ЂОКОВИЋ ПОБЕДИО АУСТРАЛИЈУ! Поништена одлука аустралијских власти!

ĐOKOVIĆ POBEDIO AUSTRALIJU! Poništena odluka australijskih vlasti!

10 januara 2022

Novak Đoković će biti pušten na slobodu, a odluka suda da mu poništi vizu je proglašena nevažećom.

Uskoro opširnije…

KOMENTARI7 komentara

 1. rade says:

  Ministar moze ponistiti odluku suda,i mislim da ce to i uraditi.A sve je moglo biti tako jednostavno,da je primio vakcinu.

  • Dasa s says:

   Ako prelezis covid, tvoj imunitet je mnogo jaci od davanja vakcine. Prema tome ne vidim zasto bi se vakcinisao,,,,,

  • test01 says:

   koja propaganda ali sam prmetio da to radis odavno... sa bocom je mogao da zavrsi karijeru kao i stotine drugih atleta u Evropi, mnogi su dobili srcku na terenu. U Britaniji stavljaju reklame na autobuse na kojima pise da i deca dobijaju srcane udare (priprema na ono sto dolazi)

 2. Gagi says:

  Jos Novak nije pobedio, pitanje je da li ce uopste uspeti. On sa druge strane ima suverene autoritete ciji je ceo zapadni svet. Nece dozvoliti da im jedan Srbin srusi brizljivo pripreman plan o smanjenju stanovnistva na planeti. Nemaju "vladari sveta" skrupula prema bilo kojem i kakvom pojedincu, oni su vrhovna "bozanska" vlast na zemljinoj kugli koja je olicena u Britanskoj kruni. Sve te nazovi "drzave" su zapravo njihov kolonijalni posed i oni na svom posedu mogu da rade sta hoce i sta im se prohte. Pisao sam ranije da smatram da je pored ostalih drzava i Amerika privatni posed koji se lazno predstavlja kao suverena drzava. Nijedna od tih "drzava" nema mogucnost samostalnog odlucivanja, nalozi za uredjenje i delovanje tih drzava se dobijaju od vlasnika i kolonizatora iz Evrope. Zbog toga tvrdim da je Amerika "trojanski" konj Evrope, ona im odradjuje posao savremenog kolonizovanja ostatka sveta pod laznom maskom samostalne i suverene drzave. Iz ovih razloga, vrhovna kolonizatorska vlast nece dozvoliti poraz od bilo kog pojedinca, makar taj bio svetska duhovna i sportska velicina kao Novak.

 3. persida says:

  Novak nema problema sa Australijom nego sa njenim gazdama. Upravo stizu vesti da mimo odluke suda policija priprema njegovo hapsenje. Daj boze da ga ne ubiju. Svako dalje zadrzavanje u toj zemlji je katastrofa. Bezi odatle i ne vracaj se.

  • Istina says:

   E nesto pametno i od tebe.

 4. afron says:

  Ovo je tek prva pobjeda u kvalifikacijama. Šta sledi.....?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *