ДОДИК: „Гласаћу за Вучића!“

DODIK: „Glasaću za Vučića!“

26 marta 2017
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će na predstojećim predsedničkim izborima glasati za Aleksandra Vučića.

On je u Novom Sadu istakao da do sada nije glasao na srpskim izborima i da će to učiniti u Konzulatu Srbije u Banjaluci.

– Hoćete da vam kažem za koga ću da glasam? – upitao je Dodik prisutne i potom dobio veliki aplauz.

Dodik je istakao da „nema ništa bolje za narod nego da masovno podrži lidera, kao i da Srbija ne sme da se deli i da mora da dâ znak lideru“.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI3 komentara

  1. +++ says:

    Do sada sam mislio da si pametan i da znaš šta radiš. Ako ti je toliko dobar, vodi ga u RS i ustupi mu mesto, a nas pusti da se borimo protiv zla kako znamo i umemo.

  2. Trifun says:

    Ne ocekujem od Dodika da osporava izbor naseg naroda u Srbiji, koliko god ti izbori bili problematicni. To je jedina ispravna politika. Zahvalan sam nasem predsjedniku za bezkompromisnu borbu za RS i referendum, koji je sproveo kako je i obecao usprkos pretnjama i pritiscima kojima je bio izlozen. Veoma.

  3. Lune says:

    Hm,hmm...grubim mesanjem u "unutrasnje poslove", susedne Republike Srbije,ucestvujes u "deobama", kao, nekada Karadzic u "seobama Srba iz RSK".Povuci rucnu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *