DO POSLEDNJEG DAHA: Pripadniku SAJ-a stalo srce dok je dežurao u Obrenovcu

DO POSLEDNJEG DAHA: Pripadniku SAJ-a stalo srce dok je dežurao u Obrenovcu

25 maja 2014

policijaPripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) Milan Gujaničić (39) preminuo je samo nekoliko dana posle obrenovačke katastrofe, gde je danonoćno spasavao ugrožene! Srce hrabrog pripadnika SAJ-a nije izdržalo.

Preminuo je posle noćnog dežurstva u Republičkom štabu za vanredne situacije, dok je bio na zasluženom predahu, u svom domu, prenose Večernje novosti. Na groblju Lešće, od njega su se oprostili njegovi “sajovci”, supruga Danijela, troje dece Milica, Lazar i Aleksandar, roditelji, sestra, prijatelji…

Učestvovao je u svim akcijama i zadacima koje je Jedinica izvršavala, a posebno se istakao na poslednjem, kao član Republičkog štaba za vanredne situacije, koji je rukovodio spasavanjem stanovništva životno ugroženog od katastrofalnih poplava i klizišta širom Srbije, prenose Večernje novosti.

Gujaničić je bio član Grupe za operativnu tehniku SAJ. U jednoj od najboljih jedinica u Evropi, nije lako dobiti nadimak, a on ga je odmah “zaradio” – “Ljuta Guja”, zbog hitrosti kojom je obavljao i najsloženije zadatke. Ceo svoj radni vek proveo je u MUP-u Srbije, od čega 12 godina u ovim elitnim specijalcima.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *