatili bi ovu nakazu kao psa.

 2. irena says:

  Apise, Milo nije samo moralni, on je i fizicki degenerik, zar ne vidite da lici na gusana.?

 3. Teofilus Paklenopulos says:

  DA MI OVO URADI STAROJ ILI BABI OČIO BI MU ISKOPO PRED SVIMA PA GA ZADAVIO

 4. Pravdaa says:

  Milo Turčin je napravijo i lopovsku crkvu valja mu neko koga naziva mitropolitom on je jedna Milova obična jajara kojeg treba sa Milom zajedno objesit.

 5. Kulak says:

  milogorac

 6. Danilo says:

  Tacno je sve sto moji predhodnici napisase i dobrim delom se slazem,no ova baba nije trebala da ga pljuje(vidi se na poslednjem snimku).Pravi vernik i Pravoslavac ne pljuje u pravcu krsta cak i kad je osoba koja ga nosi veliki gresnik i izdajnik svoje vere kao i Miras.Mirasu ne bih bio na mestu ni da mi celo blago ovog sveta poklone.Tesko Srbima u Crnoj Gori,kakvu im bedu navukose Milo i raznorazni Mirasi. Nek nam je svima Bog u pomoci!

 7. Apis says:

  Danilo, krst je svetinja na crkvi a na klozetu maskara koju treba skinuti. Osloboditi krst iz Marasovih ruku bilo pljuvanjem bilo kamenom ili macem jednostavno je sevap.

 8. MAXIMUS says:

  Ne radi se ovdje o Mirasu nego se radi o sinhronizovanoj akciji nasih okupatora da se otme imovina na Kosovu i Crnoj Gori!!! ovdje je napravljen izuzetan spin tako da se paznja pokljanja Mirasu i njegovim vragolijama a u isto vrijem zakon o oduzimanju imovine je u drugom planu an sta treba obratiti paznju.

 9. Lady Gaga says:

  Nedavno bijah u Crne Gore. I gore je no što mišljah, a crnje je no što se pribojavah. Sveprisutno je osećanje dolaska neke velike i strašne nesreće. To se ćuti svukud. U zemlji. U vodi. U vazduhu. Stravični nagoveštaj na licima ljudi. Mržnja jednih prema drugima, i drugačijih prema jednakima u očima, dvosmislice na jeziku i nikad istina u ustima. Gorski Vijenac više niko ne čita, ni njini, ni naši. Kao kama grlo istina seče utrobu saznanjem da je brat bratu vuk, a da su im sinovci glavna lovina. Rekoh, tamni oblaci nad Crnom, i nikad Gorom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *