ЂИНЂИЋ ХТЕО ДА БОМБАРДУЈЕ СЛОБИНУ ВИЛУ! Ово је истина која је прећутана у серији „Породица“

ĐINĐIĆ HTEO DA BOMBARDUJE SLOBINU VILU! Ovo je istina koja je prećutana u seriji „Porodica“

4 aprila 2021

Slobodan Milošević se pre tačno 20 godina predao jer su dosovci pretili da će bombardovati vilu „Mir“, kaže Siniša Vučinić.

Kako tvrdi, mnogi detalji u seriji „Porodica“ nisu tačni, kao na primer da je Sloba bio naoružan, da je Mirjana Marković bila uplašena i uplakana, a Marija histerična.– Sloba se nije predao jer je njega Čedomir Jovanović ubedio da to uradi! Odlučio je da ode u Centralni zatvor jer su mu pretili da će podići avione i gađati kuću i sve nas pobiti. Morali su da ispune ono što su obećali Stejt departmentu i Sloba je verovao da će to uraditi – kaže Vučinić.

On dodaje da i danas pamti rastanak od Miloševića:

– Poljubio me je i rekao: „Ne mogu da dozvolim da vas sve pobiju. Mlad si, imaš porodicu, treba da živiš. Svi ovi ljudi treba da žive. Ako me i odvedu u Hag, pobediću tamo“. I on bi i pobedio, samo da ga nisu otrovali.

Vučinić kaže da nikada neće zaboraviti tu noć u kojoj je bio spreman da pogine za svog predsednika.

– Pripadnici JSO u civilu, neki njihovi kriminalizovani članovi i momci iz „zemunskog klana“ pokušali su da upadnu u vilu. Kada su preskočili ogradu, mi smo zapucali i oni su pobegli. Onda su gurnuli Čedu u pregovore, jer je njegova ideja bila da kriminalci reaguju. Đinđić mu je rekao: „Ti si zaje*ao sa ‘zemuncima’ i Legijom, a oni su kao kukavice pobegli od onih Vučinićevih. Sada idi tamo i sredi s*anje koje si napravio“. Bio im je nebitan, a nije imao ni porodicu – priseća se Vučinić.

Tok istorije bi, kako kaže šef Miloševićevog obezbeđenja, bio potpuno drugačiji da je Sloba slušao njega.

– Hteo sam da zatočimo Čedu Jovanovića! Bio sam spreman da pucamo na svakog ko pokuša da uđe, smatrao sam da je bolje da svi izginemo nego da uhapse Slobu. On mi je rekao: „Daj bre, ti bi samo da se biješ“. Smatrao sam da ćemo, ako budemo Čedu držali kao taoca, dobiti na vremenu da se narod skupi. Oni u seriji kažu da je bilo 400-500 baba i deda, a zapravo je bilo između 15.000 i 20.000 ljudi. Nadao sam se i da će Đinđiću biti žao Jovanovića što ga držimo zarobljenog, što se pati. Tako bismo pritisnuli i Koštunicu da se dozove pameti i održi obećanje da neće isporučiti Miloševića Hagu. Mislio sam da će poslati vojsku da zaštiti Slobu. Mira mi je pogledom rekla da se slaže da treba Čedu da držimo kao taoca. „Ti si jedan mudar čovek“, rekla mi je tada.

Ipak, Vučinić je danas srećan što je Milošević odlučio drugačije.

– Sada shvatam da je njegov izbor bio pametniji. On je Hag pobedio! Oborio je optužnicu za Račak, koja je bila osnovna. On ne bi mogao da bude osuđen, zato je i otrovan. Dokazao je da Srbi nisu zločinci!

Marija je bila spremna da pogine za Slobu

Vučinić kaže da je Slobina ćerka Marija bila spreman da pogine za oca:

– Marija nije bila histerična, već je besnela što su Slobu i Miru izdali prijatelji: „Gde su vam sada partijski drugovi? Gde ti je Milutinović? Svi su vas izdali“, vikala je. Rekla je da je bolje da svi poginemo nego da njega odvedu u Hag. Bila je spremna da umre za svog oca.

Vučinić kaže da su neki delovi iz serije prikazani verodostojno:

– Tačno je da je Bogoljub Bjelica uperio pištolj u Čedu. Hteo je da ga preplaši. Sloba se izvikao na Jovanovića: „Ništa ja tebi ne verujem, donesi mi pisane garancije da me nećete isporučiti Hagu“. Čeda je nosio pečat Vlade Srbije u nekoj kesici. To nije zabeleženo u svetskoj istoriji. Bio je preplašen i stalno je nešto kukao – kaže Vučinić i naglašava da nije istina da je Milošević držao oružje.

KOMENTARI36 komentara

 1. Pravda says:

  poslednji i pravi lider svih Srba je bio Sloba sa svim svojim manama. Sve ostalo je boranija sluge(s)ranjska.

  • Rajko says:

   U pravu si. Rumuni se kaju i žale za Čaušeskuom a mi će mo tek da se kajemo i žalimo za Slobom.

 2. šiško says:

  Ponovo igranka sa naslovom! Kad je to Djindjić hteo da bombarduje miloševiševu vilu? Kakva je to besmislica? Zašto on to hteo? On se dugo kolebao čak i da ga isporuči haškom sudu, mada je bio svestan da MORA, jer je taj isti milošević gurnuo Srbiju na samo dno provalije, pa nikakav otpor nije dolazio u obzir. Zapad je tražio miloševića da bi ga zaštitio od sudjenja u Srbiji gde bi se saznalo mnogo toga što su oni hteli da sakriju, a drugo i da bi ga upotrebili za dalju demonizaciju Srba. Milošević im je u tome pomagao pred sudom time što je diskretno optuživao rukovodstvo RSK i RS za zločine, umesto da osporava dokaze za srpske zločine. A onda, kad je završeno izvodjenje dokaza tužilaštva on, umesto da navali na izvodjenje svojih protivdokaza, ladno "umre", a zapravo se izvuče u Moskvu kod svoje mire. ?ažljivo sam pratio njegov slučaj i unapred predvideo da će umreti kad počne izvodjenje svojih dokaza, samo sam malo pogrešio utoliko što sam ja mislio da će on izvršiti samoubistvo, a on to smislio još bolje i udesio da kobajagi bude otrovan.

  • Cp6a says:

   Bujna mašta za sve i svašta. Izađi ponekad na sunce i čist vazduh.

   • šiško says:

    Ne se..kiraj! se

  • Vuk says:

   MORAO Je da ga isporuci jel su mu sefofi tako naredili a kad je obavio zadatak za koji je dobro placen likvidirali su ga isti ti njegovi sefovi

   • šiško says:

    Pa da. Morao je po sporazumu koji je potpisao sam taj milošević. Pa šta se onda bunite, koji moj? Sam pao, sam se ubio. Trebalo je da on sebi daje komociju da potpisuje svakakve trljoguze, a mi da po njima postupamo i kusamo ono što je on zakuvao? Je li to ideja? Muka mi je od svih vas koji ne mislite svojom glavom, nego ponavljate ono što vam plasiraju pametni marketari ko zna kojih bitangi!

    • šiško says:

     Odnosno htedoh da kažem da se od nas očekuje da je trebalo da se borimo za njegovu zadnjicu osporavajući sporazume koje je on potpisao. Pa na šta vama to liči? Zar to lije vrhunac ludila, razmaženosti, narcisoidnosti, ne znam kako da to nazovem.

  • Rajko says:

   Taj isti Miložević nije sam gurnuo Srbiju na dno provalije. Zaboravio si da je bio referendum i da je ta gurnuta Srbija cela glasala "ZA"

   • šiško says:

    Hahaha! Referendum je obična dečja igračka za tehnologa vlasti kakav je bio milošević. Ali nije referendum problem. Nije nas referendum gurnuo na dno provalije. Referendum je bio ok. samo beskoristan, kao i većina miloševićevih dobrih poteza. Milošević je mic po mic, sitnim koracima i krnjenjem mrvicu po mrvicu našeg suvereniteta, nacionalnog dostojanstva, ekonomskih potencijala itd. slabio srpski korpus do momenta kad je situacija postajala zrela za otimanje jednog po jednog dela teritorije. Dobri tehnolozi rade upravo tako: idu samo do granice, vodeći računa da svetina ne prepozna njihovu ulogu u procesu, namere i ciljeve. Moram priznati da on to nije radio sam, već uz ogromnu podršku iz inostranstva. Naročito se prepoznaju pažljive, oprezne ruke vatikana. I još jednom ponavljam: ništa u miloševićevoj vladavini nije bilo ishitreno i nepromišljeno. Poznavao je mentalitet Srba i unapred popuštao tamo gde je trebalo, a radio je u suštini ono što je hteo on i što su hteli njegovi mentori. Zato njegovo vreme i izaziva ovoliko rasprava, jer smo i danas ostali zbunjeni, stalno zapitani: zašto smo prošli tako loše, kad je on bio tako dobar? Pa prošli smo tačno onako kako su hteli centri moći čiji je izvršilac bio milošević i još mnogi drugi u Srbiji. Situacija je slična i danas. Mi i danas imamo marionete koje nas guraju još dublje u ambis, a mi ne uspevamo da se složimo da li je to dobro ili loše za nas. Lukava je ta svetska politika koju naš dobri, pošteni čovek ne razume do kraja.

    • Gagi says:

     Sisko... U prilicnoj se meri slazem sa tvojom analizom vladanja. Vladari su mentalni maheri, glumci najviseg ranga, majstori tog svog zanata. Zbog toga i nije moguce da svako bude politicar i vladar, to mogu samo najbolji. Politika je nevidljiva i nepoznata, ponekad ni istoricari nisu u stanju posle sto godina da daju kompletnu analizu necijeg vladanja. Politika je konspirativna delatnost, ono sto je poznato i sto se zna obicno nije vazno ni znacajno, ono najvaznije se NIKADA ne sazna. Za razliku od zapadnih drzava koje imaju svoj politicki kontinuitet, kod nas je opsta zbrka. Padom Berlinskog zida nastaje politicki cirkus, "ugledni" komunisti koji su ginuli za srp i cekic, najednom postaju nacionalisti, demokrate, liberali itd. Preko noci se menja ideologija i skida titin sinjel, vise niko nije komunista a progonitelji i spijuni Srba najednom postaju ugledni nacionalisti i "srbi". Razjurise komunisti prave nacionaliste i zauzese njihova mesta, pretenciozno bi bilo da ja dajem sud o njihovom ucescu i doprinosu ovoj drzavi, evidentni rezultati postoje, ko pored ociju nije slep moze ih videti. I, jos jedno vrlo vazno pitanje, koliko su ovi novi "nacionalisti" bili iskreni i da li su to mogli, obzirom da su sedamdeset godina bili internacionalni levicari pod upravom Lenjina dovedenog na istok Europe iz Svajcarske. Naravno, Lenjin je sa sobom doneo "Kapital" - ne zapadni novac vec rusilacku ideologiju, koju gle cuda, osmislise takodje zapadni filozofi.

  • Kosmos says:

   A zašto je uhapsio Miloševića i ostale i predao Hagu ?? Verovatno je po tebi i to besmislica. A zašto ti braniš Đinđića ?

   • šiško says:

    A zašto je milošević potpisao osnivanje haškog suda i obavezu Srbije da isporučuje optužene? I zašto je taj isti milošević isporučio erdemovića i koga ono još beše? Ne branim ja djindjića nego se kao i uvek borim protiv laganja, jer smatram da su od svega za Srbe najštetnije i najpogubnije laži.

    • Cp6a says:

     Nije lepo da se služiš neistinama. Taj srbožderski sud je osnovan rezolucijom Saveta bezbednosti i niko tadašnju Jugoslaviju, Srbiju ili Slobu za to nije ni pitao. Kakvo potpisivanje, kakvi bakrači?

     • šiško says:

      Milošević nije uvom mrdnuo kad je bilo reči o osnivanju ovog suda. Naravno da ga niko nije pitao, ali on je taj koji je trebalo da se zauzme u vezi sa tim ako mu je bilo stalo da se gradjani Srbije ne izručuju. Ali njega je baš bilo briga za gradjane Srbije. Probudio se tek kad je njegovo izručenje došlo na red. A u Dejtonu je dodatno zabrljao jer je potpisao obavezu Srbije da izručuje optužene. I onda je očekivao da mi svi izginemo spašavajući njega od njegove neaktivnosti i pogrešnih odluka.

      • Cp6a says:

       Nisi u pravu. Ja sam video da je mrdnuo uvetom. Bate, da ti ponovim, rezolucija Saveta bezbednosti.

       • šiško says:

        Nešto se ne sećam tog njegovog mrdanja ušima. Brate, da ti ponovim: miloevićev potpis na dejtonskom sporazumu onakvom kakvog su ga drugi sročili je toliko krupna greška da se ne da opisati (da li namerna ili iz nehata, pokazaće vreme). On je nešto malo talasao oko razgraničenja, ali je na kraju pristao na SVE, uključujući i sud. S obzirom da je dao mnogo krupnih ustupaka, mogao je bar da ih uceni da sklone tu obavezu izručenja. Ali on je hteo da izigrava džeka, on kao nema šta da krije, pa pristaje i na izručenja. A od početka jugoslovenske krize videlo se iz aviona da Srbima pakuju šta god stignu kad god im se pruži i najmanja šansa. Njegov i naš najvećo problem je bila njegova umišljenost. Mislio je da on nešto sasvim izuzetno, da nikad neće doći pod udar tužilaštva, a za ostale ga je bilo baš briga.

    • Cp6a says:

     A što se tiče hrvata Dražena Erdemovića, koji je prethodno dve godine (od tri) bio u Alijinoj armiji, pa u Hrvatskom vijeću odbrane i koji je priznao da je učestvovao u streljanju, kako da tvojoj bujnoj mašti ništa tu nije sumnjivo? Kako se ne zapitaš pod čijom kontrolom bi mogao da bude diverzantski odred koji u svom sastavu ima takvog čoveka? I na kraju, kakve veze Erdemović ima sa Slobom?

     • šiško says:

      Pa upravo zato što ja ZNAM koja je uloga bilo tog smutljivca erdemovića, mislim da upravo on nikad nije trebalo da bude izručen hagu. Ne zato što je priznao, nego zato što je lagao. Zašto ga je milošević izručio? Da bi još više ocrnio Srbe i Srbiju, da bi još više uvećao ionako pretešku, nepravedno natovarenu nam krivicu? Ja takvog nikad ne bih isporučio. Zaključao bih ga iza sedam brava i progutao ključ ili bih ga u krajnjoj nuždi ubio, mada bi mi to bilo užasan čin zbog kog ne bih više nikad u životu mogao da zaspim, ali on haga ne bi video.

      • Cp6a says:

       Tu bi onda mogli da se složimo, ali sa ove vremenske distance to i nije tako teško, a ni važno.

       • šiško says:

        Miloševića niko od nas nije mogao da ubije. On je sasvim druga priča. Osim toga, on je imao dosta dobrog materijala da se odbrani. Ali on se prerano odlučio da umre (tj. odmagli u Moskvu), tako da je iza sebe ostavio nepočišćena sva ona g. koja je tužilaštvo serviralo njemu i nama. Zbog toga je i danas moguća priča o genocidu koji su počinili Srbi ovde ili onde, kao i o svim drugim srpskim zločinima. Sve redje se potežu ti argumenti, ali na njih je zapad dugo izvlačio Srbiji tepih pod nogama i otimao joj sve što mu padne na pamet. Iako ti argumenti sad više nisu toliko važni, ipak ponekad i danas izrečeni iz usta podlaca zasijaju starim sjajem.

  • jaka nostalgija says:

   nato pakt i ameri nece nikad ubijati svoje saveznike i milosevica titinog naslednika,, komunisticka partija u beogradu su saveznici nato paktu i americi Dindic je spasavao srbiju od domaci izdajnika milosevica i njegove partije, milosevica je spasijo nato pakt i amerika odveli su ga toboze' u hag da mu sude ; milosevic je srusijo jugoslaviju i progna srbsku naciju i raselijo iz svojih kuca i jugoslavije po belom svetu/ Dindica su ubili domaci izdajnici u beogradu

   • Leda says:

    Ne laži! Slovenci su prvi počeli da ubijaju vojnike JNA. Evo, na graničnom prelazu holmec https://youtu.be/5zkz9N9IyuI Evo i Bahrudina.... https://youtu.be/4nsX7qwHrhk Davljenje makedonskog vojnika u Splitu, drugi makedonski vojnik je ubijen... https://youtu.be/tQLB5qJjzEY Martin Špegelj i Josip Boljkovac, dogovaraju se kako će "pokasapiti", jer imaju međunarodno priznanje za to.... "pogotovo otkad je ova kurva pobedila u Srbiji... Milošević?... Da... Samo nam Amerikanci drugi dan kad je on pobijedio ponudili su pomoć, a do tada su sve špekulirali"... "ubijati, na licu mjesta".. https://youtu.be/iEwiuOD_biw Ilegalno naoružavanje hrvatske i hdz-a 1990. godine... https://youtu.be/JJttZAm0BQ4 Franjo Tudjman u govoru otvoreno priznaje da su hteli rat... https://youtu.be/xwQDoKxJVJ8 Mudžahedin Abdul Aziz iživljava se nad Srbima... https://youtu.be/m2V-Ua9WaT0 Stjepan Mesić i njegov govor u Australiji.. https://youtu.be/egku0sLuqDE

 3. Gagi says:

  Sav ovdasnji narod zna sta se desavalo i sta je bilo sa Milosevicem. Zbog cega se ponovo pokrece ova tema u javnosti ako do sada niko od izdajnickih ucesnika nije procesuiran niti je snosio bilo kakve konsekvence. Verovatno zbog toga da bi ovi nebitni likovi iz tog vremena dobili na vaznosti, toliko su bedni i jadni da im je cak potreban pokojni Milosevic da bi "zavrteli" svoj danasnji "patriotski" nastup. Za danasnje javno mnenje, najvaznija je jedna nepristojna "patriotska" voditeljka iz komunistickog SPS-a, cije je neizmerno narodno dostignuce to, sto je Milosevic sa dugih sluzbenih putovanja svracao u kafanu njenih roditelja da popije kafu. Gde su svi ostali ugostitelji koji su takodje kuvali Milosevicu kafu, pa nema ih, oni nisu zivotno i politicki alavi da se kite tudjim imenom. Ista ta voditeljka dovodi u svoju emisiju onu autonomasku svinju koji je direktno politicki odgovoran za sav okupacioni cirkus u drzavi. Dok prica sve najgore o Milosevicu i poretku gde je stekao svoju zivotnu afirmaciju, ta voditeljka nemo cuti i slusa "mudre" izmisljotine pomocnika okupacionog upravnika. Nema prekidanja u pola recenice sto joj je inace kulturni manir, vec ustreptalo gleda i uci kako se moze dobro politicki ziveti i od blacenja Milosevica. Sta je smisao dovodjenja te demagoske debilcine u emisiju, verovatno njihov politicki vaskrs i "cementiranje" utiska kod naroda da su jedino "oni" zaogrnuti ispravnim Milosevicevim politickim pokrovom. Ovi "naslednici" jos nisu uspeli da konstatuju KO je pustao zute balone kada je "njihov" predsednik preminuo, nije im na smetnji da sa tim okupatorima prave koalicije i vlade, sve oni to rade iz "velike ljubavi" prema neprezaljenom predsedniku. Sva ova podsecanja i pomenuta serija sluze samo jednom, da se apsolutno nebitni i nevazni ljudi okite oreolom tudjih zasluga i patnji, da ponovo iskoriste pokojnog Milosevica zarad svoje licne afirmacije jer je u narodu jos ostalo neko pozitivno secanje. Nisam nikada cuo i procitao da je iko od ovih danasnjih "naslednika" prosetao do Pozarevca da bar ostavi cvece ispred kapije vecnog konacista njihovog uzora. Bar da naprave neku ekskurziju njihove omladine kao sto se nekad radilo u ONO vreme kada se islo za Kumrovec. Sve je TO ljudski moralni olos bez imalo savesti i casti, ala ce ih pojesti i unistiti.

  • Rajko says:

   Svi ti izdajnici peru ljagu sa sebe jer Slobodana nema pa mogu kako hoće ali se nadam da će im stići naplata za ceh. Djindjić ju je platio a što se tiče istine o bombardovanju vile, zamislite čoveka koji je hteo da se bombarduje cela Srbija, da li je hteo da bombarduje jednu vilu.

 4. Leda says:

  https://youtu.be/kUHEZm-8cMw Ovde je dovoljno rečeno. Ustavni sud je doneo jednu odluku, a oni su doneli odluku da isporuče Miloševića. Na kraju konferencije izgovorena su sva imena i prezimena ljudi koji su učestvovali u tome. Nisu se potrudili ni da sakriju zadovoljni izraz na njihovim licima što su obavili "dobar posao"... Jude!

  • Rajko says:

   Bravo za link na kome se vide svi grobari Srbije. To su naše Srpske JUDE

   • Leda says:

    @Rajko, da, to su JUDE. I samo da podsetim na onog odvratnog prevrtljivca i izdajnika Dušana Mihajlovića. Nekada je bio u koaliciji sa SPS-om i Jugoslovenskom levicom, zajedno sa njima bio deo tadašnje Vlade. Kasnije se presaldumio i stupa na dužnost potpredsednika Vlade RS. Bio je zadužen za unutrašnje poslove i on je učinio sve da policijski vrh izda Miloševića. Nikada nije zbog toga odgovarao.

  • šiško says:

   Znaš li ti, ledo, da se naš ustavni sud ne važi kad je potpisan medjunarodni ugovor, i to na najvišem nivou? Pa ga još potpisao sam milošević. Ko ga je bio po ušima da ga potpiše? Računao je sa tim da će on ostati večno da vlada, a da će neke druge ljude slati u hag? Ili da će, ako ikad ode sa vlasti, neko da podmetne Srbiju i sedam miliona Srba da ga brane od sporazuma koji je on sam potpisao. Ledo, bedo!

   • Leda says:

    @šiško-gaćepiško! Izdajica Koštunica je mogao da ga abolira, ali nije hteo, jer je bio kukavica. Isti taj Koštunica je abolirao šiptarske teroriste koji su ubijali srpske policajce, vojnike i srpske civile. To su činjenice, šiško! Kažeš, ko ga je tukao po ušima da potpiše... Tim potpisom je okončan rat i veliko krvoproliće. Svi znaju da zapadne sile ne poštuju nijedan ugovor koji oni potpišu, ali zato očekuju od Srbije da sve ispuni. Da li su zapadne sile ispoštovale Rezoluciju 1244?.... Nisu! Zbog čega nisu razoružali šiptare?! Zbog čega su protivno Rezoluciji 1244, priznali nezavisnost Kosova? Zašto su dozvolili pogrom Srba u martu 2004. godine? Zašto su šiptarima napravili vojsku?... I ti ćeš meni da palamudiš o potpisanim medjunarodnim ugovorima i "poštenju" zapadnih sila. I tvoj Djindjić i Čeda su šurovali sa Legijom dok im je trebao da hapse Miloševića. Milošević je mogao da ode u Rusiju i zaštiti sebe, ali nije! Borio se u Hagu časno i do kraja. Ovi, iz tadašnje vlade Srbije su mislili da će i Legiju i ostale borce koji su ratovali, tek tako predati Hagu. Mislili su da po američkom šablonu iskoriste i šutnu kad im više ne trebaju i da će oni mirno ići u Hag kao Milošević... Malo su se zeznuli. I još nešto. U vreme izdajica Koštunice i ostale političke bagre, isporučeni su svi časni generali koji su branili svoju otadžbinu. I dobili su novac za to, podelili plen kao hijene, a ništa nisu uradili da odbrane Srbiju, već su sve radili da je raskupusaju i razjedine. To su činjenice!

    • šiško says:

     Izručeni su oni ljudi koji su morali da budu izručeni na osnovu obaveza koje je svojim potpisom preuzeo milošević, ledo-bedo. Miloševićeva moralna obaveza prema Srbiji i nama je bila da spakuje kofere i sam ode u hag. Legiju i "ostale koji su ratovali" hag nije tražio, pa zato nisu ni izručeni. Ako staviš naočare videćeš da ja ne pišem o poštenju zapada kako ti kažeš, nego o njihovoj tadašnjoj moći da nam dodatno naude, da nas do kraja unište. A inače, ne znam šta je to još imalo da se "raskupusa". Posle miloševića nije ostalo mnogo toga što se moglo raskupusavati, ako misliš na teritorije, osim ovog jadnog KiM-a koji se još jedva drži o koncu uprkos svemu i svima, uključujući i ove današnje uštve koje glume rukovodstvo Srbije. KiM milošević nije smeo da da od generala i vojnika koji su ga branili i kako-tako odbranili svojom krvlju i životima svojih saboraca. Slava im i hvala. I na kraju, u tvom komentaru nema činjenica, ledo-bedo, to je samo neki osvetnički neartikulisani krik.

 5. Gospodi Pomiluj says:

  Da, Đinđolina i Čeda droga koji ga je kasnije isporučio hagu. Ubiše nam Slobu, ubiše nam Srbiju, tek smo kasnije shvatili šta smo učinili. A oni koji ga ubiše namestiše se na njegovo mesto a podmetnuše neobaveštenog Koštucu. Sve smo to uradili zbog navodne ekonomije ali ona nam ni danas ne funkcioniše iako smo sve izdali i sve prodali suknjicu zadigli i opet džaba, billy uteruje svoju vakcinu.

  • Leda says:

   Da. Sve bi ih trebalo pohapsiti.

 6. petrovgrad says:

  Kakav Hag, kakvi bakrači u pitanju je suma od par miliona dolara. Sloba nije predat Hagu, to nikada niko ne bi uradio u Srbiji, pa ni Čeda ili Djindjić. U pitanju je klasična trgovina prodali ga za pet miliona dolara. To je prava istina, sve ostalo je bila igranka za medije. Za mene Milošević je bio i ostao veliki državnik, obnovio je državnost Srbije od tri dela napravio celinu. Do tada smo mi Srbi bili pod upravom nesrba i nacionalnih manjina. Nisi smo da kažeš da si Srbin. Krijući se izgovarala nacionalna pripadnost. Oslobodio je Srbe straha i tutorstva, sve ostalo je nebitno. To ima svoju cenu. To da će zapad da priznaje Srbiju kao državu, neće nikada badava se trudili i Đinđić, Tadić, Koštunica, Nikolić i sada Vučić. Zapad se neće pomiriti sa time da Srbi imaju državu. Kad se raspadne zapad, onda može da bude nešto. To će ztrajati još do kraja 21 veka, posle toga Germani, Gali, Englezi nestaju kao narod i Azijati preuzimaju Evropu. Pre će Nemac postati Turčin, nego Turčin da postane Nemac.

 7. milorad 5 says:

  Djinki je izdajica ,desno krilo sobodana, oboje su govna, i obojica su tamo gde treba da budu:) Sad im je bajden došao a kada olbrajtova crkne i klinton veštica ,LIČNO ću ih u pakao otpratiti;) To će biti zaista duboko lično zadovjstvo za sve njih:) JEDVA ČEKAM te dve kurvetine zajedno sa trolovima iz srbije.Serite momci šta hoćete ovde ali vi nemate pojma šta se dešava:)Nije mi dozvoljeno da ubijam žene ,to je lična preferencijala i zato mora da ih SAČEKAM;(Šteta ali jbiga.Cela ova priča je bez moje specijalne želje dobila LIČNI pečat al ko ima broj 666 u svojim rukama on može da radi šta hoće, pa eto ,hoće mi se.U sledećih 2 meseca obe kurvetine će da se slože "prirodno" normalno:)Sve je to prirodno.Pohvtaću sva ta govna lično jer ovo je lična stvar , bombe na mene da bacaju ,pa brate sad će da vide koliko je to loše za njih:) Inaće živi bili pa videli :) A videće te.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *