ЂОКОВИЋ ШОКИРАО

ЂОКОВИЋ ШОКИРАО

18 новембра 2020

Српски тенисер Новак Ђоковић шокирао је јавност најновијом политичком одлуком.

Новак Ђоковић и његов „политички партнер“ Васек Поспишил су се кандидовали за место у Савету играча АТП.

То не би било чудно да Србин и Kанађанин недавно нису поднели оставке на својим позицијама у Савету како би створили сопствени „Савет играча“, односно Асоцијацију професионалних тениских играча (ПТПА).Они су, заједно са Семом Kверијем и Џоном Изнером, пред почетак УС опена открили да су направили нову организацију и представили је свету.

Ђоковић је тиме хтео да се на нови, јединствен начин бори против система и да се избори за што боље услове себи и саиграчима, а поготово онима слабије рангиранима на АТП листи.

Ипак, усред Завршног турнира стиже нова шокантна вест.

Kако је навео британски новинар Сајмон Бригс, Ђоковић и Поспишил су се кандидовали за надолазеће изборе за Савет играча, који су заказани пред крај ове године.

То је потврдио и бразилски тенисер Бруно Соареш, члан Савета играча који је у претходних пар година уско сарађивао са првим „рекетом“ планете.

„Веома интересантна ситуација јер су они поднели оставку пре три месеца и прешли у ПТПА. Не знам шта се дешава са ПТПА. Мене су избацили из њиховог чета, вероватно јер сам остао у Савету играча, тако да не знам какве су им идеје. Не знам шта се тамо дешава“, рекао је Соареш.

Бригс је навео да Новак, Васек и ПТПА „нису пуно одмакли у регрутацији играча“.

„Интересантно је видети њих на списку (пријављених кандидата за Савет). Kод нас не постоји некаква политичка кампања током које можемо да чујемо шта ће играти урадити ако их изаберемо“, објаснио је Соареш и додао:

„Све у свему, ја сам вероватно знатижељан и шокиран колико сте и ви, због тога што су поднели оставке пре три месеца, а сада се опет кандидовали (за те позиције)“.

KOMENTARI4 коментара

 1. persida says:

  Preletacevic iz Monaka je ponovo pokakio samoga sebe. Srce od coveka.

  • jovan says:

   Dovoljno veliki Srbin, koji je uvek na strani svog srpskog naroda i drzave, da nije vazno gde zivi. Pa gde su ziveli Tesla i Pupin, ali gajili srpstvo iznad svega. Nama su problem "elita" univerzitetska( antisrpska), ekonomska (pljackasi), novinarsko-estradno-glumacka koja je uvek na strani NEPRIJATELJA SRBIJE.

 2. Gagi says:

  To sto je pokusao Djokovic jednostavno nije moguce. Gledajuci figurativno, on je samo jedan nadaren i sposoban rob koji radi za robovlasnike. Jeste da ga oni postuju i nagradjuju jer im vredi, medjutim, da bi se rob uzdigao na mesto robovlasnika potrebno je izvrsiti fundamentalne promene. Iz istorijskih citanki znamo da se to uvek radilo krvavim revolucijama i skidanjem nebrojenih glava. Znaci, nema od toga nista, svetski sportski biznis je u cvrstim rukama i svaki pokusaj promene tog sistema je obicna sala.

 3. Cp6a says:

  Шта ће ти то Србине да истерујеш туђу правду, за туђи џеп? Пробао си, видео си, намере су ти биле часне, савест чиста, а сад боље гледај своја посла.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u