ДОДИК НАЈАВИО: Нека се нико не чуди корацима које ћемо предузети

DODIK NAJAVIO: Neka se niko ne čudi koracima koje ćemo preduzeti

26 jula 2021

Milorad Dodik kaže da je pokretanje peticije, kao vid protesta protiv anticivilizacijske odluke Valentina Incka, njegov lični čin otpora prema takvoj odluci.Dodik je za Srnu naglasio da je peticiju potpisao slobodno i s punom svešću o važnosti teme i trenutka i prepušta svima da slobodno odluče hoće li se svojim potpisom pridružiti njemu.

„Isto tako želim da podržim sve pojedince i organizacije koji ce na bilo koji nacin pružiti otpor i dići glas protiv jednog tako nakaradnog akta na koji nije imao pravo ni izabrani, a kamoli neizabrani autoritet. Ako su to i peticije koje bi pokrenuli kao političke partije i to podržavam, jer smatram da ovo nije trenutak za partijska nadgornjavanja i da je ovo trenutak kada treba da pokažemo nacionalno jedinstvo“, istakao je Dodik, prenosi RTRS.

On je porucio da predstavnici međunarodne zajednice u BiH imaju još malo vremena da reaguju, poništavajući Inckov osvetnički akt, i vrate kakvu takvu stabilnost u BiH.

„U suprotnom, Republici Srpskoj nije ostavljen izbor i neka se niko kasnije ne čudi koracima koje ćemo preduzeti. Mi za ovu situaciju ne snosimo nikakvu odgovornist, niti smo preduzeli bilo kakvu akciju u pravcu destabilizacije BiH. Sve što se dešava i što se može desiti biće reakcija. Mi kao narod i kao Republika Srpska moramo reći da je ovo poslednja linija odbrane našeg dostojanstva“, ukazao je srpski clan Predsedništva BiH.

Dodik je naglasio da odgovornost za ovu situaciju snose i oni koji bi da se operu od Inckovog akta, ako nisu učestvovali u Inckovoj ujdurmi, nisu je sprečili, a znali su za nju.

KOMENTARI8 komentara

 1. VRSK says:

  Proglasiti nezavisnost Republike Srpske i završiti za sva vremena sa tom džamahirijom. Živeti u BIH sa 250000 mudžahedina iz celog sveta koji su već registrovani kao teroristi našem narodu nije potrebno. Ovo je samo početak destabilizacije na Balkanu,jer je Americi uvek potreban neki konflikt i rat da bi destabilizovali Evropu. I Evropa je puna tih destabilizujućih američkih agenata poput Incka. Žali Bože ljudskih života ali ako je rat jedina opcija mi ne bežimo od nje. Branićemo se samo ovog puta idemo do kraja.

 2. Mime Nikolic says:

  Tako je Milorade !!! Poslednji je cas da vec jednom kazemo NE amoralnoj politici Amerike i WEST-a !!! P.S. Trenutak je da ponudis Rusima da otvore svoju vojnu bazu u Republici Srpskoj !!! Amerika ima oko 200 baza po citavom svetu. Pa sto ne bi i ti Rusima dao jednu !!! BTW: nema vise podela medju Srbima ni na kakve partizane, cetnike, Ljoticevce, Nedicevce itd! Nema vise: Bosanskih Srba, hrvatskih Srba, kosovskih Srba, crnogorskih Srba itd. Postoje samo Srbi i nema vise ni pozicije ni opozicije, vreme je da se postoje samo SRBI i to ujedinjeni !!!

  • jovan says:

   Sada, ako ne sada, ono kada!? Dosta je "kuvanje zabe(istine) u Bosanskom loncu"! Vlada i Skupstina Republike Srpske treba da donesu zakon da odluku okupatorskog prokuratora Incka proglasi nevazeceom, jer krsi osnovna ljudska prava na slobodu govora i da u Republici Srpskoj nema mesta za Zapadne fasisticke totalitarne zakone i verbalni delikt. Drugo, da donese zakon kojim se zabranjuje sirenje LANE VESTI da je bio genocid nad muslimanima u Srebrenici.

 3. rade says:

  Tesko se sta moze uraditi.Rusi su presudni faktor,ali oni izgleda nemaju volje ili mogucnosti da pomognu Srbima.Kad bi barem isporucili S-400 to bi bila zastita od moguceg novog bombardovanja.Amerika i EU su odlucili da uniste Srbe i od te namjere nikad nece odustati.Srbi iz RS mogu jedino pitati ameriku i EU da se izvrsi zamjena teritorija,da Srbi idu na kosovo a siptari u bosnu.Tako bi eu i amerika djelimicno ispunili cilj,imali bi jednu veliku islamsku drzavu,umjesto dvije.Svima je jasno da amerika i eu zele od bosne i kosova napraviti radikalne islamske zemlje,a Srbi im u tome smetaju.

 4. Veliki brat says:

  Dodik, pravim prezimenom Dodig je petokolonaš među Srbima. Zapravo je popravoslavljeni potomak Hrvata koji uništava Srbe iznutra. Isto kao i Šešelj.

  • Kosovac says:

   @ Veliki brat, …..SPOvco, ti li si?

   • Cp6a says:

    On i još par njih ovde su krvati. Ignoriši ta stvorenja.

 5. Beli Orao says:

  Veliki brat ? Da nisi izmetbegovićev pismonoša ???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *