ДО САДА НЕВИЂЕНИ СНИМЦИ ИЗ СИРИЈЕ: Руски специјаци кроз кишу метака извлаче тело убијеног саборца у Сирији (ВИДЕО)

DO SADA NEVIĐENI SNIMCI IZ SIRIJE: Ruski specijaci kroz kišu metaka izvlače telo ubijenog saborca u Siriji (VIDEO)

22 septembra 2018

U javnost su pušteni snimci akcije ruskih specijalaca u Siriji iz 2015. godine čiji je cilj bio izvlačenje tela ubijenog ruskog vojnika.

Vojnik je pao u borbama sa teroristima Islamske države, a komanda je dala prioritetan zadatak da njegovo telo bude izvučeno sa bojišta kako ne bi palo u ruke teroristima.

Na snimcima se vidi napredovanje ruskih specijalaca kroz pustinju i borba da se dođe do palog saborca.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. milos says:

  Izgubili su mnogo ljudi tamo :(

  • Željko says:

   Rusiji se događaju tragedije koje se ne bi smjele dogoditi. Pad zrakoplova sa ansamblom Akeksandrov :97 poginulih. Pad zrakoplova sa čitavim zapovjednim kadrom rata u Siriji :39 poginulih, mahom ruskih vojnih časnika. Sada ovaj događaj i 15 poginulih časnika. Previše malo… A "zapadni partneri" neće prestati sa stvaranjem nevolja… Morati će Putin reagirati odlučnije, prije ili poslije. Ja čitam ruske strateške portale koji se obraćaju publici u inozemstvu. Kritika Putina postaje sve glasnija…

   • Deda Micko says:

    Svako ko ima imalo mozga vidi da je Putin jedna velika prevara, na celo Rusije mora doci covek iz vojnih struktura, neko ko nece biti kupljen od Izraela kao Putin. Ako se Rusija ne podigne na noge, svi cemo morati da placamo sledecih hiljadu godina.

 2. Deda Micko says:

  Dok mladi Rusi ginu, Putin sa Šojguom peca pastrmke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *