Добро погледајте студента који је ’90-их устао против Милошевића! Знате га сигурно! (ВИДЕО)

Dobro pogledajte studenta koji je ’90-ih ustao protiv Miloševića! Znate ga sigurno! (VIDEO)

16 januara 2015

1_171338Studenti su se, na čelu sa Branislavom Lečićem i Žarkom Jokanovićem pridružili demonstracijama sa svojih osam zahteva, a Milošević je 19. marta razgovarao sa studentima opozicionarima.

Početkom marta 1991. godine krenuo je prvi veliki miting opozicije protiv režima Slobodana Miloševića.

Studenti su se, na čelu sa Branislavom Lečićem i Žarkom Jokanovićem pridružili demonstracijama sa svojih osam zahteva, a Milošević je 19. marta razgovarao sa studentima opozicionarima.

Dragan Đilas, tada student, preuzeo je mikrofon i ušao u otvoreni verbalni sukob sa Miloševićem. Pogledajte kako je to izgledalo:

(Dnevno.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. antiprotivan says:

  Milošević je morao da sleti iz milion razloga.Ali dođoše 12 puta gori.Od svih tih vodećih iz dos-a ko je politički "živ"???Mihajlović,n mićić,čeda j.,........Da Bog da i za 20 godina da se isprave njihove brljotine!A i od ovih sada (sMs) se očekivalo bar 33 puta više

 2. raca says:

  Samo da je tada dao ostavku za sest meseci vratio bi se sa sto posto glasova jer bi narod video kolko su demokrate bili stoka.

 3. Ilija says:

  Kad je CIA placala, beogradski studenti su demonstrirali, mesecima, stotine hiljada, usred zime. Gde su sada svi oni beogradski šerpasi, ne cuju se vec 15 godina, a zivi se sada mnogo gore nego pod Milosevicem, mnogo manje prava i demokratije, sve rasprodano, nema vise sta ni prodati. Beograd je jednostavno sredina odakle pamet ne dolazi. Dolazi korupcija, kriminal, lopovluk i kurvarluk. Cak tamo postoji i vodeca medjunarodna skola za izdajnike - Canvas (bivsi Otpor).

 4. Petar says:

  E moji slobisti... Lepo vam bilo pod Slobom, je l'? Nije Sloba kriv, mi smo *ovna.

 5. Mare says:

  Milosevic je bio sam protiv celog NATO-a. Jedini koji je imao srca da se suprotstavi. Danas bre nemamo nista. Ponos na koji se pozivamo nam je u klozetu, ali bitno je da Beogradska goveda idu u Grcku na kredit, a onda od nas ostalih zive celu godinu.

 6. Nataša says:

  Gorko ćemo platiti izdaju ovog čoveka, koji je ovu napaćenu Srbiju, branio do poslednjeg momenta svog života. Koliki god bio baraberaj Slobinih političara, on sam je branio Srbiju. U ovom razgovoru, čovek je studenstkoj petoj koloni dao garanciju da ih vojska neće dirati, iskoristili su to da nas dovedu dokle su nas doveli, pa i tu vojsku da unište....Ostao je dosledan, a i oni u izdaji!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *