ДОДИК: „Ја сам послао специјалце у Сребреницу!“

ДОДИК: „Ја сам послао специјалце у Сребреницу!“

6 октобра 2016

csm_dodik_sinhua_682ad02cf8

Председник Републике Српске Mилорад Додик изjавио jе да jе он послао припаднике специjалне полициjе у Сребреницу како би пратили преброjавање гласова и спречили прекраjање изборних резултата.

Председник Републике Српске Mилорад Додик изjавио jе да jе он послао припаднике специjалне полициjе у Сребреницу како би пратили преброjавање гласова и спречили прекраjање изборних резултата.

Додик jе у изjави за Aло рекао да губитници избора у Сребреници не могу да се помире с поразом и да зато у jавност пуштаjу разне спинове и приче да jе било изборне крађе.

„Управо због њихових прича и радњи, чиjи су jедини циљеви да докажу да они нису изгубили изборе, специjална полициjа, а по налогу тужилаштва, послата jе у Сребреницу како би пратила изборни процес, односно преброjавање гласова – казао jе Додик за Aло, додаjући да jе несумњиво да jе Mладен Груjичић победник избора у Сребреници.

KOMENTARI5 коментара

 1. Srbin says:

  Осам минута бруталне истине о пљачкању Србије!!! https://www.youtube.com/watch?v=_7cJrqVXrJg

 2. test says:

  Svaka cast g Dodik. Moram da priznam da ste me u zadnje vreme odusevili vise puta (sto me pomalo i plasi jer treba znati igrati tu igru ali mislim a ste dobili podrsku Rusije tako da niste 'sami' protiv svih.)

 3. UROS says:

  Navijači Kosova i Hrvatske skandiraju "UBI SRBINA " u Skadru - VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=xbEiqpx94MY

 4. UROS says:

  ОБРАЋАЊЕ МЛАДИМА - ПОДЕЛИТЕ ОВАЈ ВИДЕО Овог пута желим да се обратим малидама, средњшоклоцима, студентима, младима без посла, младима који су приморани да напусте земљу или су то већ урадили. Молим вас ПОДЕЛИТЕ овај видео са својим пријатељим јер први основни разлог зашто сам кренула са свим овим је питање младих. Као неко ко се бави конкретним послом у најтежим ситуацијама, не желим да све остане на причи на интернету, теорији и да ја заступам ваше интересе желим да пробудим енергију и да ми ви кажете како ми старији можемо да вам помогнемо. У претходних месец дана јавило ми се 76 здравствених радника углавном из Немачке који нису имали где да се запосле и који су били принуђени да оду како би могли да се усавршавају и живе од свог рада. Јавило ми се преко 100 здравствених радника који волонтирају у Србији, Републици Српској или Црној Гори по неколико година или уопште не могу да нађу посао. А ми не можемо ништа да урадимо јер закон не дозвољава нова запошљавања. У народу који је болестан, не може да се запосли лекар због стотине носача фасцикла по администрацијама који морају да буду намирени после избора јер су успешно одрадили кампање. Не могу да се запосле учитељи у држави у којој је образовање у хаосу јер у управним одборима и дипломатији седе људи са платама од по пар милиона динара. Што је најгоре сва предузећа на ивици пропасти једини управни одбор живи. Колико вам је господо довољно за живота да узмете пара да оставите нешто и другима да живе?! Није тачно да новца нема, него једна мала група има превише новца отетих од велике већине која нема ни мало новца више. У земљу у којој влада бела куга, младим девојкама постављају ултиматум да не смеју да роде ако хоће посао а држава ћути на то јер ће тако добити још једног незапосленог. Младима се уместо културе сервира ријалити и жута штампа како се не би бавили науком и усавршавањем. На функцијама седе људи од 80 година као да не постоји млад и образован човек. Наша деца која у ИТ технологији праве чуда по свету не добијају подстицај од државе да овде крену да праве милионе и запошљавају људе, већ су субвенције одређене за стране фирме. И оно што је и најпоразнија чињеница, деца у 20им годинама која би требало да буду пуна живота, енергије и бунта масовно пате од депресије и немају вољу за животом а камоли да стварају нови сиситем. Ја знам да можемо много тога да урадимо за вас и да може да се пробуди енергија. Мени не треба ни популарност ни аплаузи желим разговор и конкретне предлоге шта да ураидмо даље и како ми старији који вам нисмо оставили лепу земљу и друштво, да помогнемо вама да ви створите државу какву желите. МОЛИМ ВАС ПОЗОВИТЕ ВАШЕ МЛАДЕ ПРИЈАТЕЉЕ, ПУНОЛЕТНЕ СРЕДЊОШКОЛЦЕ, СТУДЕНТЕ И ГЕНЕРАЛНО СВЕ МЛАДЕ ЉУДЕ 6. ОКТОБРА НА РАЗГОВОР У 19.00 ЧАСОВА У ОПШТИНИ САВСКИ ВЕНАЦ ДА КРОЗ РАЗГОВОР ОСМИСЛИМО НАЧИН ШТА ДАЉЕ И КАКО МИ СТАРИЈИ ДА ПОМОГНЕМО ВАМА МЛАДИМА! ВИДМО СЕ! https://www.facebook.com/danicagrujicickcs/videos/939605899507648/

 5. Republika Srpska says:

  SVAKA ČAST DODIKU, TAKO SE RADI SA TIM TURBANAŠIMA, PAMETNO ALI I BRUTALNO. DOBIO JE MOJ GLAS I NA REFERENDUMU I NA LOK.IZBORIMA, BAŠ ZBOG REFERENDUMA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u