ЂУКАНОВИЋ ПОДНОСИ ОСТАВКУ!?

ĐUKANOVIĆ PODNOSI OSTAVKU!?

4 septembra 2020

U Podgorici se održava sednica Glavnog odbora Demokratske partije socijalista — crnogorski mediji navode da će biti doneta odluka o sazivanju vanrednog kongresa DPS-a, a neki čak spekulišu o mogućem odlasku Mila Đukanovića.

Prema navodima „Vijesti“, Kongres bi navodno trebalo da bude održan u narednih par meseci i na njemu se očekuju „ozbiljna restrukturiranja“. Kakva, o tome svi ćute, ali su se već pojavile spekulacije i o mogućem odlasku Mila Đukanovića sa čela stranke, za koje nije bilo moguće dobiti potvrdu.Glavni odbor sastao se, inače, samo pet dana nakon izbora na kojima je prekinuta trodecenijska vlast DPS-a.

U DPS-u postoji odlučnost da se ništa od aktuelne situacije, kao i u budućnosti, ne prepusti slučaju i da će i te kako nastojati da utiču na sve procese u društvu, navode „Vijesti“.

Istovremeno, portal In4s, pozivajući se na nezvanična saznanja, objavio je da aktuelni predsednik Crne Gore i DPS-a podnosi ostavku i priznaje rezultate izbora na kojima je njegova partija izgubila nakon 30 godina vladavine

Sednici Glavnog odbora DPS-a prisustvuje Milo Đukanović, kao i ostali visoki funkcioneri stranke.

KOMENTARI2 komentara

  1. garo says:

    Oduzmite mu sve i obucite mu onaj dzemper u kome se slikao 90-ih i na prinudni rad, da radi po 10 h dnevno dok ne krepa govedo.

  2. Branko says:

    Uskoro će Amerikanci da hapse Mila i da ga transportuju na Guantanamo gde će da ga ispituju i isleđuju, gde si bre i kod koga kupovao one hiljade tona kokaina, koliko si para zaradio, koliko si oprao preko Fahre i Bakira na hotele i apartmane u CG, Hrvatskoj i Albaniji. I rođena partija našmrkanih depeesovaca ograđuje se od njega. Tako završava svaki narko boss. Neslavno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *