„Ђукановић је избезумљен због мафијашких дугова“

„Đukanović je izbezumljen zbog mafijaških dugova“

26 oktobra 2016

milo-djukanovic-7_620x0

Predsednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić, ocenio je da je Milo Đukanović očigledno izbezumljen od straha zbog mafijaških dugova i obaveza koje je preuzeo prema međunarodnim kriminalcima, prenosi portal IN4S.net.

Mandić smatra da je premijer u suštini organizator i izvođač tzv. „Državnog udara“ u Crnoj Gori. On je u izjavi za portal IN4S odgovorio na prozivke Đukanovića koji dovodi tzv. teroriste u vezu sa Demokratskim Frontom.

Mandić je pojasnio da je posle Đukanovićeve poslednje izjave u kojoj pravi scenario o navodnoj povezanosti DF-a sa „teroristima“ iz Srbije, premijer samo saopštava svoje namere i planove za „obračun sa našim političkim savezom“.

– To što je Đukanović nekoga varao i opljačkao i što ti ljudi imaju želju da s njim ostvare dijalog i da izvedu bilanse do kraja, to nije problem Crne Gore. No, moramo da mu poručimo da se ne igra sa vatrom i da ne opterećuje građane Crne Gore. Dosta je narodu bilo prepadanja sa njegovim izmišljenim državnim udarom, dosta im je sprdnje koju je organizovao u subotu i nedelju, kada je privodio, hapsio i pretresao funkcionere DF-a. I ako misli da ćemo mu tolerisati takvo nasilničko ponašanje grdno se vara. Poručujemo mu da privali i da se dodatno ne bruka – istakao je Mandić.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *