ЂУКАНОВИЋ ПОДНОСИ ОСТАВКУ!?

ЂУКАНОВИЋ ПОДНОСИ ОСТАВКУ!?

4 септембра 2020

У Подгорици се одржава седница Главног одбора Демократске партије социјалиста — црногорски медији наводе да ће бити донета одлука о сазивању ванредног конгреса ДПС-а, а неки чак спекулишу о могућем одласку Мила Ђукановића.

Према наводима „Вијести“, Конгрес би наводно требало да буде одржан у наредних пар месеци и на њему се очекују „озбиљна реструктурирања“. Каква, о томе сви ћуте, али су се већ појавиле спекулације и о могућем одласку Мила Ђукановића са чела странке, за које није било могуће добити потврду.Главни одбор састао се, иначе, само пет дана након избора на којима је прекинута тродеценијска власт ДПС-а.

У ДПС-у постоји одлучност да се ништа од актуелне ситуације, као и у будућности, не препусти случају и да ће и те како настојати да утичу на све процесе у друштву, наводе „Вијести“.

Истовремено, портал Ин4с, позивајући се на незванична сазнања, објавио је да актуелни председник Црне Горе и ДПС-а подноси оставку и признаје резултате избора на којима је његова партија изгубила након 30 година владавине

Седници Главног одбора ДПС-а присуствује Мило Ђукановић, као и остали високи функционери странке.

KOMENTARI2 коментара

  1. garo says:

    Oduzmite mu sve i obucite mu onaj dzemper u kome se slikao 90-ih i na prinudni rad, da radi po 10 h dnevno dok ne krepa govedo.

  2. Branko says:

    Uskoro će Amerikanci da hapse Mila i da ga transportuju na Guantanamo gde će da ga ispituju i isleđuju, gde si bre i kod koga kupovao one hiljade tona kokaina, koliko si para zaradio, koliko si oprao preko Fahre i Bakira na hotele i apartmane u CG, Hrvatskoj i Albaniji. I rođena partija našmrkanih depeesovaca ograđuje se od njega. Tako završava svaki narko boss. Neslavno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u