ДОБРОДОШЛИ У ЕРУ НОВЕ ВРСТЕ РАТОВАЊА: Путин активирао моћно оружје!

DOBRODOŠLI U ERU NOVE VRSTE RATOVANJA: Putin aktivirao moćno oružje!

31 avgusta 2019

Ruska grupa za radio-elektronske tehnologije (KRET) održava državna ispitivanja sistema elektronskog ratovanja nove generacije, izjavio je savetnik prvog zamenika generalnog direktora KRET-a Vladimir Mihejev na međunarodnom aeromitingu MAKS-2019 u četvrtak.

Na osnovu iskustva sa upravljanjem postojećim sistemima, sada razvijamo principijelno novi sistem elektronskog ratovanja. On je u fazi državnih provera i testiranja. Čim oni završe, sistem će otpočeti sa proizvodnjom – rekao je Mihejev.KRET proizvodi nekoliko sistema za elektronsko ratovanje (EV)

„Krasukha“ pokretni sistem za zaštitu komandnih centara namenjen je zaštiti komandnih punktova, grupisanju snaga, sposobnosti zaštite protivvazdušne odbrane i vitalnih industrijskih i administrativnih objekata. Sistem analizira vrstu signala i smanjuje uticaje neprijateljskih radarskih stanica snažnim emisijama ometanja. Kao rezultat toga, neprijateljske letelice gube sposobnost otkrivanja ciljeva i uništavaju same sebe.

„Rtut-BM“ gusenični EV sistem predviđen je za zaštitu ljudstva i vojnog hardvera, kao i područja za nagomilavanje trupa, mobilne i stacionarne komandne centre, protiv granata, minobacačkih projektila i vođene visokoeksplozivne municije opremljene radio osiguračima na području od 50 hektara.

(Alo)

KOMENTARI4 komentara

 1. teoretičar says:

  Na kraju će Putin toliko uplašiti amere da će ovi ipak pristati na neki dogovor...i kraj. Nama bila jedina nada da samelje ameriku i NATO u ratu pa da mi nekako opet vidimo slobodu. Ovako, kad se dogovore, biće puno ustupaka. Srbija za Ukrajinu i Gruziju i opet nam negine ropstvo nekoliko vekova.

  • Opet ja says:

   Hmm, ali pre svega će Sirija da očisti Idlib za par nedelja što vodi do potpunog oslobadjanja cele Sirije. Time Rusi preuzimaju ceo Bliski istok. Nakon toga mogu više da se posvete Balkanu, Ukrajini...

 2. A akoM says:

  Ah,ima i USA sličnih stvari,kihne i Venecuela(ili neka druga država)cijela nema struje,ništa na struju ne radi!Navodno u USA imaju i(Teslin?)elektromagnetni štit koji ništa ne može probiti?!?Tko zna što još imaju i prvi,i drugi i treći čak?!?

 3. persida says:

  Oni su se odavno o svemu dogovorili i samo slepci to ne vide. Obe zemlje i njihove armije imaju istog gazdu. Koskanja su dizvoljena samo na nizim spratovima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *